שרשור מפגש פורום-7.1.07

1מאיוש

New member
שרשור מפגש פורום-7.1.07

יאלה להציף בתמונות ותגובות! חחח... היה פשוט מ-ד-ה-י-ם!!! אוהבת את כולכם המון...תגובה שלי שאני אגיע הביתה! ביי ביי

bu1li

New member
המפגש היה כל כך כיףףף..איזה

באסה שהייתי צריכה ללכת באמצע לפעילות המעפנה הזאת של בצפר=// אוףף מרוב ההתרגשות שכחתי לתת ליוסי את המכתב:O מטומטם מצדי..

1מאיוש

New member
חחח.. באמת מצחיק..

יותר מידי שיגעון בערב אחד מדהים/tapuzforum/images/emo3.gif

הכי נהינתי בעווולם , : )

טוב היה הכי כיף בארץ.. כל רגע שהייתי שם היה שווה... שרית (לאנג) אחח מה הולך להיות בלילות חחחחחחחחחח..................... לילה טוב ,
...!

כוכבה 27

New member
כןןןןןןןן היה מדהים!!!!

לפני 10 דקות נכנסתי הביתה. מאוד נהנתי,היה לי כיף לפגוש את כולם אתם מקסימים. אהההההההה ותודה רבה שחיכתם לי עד שהגעתי למפגש.

../images/Emo36.gif../images/Emo41.gifמ-פ-ג-ש!../images/Emo222.gif

כל הכבוד לכולם על המאמץ להגיע לערב, למרות המזג אוויר הסוער והגשום. היה פשוט מעולה. הכל היה מושלם ותקתק כמו שצריך! שמחתי (שוב) לראות את כולכם, וגם את החדשים שהצטרפו אלינו. שתדעו שיוסי מאוד התרגש ושמח, ואני בטוח שגם אתם נהנתם מכל רגע. אז שוב תודה לאלה שעזרו, וכל הכבוד לשני !!!!!!!!!!!!! :) ולכוכבה ולניר :) תמונות יועלו סביר להניח היום...אל דאגה, זהו זה..ניפגש במפגש הבא וכמו שאוריאן אמרה: "אין מצב שהוא יהיה רק עוד שנה" אז אני בטוח שפעם הבאה נארגן בפחות זמן..... נשיקות לכולם..

חן 16H

New member
מדהים!!!!!!!!

אני כרגע לא בבית (הרימו את הריצוף בבית שלי) אז אין לי אפשרות לעלות תמונות אני מקווה שבסוף השבוע אני אחזור הביתה ואני העלה תמונות מהמפגש תודה לכולם על מפגש חלומי היה כיף לפגוש ולהכיר אתכם אוהבת את כולכם!!!!!!!! וכמובן תודה ליוסי שנתן לי את הזכות להכיר את הנשמה הענקית שלו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני כבר מתגעגעת ומצפה למפגש הבא נשיקות לכולם חן

orianush

New member
../images/Emo27.gif מפגש פורום 7 0 0 2 ../images/Emo37.gif

היה מאוד מאוד כייף! אני מאוד נהנתיי קודם כל המון המון תודה לאריאל (הפרח) ומורן שאירגנו הכל וטרחו לעשות הכל כדי שהיום הזה יצא מושלם
וכמובן ליוסי שהיה ממש מקסים איתנו ושיתף אותנו במה שקורה וזרם איתנו בצורה הכי טובה שיכולה להיות שמחתי מאוד לפגוש את כולכם.. חלק פגשתי כבר וחלק זאת פעם ראשונה אז שמחתי מאוד להכיר אתכם זהו.. ניפגש ב"ה במפגש הבא

9B9

New member
אני מאוד שמחה שנהנתם

וחבל לי שלא יכולתי להגיע
אז תספרו מה היה...אני ממש רוצה לשמוע איך היה לכם שאני ארגיש כאליו הייתי שם איתכם.

תודה רבה לאריאל ומורן!!

שמחתי מאוד לראות את כולכם שוב!! נהנתי מאוד.. היה מדהים! (ועוד לשבת לידו!!!) אריאל, אולי המרחק כן משפיע, אבל לטובה... חחח...

מממ...

כ"כ שמחתי לראות את כולם.. כל הכבוד לאלה שהגיעו מרחוק, ועשו מאמצים כדי להגיע! :) ותודהה ענקית לאריאל (חחח "הפרח"
חח אוריאן הרגת אותי.. אחלה כינוי :p) ולמורן באירגון המפגש..

sarit lang

New member
היה הכי מ ד ה י ם בעולם!!!!!

שמחתי להכיר את כולם..... אתם מ ד ה י מ י ם ! אריאל ומורן תודה ע נ ק י ת ! ! ! ! והכי תודה ליוסי שנתן לי את הזכות להכיר את האישיות המדהימה שלו.... אני מחכה למפגש הבא..... ותעלו תמונות....

ניר86

New member
איזה מפגש מוצלח !!!

באמת היה מפגש מאוד מוצלח הכל תיקתק כמו שעון ! באו הרבה אנשים למרות מזג האויר הזה וכל הכבוד לכל מי שבא ... אני אישית כדי לבוא הייתי צריך לא לישון יומיים חחח אבל בקטנה השלמתי שעות והמוןןןןןן מאתמול ב 1 בלילה עד היום ב 6 בערב ... תודההה ענקית לאריאל ולמורן על כל ההשקעה ותודה לכולם שבאו אני מאוד שמחתי ונהנתי לראות את כולם .. בקשר לתמונות אריאל עכשיו אחראי כל התמונות שלי אצלו חחחח והוא לא ידע לשים את התמונה הנכונה...(יש תמונה של כולם ביחד טובה ) אבל אריאל שם את התמונה החשוכה... חחח סתם... בקיצור היה מאוד כיף מאוד נהנתי ועוד תודה נוספת לאריאל !

moranush86

New member
באמת היה מאוד מוצלח...

היה ממש כיף וכמו שאמרתי ליוסי אחרי המפגש נהנתי מכל דקה... שני למרות שהיית עצבנית ומרוגשת, לא בכית!! כל הכבוד... וכל הכבוד ואלו שבאו מחוץ לעיר במזג האויר הזה {שלי באופן אישי הוא לא מפריע, להיפך, אני אוהבת את החורף}. בקיצור - תודה לכולם על ערב כייפי.

כוכבה 27

New member
בהחלט מגיע תודה ענקית ל...

אריאל,מורן,ולאוריאן תודהה ענקית על כל ההשקעה ,מאוד נהנתי לראות את כולם!!

adiii1

New member
חחחחח איזה מאיה זאת יא אללה.

טוב יש לי הרבה מה להגיד אבל אני אשתדל לקצר מבטיחה.
קודם כל, חשוב לי לציין שזה היה מפגש ראשון שלי איתכם אחרי איזה שנתיים בערך שאני נמצאת בתפוז ובכלל פה בפורום (רק בתור סמוייה חח). אז אני רק אגיד לכם שמאוד נהנתי לפגוש ולראות את כולכם, אתם פורום מדהים ויוסי מדהים. אני חושבת שאתם בין הפורומים הבודדים שבאמת רואים את האהבה והקשר שיש כאן לאנשים, כאילו אנשים כאן מכירים אחד את השני כל החיים מגיל אפס, זה באמת משהו מיוחד ומדהים. אז תודה רבה לכולכם על ערב שאין לתאר במילים, היה לי העונג להיות חלק ולחלוק את הערב הזה איתכם. ובקיצור פורום אזולאי היקרים, כמו שיוסי ומורן אמרו תודה וכל הכבוד למי שבא גם מחוץ לעיר (כמו ספיר, שרית וכמובן מסמר הערב-כוכבה). מתה עליכם ושוב תודה רבה לכם, ואודליה דברי איתי.

1מאיוש

New member
חח עדי מה את רוצה לא יכולתי להתאפק

הייתי חייבת ישר להגיד בפורום כמה מ ד ה י ם היה !! חחחחח

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifלאא :(( רציתי לראות אתכם

את כולכםם.. אני כל כך התגעגעתי.. שנה עברה מאז הקודם.. ולא באתי.. איזה מזג אוויר ואמא מעצבנת.. :( "לא יעל.. אני רוצה שתשמרי על הקול שלך. יש לך הופעה בלה בלה בלההההההה" :(( אני כל כך שמחה שנהינתם!

albb

New member
אני גם שקלתי להגיע ../images/Emo9.gif

ואני ממש מצטער שלא הגעתי. נראה שהפסדתי היכרות עם אנשים נחמדים מאוד. מקווה שפעם הבאה שיתאפשר

למעלה