לא לזה התכוונתי
אמנם אני לא רואה טלוויזיה, אבל יש דברים שאי אפשר להימלט מהם, ככה שלמשל אביבית ידעתי מי זו, אפילו שלא ראיתי שום פרק של האח הגדול. מנגד, היה פליט האח הגדול אחר שפרש בשלב מוקדם יותר, שעבדתי איתו מעל לשבועיים לפני שגיליתי שהוא היה באח הגדול, ואת זה גיליתי כשאורחת מזדמנת התלהבה לראות אותו. איתו היה קטע משעשע, כשפגשתי אותו אחרי שהסתיימו יחסי העבודה, והוא לא קלט אותי אז פניתי אליו במשפט הפתיחה "אתה מוכר לי מאיפושהו", ומישהי שהייתה שם באה לומר "כן, הוא הופיע באח הגדול" ולא הבינה למה עוד לפני שסיימה לדבר הוא נתן לי חיבוק ונשיקה...
כנ"ל היה עם פליטת הישרדות, בחורה ממש מקסימה שיצא לנו לדבר הרבה ולאכול צהריים ביחד, ויום אחד היא הוצגה בפני אחד האורחים שלנו כ"ההיא מהישרדות, אתה בטח זוכר" ורק אז גיליתי.
עמוס תמם זה כבר משהו אחר, גם בלי לראות טלוויזיה אי אפשר להימלט ממנו, מה גם שהוא מוכר כבר שנים, אני זוכרת אותו מתקופת השיר שלנו. לגבי להיתקל בידוענים במרכז - אכן קרה וקורה, אבל כשנתקלים בידוען שאין לך מושג מי הוא, זה לא נותן הרבה... ויש את אלו שמסווים את עצמם (לשרית חדד ביצעתי בזמנו בידוק בטחוני והבנתי שזו היא רק כשהסתכלתי בדרכון).