שרשור מקוון- 26.5

blue skies

New member
OFF רציתי לספר לך

שהיום קפצתי לניו פארם ליד הבית שלי לקנות כמה דברים שהייתי צריכה והחלטתי לבדוק את הצלליות מהפוסט הקודם שלך אבל ראיתי שזה היה מחיר רגיל ולא היה שום מבצע אז אפילו לא טרחתי להסתכל, כשהסתובבתי ללכת שאלה אותי מישהי שעובדת אם אני צריכה משהו אמרתי שזה בסדר ופשוט אני מעדיפה לקנות במקום אחר בגלל המחיר, מישהי אחרת שעובדת שמעה אותי גם ואמרה בואי תראי לי מה את רוצה אולי פשוט לא מצאת, אז הסברתי לה שמצאתי אבל מבחינת המחיר משתלם לי לקנות במקום אחר כי יש מבצע של 1+1 למרות שבפועל לא ידעתי אם באמת יש או אין אבל זכרתי שאת כתבת, אז היא אמרה לי בואי תראי לי מה את רוצה אולי אני אוכל לעשות לך הנחה משמעותית הראתי לה והיא הסכימה לעשות לי את זה ב1+1 אז לקחתי 4 צלליות

lilo4

New member
תתחדשי

מוזר לי הקטע הזה שהיא "יכולה לעשות לך מחיר מיוחד", אני עוד אף פעם לא נתקלתי בזה שיש לדיילות בפארמים סמכויות לעשות דבר כזה [זו עדיין לא חנות שכונתית אלא חלק מרשת].
לדעתי פשוט היה מבצע 1+1 והיא החליטה לשחק על זה שלא ידעת ולהתנהג כאילו היא עושה לך טובה ועושה לך הנחה [טקטיקת מכירה ידועה]

לא משנה, ככה או ככה 1+1 זה כנראה המבצע הכי טוב שאפשר למצוא על הצלליות האלה ממילא, ובאיביי קשה למצוא אותן והן יוצאות יותר יקר.
אז תתחדשי
אני מקווה שתהני מהצלליות האלה כמו שאני נהנית מהן. איזה צבעים קנית?

blue skies

New member
בדקתי קודם ברשימת המבצעים

ולא היה כלום, מעבר לזה היא התקשרה כדי שיסבירו לה איך לעשות את ה1+1
גם אם היא עבדה עלי מה זה משנה אני קיבלתי מה שרציתי היא קיבלה מה שהיא רצתה וכולם יצאו מרוצים

lilo4

New member
בזה אין ספק

אם בסופו של דבר הצלחת לקבל את המחיר הטוב זה באמת לא משנה. סתם זה היה נשמע לי מוזר

[מקווה שלא נעלבת ממני או משהו, לא התכוונתי להעביר עלייך ביקורת]

hollypop girl

New member
מוכרות בסופר פארם כל הזמן עושות

מבצעים שהם לא חלק ממבצע קיים (או לפחות ללקוחות קבועים באותה חברה...)

danra

New member
פוסט על המלכה האחת ויחידה

מדונה!!!

לקראת ההופעה השבוע

מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט.

השנה לא הכנתי פוסט לשבועות, מי שרוצה יכולה ליהנות מפוסט שבועות הקודם.

iefrat

New member
גיליתי את מותג האיפור OFRA

פוסט חדש אודות הקולקציה לקיץ 2012
הצלליות מדהימות כדאי להציץ

אשמח שתעקבו, תקראו ותגיבו

קישור

למעלה