שרשור מקום מגורים של חברי הפורום

liavsayegh

New member
שרשור מקום מגורים של חברי הפורום

אני ועוד כמה חברי פורום מעוניינים לארגן מפגש פורום שיהיה מרתון סרטי אימה.. אז כדי לתכנן מקום כל אחד ישרשר לפה את מקום המגורים שלו בארץ ישראל.

Aeon

New member
ממשיכה

גבעתיים מה זה?, כל אחד גר בקצה אחר של הארץ!...

דם דם

New member
יהיה קשה

לארגן מפגש באמת,אבל צריך לבדוק באמת ולנסות לארגן משהו עם כולם

Aeon

New member
תאמין לי

שמי שבאמת ירצה לבוא יבוא! וסליחה, אבל אני חושבת שהמפגש באמת שווה את זה. אני בטוח יבוא. (אם זה יתקיים, כמובן)

דם דם

New member
הגיוני באמת

אני גם מתכוון לבוא אם יהיה מפגש, מין הסתם אם לא יהיה לא יהיה לי לאן לבוא, אבל האמת ההיענות לא ממש ניראת רצינית. מי יודע אולי בחופש הגדול נצליח יותר לארגן איזה מפגש באמת רציני. בינתיים נסתפק בדף קשר\שירשור תמונות או משהו כזה.לפני שניצא כולנו אל הלא נודע וניפגש-מי יודע אולי אחד מאיתנו יסתבר הוא רוצח סידרתי מטורף חחחחחח

liavsayegh

New member
אני יספר לך סוד

זאת אני...אבל ששששש לא לספר לאף אחד... אני רצחתי כמה עובדים זרים ועכשיו אני תחת שם בדוי וזיהות בדויה... אולי בהזדמנות אני יספר גם איך רצחתי אותם..

דם דם

New member
אוווו מרתק

נו אל תהיי רעה, תגלי לי את מי תכננת לרצוח כשיהיה מפגש ואיך את מתכננת לרצוח?...עם וו קרס כזאת כמו ב"אני יודע מה עשית"...או לצוד אותם כמו ב"בית השעווה" אה אה..נו פליז גלי לי

liavsayegh

New member
אמ...

אם אני יספר לך את מי תכננתי לרצוח אתה תיהיה מוכן לזה לא?
ואני דווקא חשבתי על משהו יותר כמו להתקוע מישהו בדלת של החניה...אהבתי בהחלט!

דם דם

New member
אהבתי יותר רעיון

כמו שהיה בסרט ג'ייסון איקס, רק החלק הראשון איך שהוא רוצח את המדענית, שהוא דוחף לה את הראש לתוך החנקן נוזלי והראש שלה קורא והוא מטיח אותו בשולחן והראש שלה מתנפץ כזה כשהוא כולו קפוא ורואים גושי בשר עם דם והראש שלה מפוזר לחתיכות(נכון תיאור מקסים) רק חבל שזה קרה רק 5-10 שניות

liavsayegh

New member
מגניב!!!!!!!!!

רעיון טוב... עכשיו, איפה אני מוצאת חנקן נוזלי? אתה יודע במקרה איפה משיגים?

דם דם

New member
אמממ בבית חולים

אני יודע שמשתמשים בו להקפיא איברים שמיועדים להשתלה וכאלה...תנסי שם

liavsayegh

New member
להקפיא איברים? שווה להיות רופא

עכשיו, איפה אני ימצא דרך לגנוב את זה משם? (ראית? גם גנבת גם רוצחת..) בעצם מה הבעיה? נלך בלילה, נרצח את השומר ואני מסודרת.. או שנילך ביום שבת, לניאדו זה בית חולים דתי, הם לא יעשו לי כלום, הם בטח יתפללו או משהו.

דם דם

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

יותר מזה אין לי מה לומר, הרגת אותי(תרתי משמע) נראה לי בבוקר כול חברי הפורום יתנו לנו צו סילוק מכאן, וטינק תיתן לנו כזה פנדל מפה

וואלה? אלפי מנשה? אני כוכב יאיר....

אבל לא נראה לי אני יבוא... אני מסתובבת בכל הפורומים שאפשר אבל מפגש זה כבר לא בשבילי...

למעלה