שרשור מקוון

• פותח הנושא lilo4
  • פורסם בתאריך

lilo4

New member
שאני אשפשף?! חלק א'

באופן אישי אני הכי אוהבת לקנות מוצרי איפור, ותחום הטיפוח פחות מושך אותי- למרות שהוא חשוב לא פחות. הרי העור שלנו הוא בד הציור שלנו, ואם נזניח אותו האיפור יראה פחות טוב ונצטרך להשקיע הרבה יותר זמן וכסף כדי להסתיר "מפגעים" כמו אדמומיות, קמטים, יובש, פצעונים וכו' וכו'.
לעומת זאת אם נשמור על שגרת טיפוח שמתאימה לנו העור שלנו יראה טוב יותר בצורה משמעותית. בגלל זה החלטתי להתחיל בסדרה של פוסטים על מוצרי ניקוי וטיפוח בהם אני משתמשת, ולהשתדל לשלב כמה טיפים תוך כדי. הפוסט הראשון בסדרה מוקדש לשני מוצרים לניקוי הפנים

danra

New member
טיפוח לקיץ

ובבקשה לא לשכוח להשתמש בדיאודורנט...

מוזמנות לקרוא ולהגיב בפוסט.

iefrat

New member
מגבונים להסרת איפור

מגבונים להסרת איפור לשעת הדחק/נסיעות
אשמח שתעקבו, תקראו ותגיבו

קישור

shiribt

New member
מראה היום בגווני אפור!

לא הצבע היומיומי שלי, אבל מדי פעם צריך לגוון
אז החלטתי "לצאת מהקופסא" ויצרתי מראה איפור בגווני אפור
!

מקווה שתציצו, תיהנו ותגיבו!

לפוסט

hollypop girl

New member
חח... תתפלאי אבל אצלי הפודרה נשברה

בדיוק אתמול קניתי את פלטה 01 וחברה קנתה את 11 והיום אני רואה שכתבת
על שתיהן

גם אני לא מוצאת יותר את מברשת האיילינר, נראה שרק לי השפתונים של ביוטיקר
מייבשים את השפתיים...

באמת?
טוב נראה לי שאעדכן את הפוסט...

וגם שפתוני השבת של ביוטיקייר מייבשים לך את השפתיים?
לי חוץ מגוונים 93 ו-100 כל הגוונים שניסיתי היו מייבשים.

hollypop girl

New member
לא ניסיתי את שני אלה, אבל ניסיתי אחד

עמיד ודק (שהגיוני שייבש) ומהרגילים אחד ניודי שאת מספרו אני לא זוכרת
ואת 32 שהומלץ לפני כמה חודשים על ידי אחת מהבלוגריות שכותבת פה.

רוב ההודעות שקראתי בפורום איפור על השפתונים שלהם אמרו שהם דווקא מאוד לחותיים, אולי
אני מקולקלת?

תעדכני אם תנסי מוצרים אחרים שלהם, אני לא רואה הרבה פוסטים על חברות זולות ואז
קונה על עיוור (משהו שאני לא עושה בדרך כלל)

דווקא

רוב הדעות שקראתי על השפתונים של ביוטיקייר אומרות שהם מייבשים (חוץ מהגוונים שכתבתי שהם נקראים אצלם אודם שבת)

אוליי קראת שהשפתונים של וואו לחותיים?
אבל אני לא קונה מוואו, מיי קוסמטיקס וחברות זולות אחרות כי הן לא מצהירות שום דבר בנוגע לבעלי חיים.

יש חוות דעת טובות על הגלוסים של ביוטיקייר אבל לא קניתי כי אני לא אוהבת במיוחד גלוסים.
אם יש לך ליפ באלם שקוף תנסי למרוח את השפתונים של ביוטיקייר אחרי שכבה מהליפ באלם, זה קצת עוזר.

לפרוטוקול,

(לא שאני איזה מומחית)
אבל לי יש כמה וכמה גוונים של הביוטיקר, ואותי הם לא מייבשים. ואפילו את 32 שאתן דנות עליו

hollypop girl

New member
יכול להיות שבאמת התבלבלתי עם

וואו.
לי יש כמה גלוסים של ביוטיקר ואם אי פעם יתחשק לך לנסות אני ממליצה על 06 (יש מצב שזה
08, הוא נקנה מזמן והתמדבקה נשחקה) אני מעדיפה אותו על פני רבים אחרים (יקרים ואיכותיים
יותר)
בטח! אני תמיד שמה על באלם כלשהו (ונותנת לו כמה זמן להיספג אחרת המריחה של השפתון
תצא מוזר) וזה רק עשה לי הרגשה מוזרה בשפתיים ואחרי שהצבע דהה ראיתי קילופים בעור השפתיים
שלא היו לי מקודם...

Rac Hell

New member
תודה לך

אני לא יודעת איזה כוח הניע אותי אתמול ללחוץ דווקא העל הלינק שלך (אוקי, סביר שזו הייתה המילה "ביוטיקר", אבל ייתכן שאפילו לא נכנסתי להודעות אחרות בשרשור) אבל מאד נהניתי לגלות שהבלוג שלך עוסק בהיבטי זכויות בעלי החיים בקוסמטיקה. המשיכי בעבודת הקודש, היא מוערכת ביותר.

למעלה