שרשור מעקב בריאות....

שלום

היי גם אני כאן, למרות שבזמן האחרון לא השתתפתי בפורום קראתי עד כה מה עבר עליכם ואני ממש מבינה לליבכם אלוהים תמיד שם למעלה גם אצלנו זה כך - אלוהים שומר עלינו ועל הקטן שלנו. אצלנו הסיפור היה אחר - בגלל הקלאבפוט הרבה רופאים אמרו לנו "אתם יכולים לשקול הפלה" ולצערי זה מה שעשינו - שקלנו הפלה, גם אני עברתי בדיקת מי שפיר רצנו מרופא לרופא, ואחרי כל רופא התלווה בכי ליום יומיים. אבל היום אנחנו מאושרים עד השמיים עם ילד הכי מקסים בעולם, שמתפתח אפילו יותר מהר מאחרים, מקסים , מחייך מקשקש מתהפך לשני הכיוונים, זוחל קצת קדימה ובעיקר אחורה בקיצור תענוג גם לנו אמרו בסוף חודש תשיעי שעידו קטן יחסית במימדים ורצו שאני אעבור שוב בדיקת מי שפיר אבל כמובן שלא הסכמתי ועידו באמת קצת קטן יותר , גם נולד קטן אבל הוא גודל בקצב שלו וזה לא כ"כ נורא אני מאמינה שהוא עוד יגדל אל תדאגו לא רק שאלוהים איתכם, הוא שלח אליכם את כל הפורום המקסים הזה שעוזר ומעודד המון כולנו מחזיקים אצבעות אם אתם צריכים לדבר בטלפון אשמח לתת במסר רחלי

happy

New member
חוסר התאמה במימדים אני יכולה

לעזור. לליהי משבוע 24 היה חוסר התאמה במימדים. הבטן שלה תמיד היתה קטנה בשבוע עד שבועיים, גם היקף הראש. אף רופא לא התרגש מזה. הדבר היחיד שעשו זה בדיקת זרימה של הדם, ומעקב צמוד. משבוע 35 היתי כל שבוע אצל הרופא בביקורת. ליהי כל הזמן נמדדה ע"י אותו רופא אז לא היה לי פחד שיש טעות מדידה. למרות שלפעמים יש טעויות מדידה. לדעתי הלא מלומדת אין מה להלחץ מזה.

happy

New member
שכחתי להוסיף שליהי נולדה 2.5ק"ג

לדעתי מתאים לשבוע 36!!! והיא נולדה בשבוע 40 נו אז מה??? עד היום יש לה בעיות עם העקומות של טיפת חלב. במשקל היא בקושי מגרדת את ה 30% אך בגובה אין לה עקומה (היא מאוד ארוכה) ושהאחות בודקת גובה למשקל בכלל המצב עגום!!! נו אז מה. לדעתי זה ממש חסר חשיבות. לכל ילד יש את העקומות שלו.

galitdror

New member
../images/Emo13.gifיש חדשות טובות!!!../images/Emo140.gif

בדיקת מי שפיר יצאה תקינה - כלומר לא נמצאה נוכחות של וירוס בעובר!!! אפשר לנשום לרווחה. שבוע הבא אעשה בדיקת אקו לב ודופלר ואני מאמינה שהכל יהיה בסדר. לגבי ההסתיידויות - מה שיהיה יהיה. נקווה רק לטוב! לפחות סוף השבוע הזה יהיה רגוע מקודמיו!

בא לי לצעוק לשמיים!!!!!

איך חיכיתי להודעה הזאת!!!!!!! איזה כיף, ממש עשית לי את הסוף שבוע ומחכה לעוד בשורות טובות!!!!!!- אמן

טאניוש

New member
../images/Emo57.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

תחזרי למיטה שלא ייצא לפני הזמן
. יהיה טוב, חייב להיות!

sarahlev

New member
חדשות נהדרות

גלית, אני עוקבת אחרי אודותייך ורציתי רק לומר עד כמה אני שמחה בשבילכם!!

אדריס

New member
../images/Emo24.gifיופי, כולנו איתך.

אני מרגישה שכל הנוכחים בפורום ילדו ביחד איתך. תינוק און ליין. בהצלחה. שולחת אנרגיות של כח, חום ואהבה. מיכל.

../images/Emo4.gif קשה לדעת. במקרה שלכם

בטח עדיף שהעובר היה תואם לגיל ההריון, אבל מירב הסיכויים שזו טעות מדידה או נטייה טבעית של העובר לאור מימדי אימו. האם זו פעם ראשונה שקיים הפער הזה או שהוא נמצא בעוד בדיקות
פער של שבועיים בדיקה אחת עדיין לא מוגדר IUGR (האטה בצמיחה תוך רחמית) אך אם קיימת האטה כזו היא אכן יכולה להיות קשורה לזיהום או לאי ספיקת שליה או ל...כלום. לי נולד תינוק במשקל 2.500 גרם בשבוע 38 פלוס 4, עם עדויות אולטרהסאונד שעלולות לרמז על זיהום ו
הילד בריא לחלוטין. לאור הבשורות לגבי CMV, ניתן לקוות שמדובר בכלום. אמן.

למעלה