שרשור מצטרפים חדשים

שלום לכולם!

הגעתי אל הפורום הזה, מפורום אחר שנמצא מעבר להרי החושך, ע"י סר פול מקרטני המכונה ברישומיכם: "מקה". ובכן, מכיוון שזו הפעם הראשונה שלי כאן, אז "רק על עצמי לספר ידעתי": 1.שם: מרת סינתיה לנון (אבל אתם יכולים לקרוא לי עינב. שם משפחה חסוי מטעמי פאדיחות). 2.גיל: 24 בקירוב. 3.מוזיקה אהובה: ביטלס כמובן. בנוסף: לד זפלין, פיקסיז, פינק פלוייד, ועוד רבים וטובים. 4.חיפושית אהובה: "פרת משה רבינו". 5.ביטל אהוב: ג'ון לנון. (נשמתי התאומה, השם ייקום דמו). 6.מעשי בחיים: סטודנטית לספרות ופילוסופיה. (כן, כן: "מה תעשי עם זה אח"כ?" תשובה: אסתדר). 7.תכניות לעתיד: המשך שירותי במוסד כ"מחסלת". 8.טראומה וירטואלית: אחד מאנשי פורום היידפארק כינה אותי: "לא מבינה דבר, וחצי דבר במוזיקה", מפני שדירגתי את סרג'נט פפר כאחד האלבומים שאני פחות אוהבת. יום שחור לפלורליזם האינטרנטי, יום קייצי בשבילי. 9.מאכל אהוב: הכל, הרבה וכמה שיותר. (או כמו שפול כינה זאת: Here There& Everywhere) 10.פילוסוף אהוב: ניטשה, הרמב"ם. 11. אלבום אהוב: אבבי רואד. זהו לבינתיים. מקווה שנתראה כולנו בהמשך, בגנו של התמנון.

מתפקדת כביטלומנית ותיקה

מאז היותי בת 12. לא יודעת אם אהיה פעילה בפורום, יותר סביר שלא, אך שמחה לברך כל חברי לאהבה אל ג'ון ז"ל, פול שיח', ג'ורג' ז"ל ורינגו שיח'!!! אלה - ביטלומנית עם ותק

Miss CB

New member
ובכן שלום!!

טוב קנית אותי עם לד זפ ופלויד
וגם עם אבי רוד
ברוכה הבאה לפורום, עינב הפילוסופית, אני טלי ומקווה (מזה מקווה.. בטוחה!) שתהני פה, ממש אחלה חבר'ה יש כאן בפורום. רק עצה לחיים: תקראי למקה סר או סר פול, או מקרטני או משהו בסגנון, בזמן האחרון הוא החליט שהוא לא אוהב את הכינוי "מקה"... לצערי הרב, שכן אני הבאתי לפה את הכינוי ומאוד אהבתי אותו

Another Girl

New member
ברוכה הבאה וחן וחן ../images/Emo140.gif

מקווה שבכל זאת תהיי פעילה ותכתבי מדי פעם.

אלרוס

New member
ברוכה הבאה

לפני הכניסה הרשמית את צריכה לעבור מבחן שכולל בחירת הקונספירציה "הביטלס והאוכל"

Miss CB

New member
ברוכה הבאה!

ונקווה שדווקא כן תכתבי הרבה
נ.ב. אל תקשיבי לאלרוס; הוא סתם מנהל קמפיין אקסטרה-קיצוני

Another Girl

New member
ברוכה הבאה סינתיה ../images/Emo13.gif

או עינב,איך שתרצי...מקווה שתהני כאן!

i love lucy

New member
ברוכה הבאה והכי חשוב שתקראי את זה:

עדיף שלא תקראי למקרטני פולקע!! חחחח סתם בצחוק... 1) נחמד שהצטרפת כי באמת כיף פה! 2) את יכולה לבוא לצאט ב 9 בערך הרבה מאיתנו באים וככה מתגבשים יותר.. 3) אני לא מבינה איך אפשר לא לאהוב את סרג'נט פפר!!! חחח סתם (למרות שזה אלבום מדהים) אבל זה עניין של דעה.. אז תהני לך פה...ץ וברוכה הבאה

למעלה