שרשור מקוון

Shusho

New member
שרשור מקוון ../images/Emo237.gif

כאילו בלוגים ודברים מגניבים מהאינטרנט

Shusho

New member
ראיתי את הבלוג הזה לפני כמה שבועות...

קודם כל זה בלוג מבית היוצר של עונג שבת, שזה פחות או יותר האמא של כל ההיפסטרים המוזרים בארץ. פעם היו גם לינקים להורדה, הכרתי משם הרבה להקות טובות ולגבי הבלוג עצמו, גם ממליצה. אין ספק שאחרי שקראתי מה אנשים מספרים על הקעקועים שלהם הרגשתי שפויה יותר, בהתחשב בעובדה שלא הרגשתי צורך לאפס את הדימוי העצמי שלי

Blue Emptiness

New member
../images/Emo45.gif

כבר שנתיים או שלוש שאני לאט לאט מפנימה את הרעיון שאני מאוד רוצה קעקוע. פעם היה לי קשה עם זה, קשה אם לעושת משוה נצחי כל כך כשאני כל כך לא נצחית, אבל בערך בגיל 16 ממש השתנתה בי התפיסה הזו ולקחתי ואתה למקום אחר, אבל לא רציתי כל כך לעשות צעדים לקרת לפני 18 וממש רציתי ביום הולדת לעשות קעקוע, ולא יצא כי עוד לא מצאתי מה אני מחפשת לקעקע ואחרי שקראתי את כל הבלוג הזה אני לגמרי מרגישה שזה 'צריך' להיות עלי ושעכשיו באמת אפשר לחפש מה. זה ממש כיף.

גיאחה ../images/Emo47.gif ../images/Emo107.gif../images/Emo217.gif

ולא ידעתי שזה מאותם יוצרים! כיף לדעת. ומגניב אותי משום מה שגם נטלי - שאני בכלל לא מכירה אותה ופגשתי אותה בפגישה חפוזה בחנות של בגדי פטיש (כמה מטריז. הכל באשמת מרווה) - השתתפה בבלוג הזה. הסיפור שלה ממש מעניין אותי. ושאלה סקרנית, יש דבר כזה זכויות יוצרים על קעקועים? אני מאמינה שכל אדם שמקעקע משהו על הגוף שלו שהוא מאוד מורכב וייחודי שומר קצת על פרטיות מסויימת ולא היה רוצה שיגנבו לו את הרעיון. וגם בבלוג הזה שמתי לב שאף קעקוע לא דומה לאחר. אבל באמת מסקרן אותי לדעת לגבי זכויות של קעקועים...

joyiasista

New member
לגבי זכויות היוצרים:

רשמית אין זכויות יוצרים על קעקועים, יותר מזה - ברוב הסטודיואים תמצאי קטלוגים של ציורים מוכנים שקונים באינטרנט ובטח נמצאים בכל סטודיו שני בעולם. יש הרבה אנשים שמתקעקעים לפי אופנה והסיכוי שקעקוע אופנתי הוא שכפול - גדול, (כמו למשל טרייבלים, אותיות סיניות, דגי קוי וכו'). בקשר לסקיצות בהתאמה אישית שצוירו לפי הזמנה - יש טאבו - הסכם בלתי רשמי - שסקיצות כאלה נשארות אישיות, זה כמובן תלוי בבעל המקצוע שפנית אליו ורמת ההגינות שלו. בסופו של דבר בני האדם הם יצורים חקיינים, רוב הסיכוי שקעקוע יפה שהועלה בתמונה לרשת ימצא את החיקוי שלו אי שם בעולם (לרוב דברים מזעזעים מהמקור).

Fanty S

New member
הלוואי שזה היה ככה

לצערי רוב מי שלא נמצא עמוק בסצינה לא רואה דבר פסול בהעתקות מיצירה של מישהו אחר שהיא מלאה במשמעות אישית בשבילו. גם בפורום קעקועים פה בתפוז כבר קרו מקרי העתקות
מי שזה מאוד מפריע לו צריך להשתדל להמנע מפרסומים מיותרים באינטרנט, אבל לדעתי הדרך הכי טובה היא פשוט להבין שאם מישהו מעתיק - זה הפסד שלו ומחמאה בשבילך. קל להגיד וקשה ליישם - אבל אין טעם לאכול סרטים על משהו שאי אפשר לשנות. הסיכוי שהם יתחרטו גבוה יותר משלנו :) (כל זה בברכת "שלא נחווה על בשרנו" וזה.) באמת ברוב הפעמים ההעתק גרוע מהמקור בהרבה, אבל כבר ראיתי העתקים טובים... אמנם לא בעיניים שלי, אבל בבלוגים באינטרנט.

../images/Emo214.gif בלוגרית אופנה - ../images/Emo91.gif ../images/Emo214.gif

בשיטוט ב-"מומלצים" (מופיע בצד שמאל של הבלוג שלה) של הבלוגרית (המדהימה) הזאת - http://self-constructed-freak.blogspot.com/ הגעתי לבלוג הלוהט של הבלוגרית אדמונית השיער הלוהטת הנ"ל
http://www.pastelraindrops.com/2010/07/je-ne-sais-pas-choisir.html אני חושבת שלוליטות דיי יחבבו אותה. בעיניי, יש לה סגנון קסום, ובא לי לגור בחדר שלה ובארון שלה שעמוס כל טוב. תכלת, סגול, ורוד... הכל בצבעים כאלה רכים! באמת יש לה סוודרים מופלאים, ואני נורא אוהבת את השילובים שלה ואת האקססוריז והאיפור הבובתי שלה (מה שדיי סלדתי ממנו עד עכשיו. התוספות ריבים המלאכותיים דווקא נראים עליה ממש טוב...) אבל גם כשהיא לא מתלבשת רק בסגנון הזה, יש לה גם סגנון פרוע וקשוח. היה לי ממש מוזר לראות אותה לובשת פתאום לבוש שחור ובגדי עור! (ואני במשך יומיים שלמים דיפדפתי בכל הבלוג וקראתי את כל הפוסטים
... טוב, איזה קראתי. רק ראיתי את התמונות!
) לפעמים יש בגדים שרק בלוגריות אופנה יכולות ללבוש ורק עליהן זה באמת נראה טוב.

Yann Tiersen

New member
וואו!

האמת ששתיהן מדהימות, אבל אהבתי את הבלוג הראשון שקישרת אליו הרבה יותר. אני רוצה כל מה שיש לה בארון. הכל. הכללללללללללל!!!!!

לגמרי. היא גם ממש מעוררת השראה (המגולחת)

גם היא מאוד מגוונת. יש לה גם את הקטע הזה של הצבעים הרכים והפן התמים (סריגים של בארבי, ודמויות דיסני, ושמלות של בת הים הקטנה ודובוני אכפת לי וכאלה...), ויש לה גם את הסגנון ה-"בועט" יותר. דפדפי בפוסטים הראשונים שלה (בתקופה שהיו לה קוקיות ופוני
) - היא לא מאוד השתנתה מבחינת סגנון, היא פשוט השתדרגה! אני אוהבת גם את האיפור שהיא עושה והאודמים שלה (פעם העלתי תהיי לגבי זה. האיפור עם החדי קרן, של איזו דוגמנית רוסיה וממש מהממת שהיא הפרזנטורית של החברה של עצמה. אני לא זוכרת את השם...).

Yann Tiersen

New member
דפדפתי על רוב הבלוג אני חושבת..

וכל כך התלהבתי שניסיתי להרכיב לעצמי אאוטפיט בסגנון היום. בשתי מילים: סנדלים וגרביים. אני פחות בקטע של האודמים הצבעוניים והאיפור (סתם כי אני פחות בקטע של איפור), אבל היא מתלבשת נהדר. וממש מחמיא לה התגלחת, ואין הרבה בחורות שזה יפה להן (ואני מדברת מניסיון כאוב..)

למעלה