שרשור מפגש סופי
.

Shusho

New member
שרשור מפגש סופי ../images/Emo3.gif.

מי בא בטוח? באיזו שעה? מה אתם מביאים איתכם?

blacknwhite

New member
../images/Emo45.gifאני באה

אני אבוא בסביבות 2 וחצי (ואני לא יודעת עד מתי אני אשאר בדיוק... תלוי בהמון דברים) אני אביא איתי כסף ובטח אקנה שם משהו לרווחת הכלל

The Cat Woman

New member
שכל מי שבא- יביא כסף

אני מתנדבת לרכז ולעשות קניות. לדעתי יותר הגיוני מאשר שאנשים יביאו ממרחק של שעה- שעתיים וגם 3 שעות נסיעה- דברים מזון. אלא אם זה כלים חד-פעמיים, מפה וכו' ואז אין בעיה עם זה, אבל כשזה אוכל- לא יודעת מה איתכם, אבל אם אלו גם ככה דברים שקונים (בורקסים וכד') עדיף לקנות במקום. לכן- אני מביאה איתי כסף ואקנה כבר שם... גם מתוך נוחיות- שלא להיסחב עם דברים בתחבורה ציבורית. זה סיוט בסגנון צבאי ואין לי שום כוונה לעבור את זה שוב.
ולשאלותיך, מיכל- אני באה בערך ב12 וחצי, תלוי ברכבות.

Super Alonit

New member
רק שיש בעיה,

אם נרצה נניח להכין סלט ונקנה שם ירקות. צריך סכין חדה, קרש חיתוך, קערה וכו'...

The Cat Woman

New member
נכון, בגלל זה אמרתי...

" אם אלו גם ככה דברים שקונים (בורקסים וכד') עדיף לקנות במקום." אפשר לקנות גם שוקו יטבתה
יהיה מגניב.

Shusho

New member
אממ הרעיון של כסף זה רעיון טוב

הרעיון ללכת לגן המשולש - לא רעיון טוב. תסתכלי על התחזית, אם את לא רוצה לנזול בדרך לשם ובזמן שאת יושבת שם... תשארי לפיקניק בעזריאלי. לגבי כלים חד"פ... יש לי מלא בבית ללא שימוש, אני אביא מה שאני יכולה (וזה מוגבל ביכולת שלי לסחוב דברים.. אני עוצרת בשני מקומות לפני המפגש)
.

The Cat Woman

New member
כן, כי הבורגראנץ' מזה קסום ומופלא.... =\

עזבי, יש פה אנשים קטני מידות. אני מפחדת ששוב יהיה אדם עצום בגודלו שישב על הגמדים ויעלים לנו חברי פורום O_ס

Super Alonit

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

איפה עוד אפשר לעשות פיקניק חוץ מהסאונה שבגן המשולש?

dralan

New member
פיקניק בחניון? (;

עם הנוף הקסום של המכוניות והעשן?

Shusho

New member
על הגג, יש שם רוח בד"כ

ותמיד אפשר לברוח למיזוג אם ממש חם. :) או במינוס ארבע... כבר עשינו שם כמה פיקניקים ויצא מוצלח!

למעלה