שרשור מעקב בריאות....

גם אנחנו עשינו

וגם הסירו לנו שזה בגלל שנמצא דבר חריג (ק"פ), אבל לא הינו בטוחים אם זה בגלל הק"פ או בגלל שיש מקרה של מום לבבי במשפחה. מקווה שהכל יהיה בסדר , ליבי איתכם

ilana k

New member
היי

אנחנו עשינו אקו לב אוברי, אבל התנגדי לעשות מי שפיר. דיקור דם עוברי - אף אחד לא הציע לנו.

טאניוש

New member
../images/Emo10.gif אני לא אוהבת את השקט הזה

כולי תקווה שזה בגלל בעיות מחשב...

ilana k

New member
האצבעות שלי כבר כואבות מרוב שאני

מחזיקה אותם. היי. מה קורה איתכם????...?

הודעה חדשה של אם שאמרו לה אותו הדבר

TO WHOM IT CONCERNS...I was told the same thing please email me and we can talk but I went to a special teaching hospital in Alabama and it was just clubbed feet but I too thought I was going to have to end my pregnancy.​
הינה קישור להודעה: http://health.groups.yahoo.com/group/nosurgery4clubfoot/message/35517 שם האמא- ניקול. בצד ימין ליחצו על המעטפה מתחת לניק שלה ושילחו לה מייל. בהצלחה.

galitdror

New member
אלפי תודות -אין מילים. .....

לצערנו עדיין איננו אנשי בשורות, לא הצלחנו להשיג את הטלפון של הבחורה מאלאבמה, כי לא ניתן לראות אותו באף לינק. ד"ר אוואנס התקשר אלינו בכבודו ובעצמו ויעץ לנו ליצור קשר עם ד"ר ברונשטיין וד"ר דרוגן. הבעיה היא שד"ר ברונשטיין לא מוכן לראות את גלית שלא היתה מטופלת שלו. ד"ר אוואנס אמר שנגיד שהוא שלח אותנו (איזה אבסורד) אנו בקדחת יעוצים בכל השבוע הבא. הפור יפול כנראה תוך שבוע או עשרה ימים ,כי כבר אין זמן. גם ד"ר אוואנס וגם ד"ר סיימון (ראש הפקולטה לרפואה, אונ' קליפורניה) בנוסף לשאר הרופאים בארץ, רואים בכך בעיה על בעיה שתוצאותיהן יכולות להיות קטלניות או קשות או פשוט "כלום". הכיוון שלהם הוא הפסקת הריון ,אך יש כאן אי ודאות, כי לא נתקלו בעולם במקרה של הסתיידות בכבד (שמתגברת)עם הסתיידות בכליה או מסביבה בשילוב קלאב פיט. זה מקרה נדיר בקנה מידה עולמי, זה כל כך עצוב, נקווה לסוף טוב, משתדלים להיות חזקים. תודה לכולם, אם המקרה יעלה בפורומים נוספים בחו"ל , אולי נשאב עידוד, ושוב תודה רבה רבה

וואו כל הכבוד למאמצים!!!

מפה שוב שולחת לכם שתתבדו והכל יהיה כלום. נדמה לי שבאתר של עידית יש מקום "לתפילה הקטנה" אולי זה המקום באמת להתפלל ולאחל שהכל יהיה בסדר..בכל מקרה, נראה שאתם בידיים טובות. תרגישו טוב

טאניוש

New member
ואולי זה פשוט שני ממצאים לא קשורים?

אם לא ידוע על מקרה כזה בהסטוריה אולי זה לא המקרה בכלל? מחזיקה לכם אצבעות כל הזמן. איתכם בכל החלטה.

טאניוש

New member
בחר לי...

מה הבדיקות שאותן עשית חוץ מאולטרא סאונד? עשית מי שפיר? הומלץ לך על מי שפיר?

אין לי מושג מה לענות לך,

אני יכולה רק לאחל לך בהצלחה. נשמח לשמוע עדכונים ומקווה שהם יהיו משמחים. יפעת

גם אנחנו לא שמענו על כך.

ניסית גם בפורומים של הריון? בהצלחה, בבקשה תעדכנו אם יש משהו שנוכל לעזור בו.

למעלה