שרשור מצחיק

eris1515

New member
שרשור מצחיק../images/Emo6.gif

מכירים סיפורים מצחיקים שקשורים לאחים ואחיות? איזה מעשה שובבות שהאחיינית עשתה? שהאח\אחות עשו? שהדודה?שהשכנה?... ספרו לנו על זה וככה נרכיב שרשור מצחיק... יאללה תתחילו להתגלגל...[מצחוק]
אני יתחיל.. בת דודה שלי ילדה-זה ילד שני שלה.. אז כשהביאו את התינוק החדש הביתה אז הבת הבכורה שלה-שהיא גם ממש קטנה בסביבות גיל 2-3- אגרה כל מני ממתקים... לקחה שקית וכל פעם שהביאו לה ממתק או הפתעה או סתם בובה היא היתה מכניסה לשקית וההורים שלה לא מבינים לאן נעלמים הבובות והממתקים שמביאים לה... עד שיום אחד כשהשקית היתה מלאה היא הלכה ושמה לו את זה בעגלה.. כאילו דמיינו לכם תינוק כן כמה ימים שוכב בעגלה ולידו שקית של ממתקים מכל הסוגים ומכל המינים חחחחחח זה היה מצחיקקקקקקקקק

../images/Emo6.gif מתה על היציאות של ילדים ../images/Emo9.gif

לא הכי מצחיק בעולם, אבל שיהיה: אני אף פעם לא זוכרת תאריכים וידעתי שיש יום הולדת ב-19.5 וב-21.5 לאח שלי ולאמא שלי ולא זכרתי מתי והתפדחתי לשאול את אחותי לגבי זה ועד שאזרתי אומץ שיחה שלמה, בסוף היא אמרה שהיא בנתה עליי שאני אדע למי יש קודם כי היא גם לא בטוחה
אז בסוף התברר שאתמול זה לאמא שלי וביום שלישי לאח שלי

דללה

New member
וואי, יש לי סיפור ../images/Emo3.gif

השבוע נזכרתי בו כשחזרנו כל המשפחה הביתה מסבתא וסבא
יש לי שני אחים גדולים (22,24 ואני 18). אחי בן ה22 שנא את העובדה שאמא לא גזרה לי ציפורניים כל יום כל היום אז הוא החליט שהוא יעשה את זה. הוא לקח טישו והתחיל לנגב לי את הציפורן בזמן שהוא בטוח שהוא גוזר לי ציפורניים. באותו זמן, אחי בן ה24 היה מעמיד לי את השיער ועושה לי קוצים. אני בכיתי וההורים שלי? הם צילמו. אז השבוע שאלתי אותם איך הם נתנו לאחים שלי להתעלל בי כשהייתי תינוקת ומה אבא ענה? "הייתי צריך לצלם.. רצינו מזכרת מהילדות שלכם"

eris1515

New member
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif+יש לי עוד מקרה ../images/Emo3.gif

כידוע לכם יש לי אחות שקטנה ממני ואח שגדול ממני... אז אני זוכר שכשאני ואחי היינו ממש ממש קטנים ואחותי שקטנה ממני רק נולדה אני ואח שלי סחבנו אותה לחדר של ההורים שלי... אני מהרגליים ואח שלי מהראש חחחחחחחח אמא שלי נתנה לנו עונש בסוף לא להתקרב אליה... כל פעם שהיינו מתקרבים אליה היא היתה רצה לעגלה חחחחחחחחחחחחחחחחחחח
או שאני ואח שלי היינו הולכים לעגלה שלה לוקחים לה ת'רעשן והיא מתחילה לבכות-ולצרוח ואז בורחים חחחחח עד שיום אחד אמא שלי עלתה עלינו
יאללה זה אמור להיות שרשור גדול!|
!| אפשר לספר גם יותר מ-100 פעם אז קדימה

קוקה7

New member
טוב הסיפור שלי חמוד כך הייתי מגדירה...

כשאני ילדתי את בתי הבכורה השארתי את קוקה הבכורה בכורה אצל אמא שלי.... וכשחזרנו הביתה עם ליהיא הקטנה הנחתי את הסלקל על הריצפה וכמובן שליהיא ישנה בתוכו, וקוקה באה וריחרחה את העוללית הקטנה בסקרנות, חמותי נכנסה לפאניקה מטורפת וצעקה שאני יעיף את הכלבה מהילדה, וכמובן שהרגעתי אותה ואמרתי לה שזו הדרך הכי טובה להכיר לקוקה את אחותה החדשה.... מקרא: קוקה= הרוטווילרית שלי ליהיא= הבת הבכורה שלי... ותמונה....

sweet148

New member
סיפור קורע...

לצערי אני "מבלה" בבי"ח כמעט כל החיים שלי,בקיצור שהייתי מאושפזת פעם ואח שלי היה קטן,ההורים שלי ואח שלי באו לבקר והיתה מעלית פתוחה,אח שלי נכנס למעלית ונעלם!! ונחשו מה?? זאת הייתה מעלית שבת!! עכשיו איפה אפשר למצוא אותו בין כל הבי"ח?? בסוף אחות אחת מצאה אותו וחיפשה איתו את ההורים שלי או משהו כזה... :) ומצאו אותו..

eris1515

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

אני רק מדמיינת ת'פרצוף שלו כשהמעלית נפתחת כל רגע... "אמאבא?
אה...הם לא פה... טוב... עולים עוד קומה..."

sweet148

New member
הוא נראה לי היה בן 4 ..חחח איך המעלית

נפתחה לבד ומעלית שבת זאת מעלית שנסגרת ונפתחת לבד כל קומה,כאילו עוצרת כל קומה.. לדתיים שבביח... אז הוא נכנס למעלית כזאת ובאיזה שהוא שלב הוא יצא מהמעלית לאחת המחלקות..XD

הסיפור שלי../images/Emo3.gif

לפני כמה חודשים דודה שלי מחו"ל התקשרה אלינו כי היא חשבה שבאותו יום יש לאחי הקטן יום הולדת והוא חוגג 6. אמא שלי אמרה לה שהיא התבלבלה ביום ובכלל הוא בן 8 אבא שלי שמע אותה ואמר לה שהיא טועה הוא בכלל בן 9 אני אמרי שהוא 8וחצי
בקיצור התחלנו לריב בן כמה אחי [כשדודה שלי על הקו שומעת את הכל] ואז אחי נכנס לחדר ואמר "תגידו אתם רצינים? אתם לא יודעים בן כמה אני?
" ואז כולנו יחד שאלנו אותו בן כמה הוא והוא אמר "9 וחצי! תתבישו לכם אף אחד מכם לא ידע!"

eris1515

New member
חחחחח איזה רשעיםם

שאפחד לא זוכר ת'מינימום-בן כמה הוא... חחחחחחחחחחח

sweet148

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif אוייי עצוווב!!! ../images/Emo2.gif

ומצחיק... מסכן..

למעלה