שרשור מעקב בריאות....

קודם כל ברוך הבא.

ראשית, תהיי חזקה. בשביל עצמך ובן זוגך. זה נורא וודאי לשמוע "בום" אחד אחרי השני, וזה גם בטח מייאש. האם זהו ילד ראשון שלכם?, זה בטח עוד יותר מייאש... עצתי החמה אלייך ללכת ולקבל עוד חוות דעת רפואית אולי אפילו אצל רופא פרטי, כי כמו שציינו פה, קלאב פוט יכול להופיע עם סיפטומים נוספים ואז זה מחשיד אבל זיהום??????!!!! מדובר בדרך כלל על סיפטומים גופניים, כמו שאצלי בהריון חשדו שיש קלאב פוט וגם הראש לא היה במנח מתאים, כמעט היו בטוחים שזוהי מחלה נדירה והצליחו להפיל לי את הלב, וגם את הילד
אבל היום ברוך השם, הילד בריא ומתפקד כמו ילד רגיל! חזקו ואמצו ואנחנו פה על כל שאלה נוספת או עדכון משמח (מחזיקה אצבעות שזה מה שיהיה)

ניליח

New member
וירוסים

היי אני אמא של רועי עם ק"פ ברגל אחת(אמא של נושי) . לגבי וירוסים אני שמעתי מויינטרוב על כך שק"פ יכול להיגרם מוירוס של האם שהיה לה בין שבוע 12-16 אם אינני טועה בשבועות בכל מקרה ,זאת רק השערה כי עד היום למיטב ידיעתי לא יודעים את הסיבה שק"פ נוצר וזה רק השערות . בכל מקרה אולי קשור . אני הייתי מתייעצת עם עוד רופאים לכל דבר . הייתה לפני כמה זמן כתבה בכל בוטק על הפלות מיותרות שרופאים המליצו לאמאות להפיל מכל מיני סיבות ובסוף התברר כי טעו . ק"פ איננה סיבה להפיל עם היא לא חלק מסינדרום משמעותי וגם אז יש לבחון את רצון הזוג והאל

hanash

New member
רופאים מומלצים

שלום וסליחה על האיחור בתגובה. שמי חנה, כיום אם גאה לאיתמר בן ה 3.5 חודשים. איתמר אובחן כקלאבר דוצדדי בשבוע ה 15. עברנו מיני חוויות במהלך ההריוןן, אך זה לא העיקר. בסביבות השבוע ה 30 אבחן סוקר של הקופה (מכבי) חשש להתפשטות נוירולוגית של ה'קפאון' במפרקים המאפיין את הק"פ והחל מחול שדים של בירורים שונים ומשונים כשברקע קיים לחץ של קבוצה מסויימת של רופאיםלא לקחת סיכון ולהפיל. נקצר - מי שעשה סדר בחוו"ד השונות ולקח אחריות היה דוקטור תדמור - מומחה לאולטרסאונד מירושלים. דר תדמור קיבל אותנו לאבחון באישון לילה מפאת לחץ הזמן.הוא שיתף בהתייעצות רופאים נוספים, ביניהם דר' קריינסברג (מכבי-גניקולוגיה-מחוז י"ם) וכן המליץ על מומחים רלוונטים (כמו פרופ' מלינגר - מומחה אולטרסאונד למוח עוברי בוולפסון) לא היו מעורבים כאן וירוסים - אבל התבנית של צורך בבירור מיידי זהה במקרה שלנו ושלכם. פנו בדחיפות והשאירו הודעות ב: 6421869-02, 1-700-70-70-04, 052-4456785 הם חוזרים בדחיפות מרשימה בהצלחה. עדכנו

galitdror

New member
תודה רבה!

אני אמורה לקבל את תוצאות בדיקות הדם היום ונמשיך משם. אני מקווה לטוב. אני אהיה איתך בקשר כאשר יהיו לי חדשות גלית

galitdror

New member
תודה על האינפורמציה

ביום שני יעשו לי אולטראסאונד דרך מכבי ובלי קשר אני אעשה עוד אחד אצל רופא נוסף. זה אכן מחיר שווה לכל נפש וטוב שיש לדעת אנשים כמוהו. אני ממש מודה לך! על בדיקת CMV אני צריכה לחזור כי התוצאה יצאה גבולית ועדיין לא ברור מה המשמעות של זה. גם דיקור מי שפיר אצטרך לעשות בלית ברירה.

שרשור מעקב בריאות....

אחרי העוברון של גלית. מלווים אותם בימים הקשים והקלים כאחד, ומחזיקים אצבעות לראות את הבונבון שייצא ב"ה בריא ושלם.

למעלה