שרשור מקומות שעושים טוב

אבא אסא

New member
שרשור מקומות שעושים טוב

(רק להגיד באיזה אזור זה בארץ) גבעתיים: אצלי זה הגינות של גבעתיים ורמת גן. כל 50 מטר יש גינה. זה מקסים. בדרך ללטרון יש מעין עיר קטנה לילדים. ראיתי אותה מרחוק אבל נראה לי שזה נהדר שם. כנרת: נו באמת - היא מלאה, היא יפה, ויש אולי עוד שני חופים שאפשר ללכת אליהם בלי לשם בכניסה.

love88

New member
חוף הכרמל וחוף דדו בחיפה

מי שלא מכיר, אפשר להגיע לשם עם רכבת, ולרדת בתחנה "חוף הכרמל". מהתחנה, יש רק לעבור את הכביש. יש טיילת של כ 3 ק"מ בתי קבפה, חוף ים משגע, סככות, פשוט מקסים. גם בבוקר, גם בערב יש ריקודי עם על החוף נדמה לי כל הקיץ אח"צ עד 11 בלילה שקיעה מדהימה. אח"כ אפשר ללכת לקניון חיפה לסרט. מי שלא היה שילך בהקדם מ ק ס י ם

love88

New member
עוד מקום- גני הבהאים והמושבה

הגרמנית בחיפה. מקסים

שגיא24

New member
אין כמו המקומות האלה בחיפה ../images/Emo140.gif

מת עליהם. חבל רק שכרגע אין לי עם מי לנסוע לשם ולהנות מהאוירה הרומנטית וכו'.

dafgol

New member
מצטרפת להמלצה ../images/Emo45.gif

בתור מישהי שגרה כמה שנים לא רחוק משם...ושרצה שם די הרבה....בכאמל במיוחד
......מצטרפת להמלצה בחום
.

dafgol

New member
נ.ב קטלני

הפגישה הראשונה של בעלי ושלי היתה שם.....יצא טוב

יעלת

New member
מקומות כחולים

חוף הים ולא משנה איפה.אני גיליתי שים סוער מרגיעה אותי יותר מים רגוע.
שדה - אני גרה בתוך שטחים חקלאיים,וטיול בשדה,עם השקט הציפורים,החיפושיות ושאר חרקים(שנחמדים בשדה אבל לא אצלי בבית) והכי להרגיש את האדמה שנותנת לנו כל כך הרבה טוב.
בריכות דגים - בקסם הזה של כחול מלמטה וכחול מלמעלה ובאמצע ציפורים עושה לי טוב.
עוד כיף של ים הוא לארוז ארוחת ערב,או להזמין פיצה וללכת כל המשפחה לאכול בשעת שקיעה.אני מבטיחה שהאוכל הכי בנלי יהיה מעדן.
עכשיו זאת לא התקופה הנכונה,אולם כשקצת מתקרר אפשר לנסוע למצפה רמון,במכתש רמון יש המון מקומות שאפשר להתמסטל מהנוף,מהשקט,מעוצמת הטבע. לפני שאתם נוסעים תביטו על כחול השמיים במקום מגוריכם, ואל תשכחו להביט על הכחול במכתש רמון.הכחול שם הרבה יותר כחול. יש לי עוד מליון מקומות שהכחול שולט בהם.ואם אתם לא יכולים להגיע אליהם עם הרגליים,תנסו עם הדמיון.(אם יש לכם דמיון כחול)

עוד כמה מקומות

יש כמה מקומות נחמדים בארץ שעושים טוב אני בעיקר אוהבת את חיק הטבע אז למי שיוצא להגיע למרכז - לאזורי ראשל"צ וחולון אז יש בחולון - את מוזיאון הילדים - שמעתי המון תגובות חיוביות על המקום ויום אחד הראו את המקום בטלוייזיה - והוא נראה בהחלט מהנה יש בו משחקי חשיבה לפיתוח ועוד המון דברים יצירתיים מה גם שגם מבוגרים יכולים להנות בו , אם אני לא טועה יש הנחה לקבוצות מאורגנות , אבל צריך לשאול קודם שוב , המקום נמצא ב"פארק פרס" (לשעבר פארק ימית 2000 ) קרוב לבריכת ימית 2000 נמצא במרחק 5-10 דקות מאזור תעשיה של העיר , בשכונת קרית שרת שמגיעים מתחנת דלק סיירים זה בין 5-10 דקות נסיעה בערך בתוך הפארק ישנם מדשאות ענקיות , יש גם פארק ענק של משחקים לילדים עם מלא מגלשות - שנמצאות בתוך מפלצות ענקיות ולילדים זה פשוט חוויה ויש גם פינות לעשות על האש למי שרוצה במקום גם נמצא מעין מפל מעין קטן שאפשר ללכת מתחתו בצורה ספירלית ויש גם מקום לשוט בסירות מנוע ופדלים - חוויה לכל המשפחה ומומלץ בחום שנה שעברה הביאו לשם בובות ממונעות בצורת דובים אריות והילדים רכבו עליהם והיה בהחלט מהנה . - נדמה לי שיהיה שם גם השנה משהו מוזיאון הילדים - נמצא קרוב לאגם איפה שהסירות נמצאות צריך רק לבדוק מה שעות הפתיחה , מומלץ בחום . יש שם קיוסק לגלידות , שמוכר גם את הכרטיסים לסירות . ועוד משהו חשוב : חניה יש שם בשפע . ומה עוד לכל בעלי המרפסות שמש למינהם , תמיד אפשר לדמיין שאתם צופים על מקום מקסים לדוגמא חוף הים , דרך המרפסת הפרטית שלכם אפשר לשים כסאות פלסטיק שולחן , לפצח גרעינים , לאכול אבטיח , מלון או לשתות משקה מרענן , ואחרי כמה זמן של מנוחה וסתלבט - תמיד אח"כ אפשר לחזור לתוך חדר השינה או לכיוון הסלון ולנוח שם מול צפייה בטלוויזיה , ואפשר גם לקרוא ספר מענין ומרתק .

o a k y

New member
ממ יש פה מישהו מכרמיאל?

כי אם כן יש לי כמה מקומוך שני הולך אליהם - אז הנה הם באים.
ליד לכיכר השלום (כיכר האבן) לכיוון הקניון החדש (לב כרמיאל) יש גבעה שעכשיו העייריה בנו בה שביל עם מדרגוטת וסידרו שם. ממש נאה. אומנם אני כחובב בדידות לא ממש הולך אליה כי מגיעים אליה עוד ועוד אנשים שמגלים אותה אבל זה עדיין מקום כיף.
ליד הקניון החדש בשכונת הדר.. תיכנסו דרך רחוב גמלא ותעלו עד הסוף. למי שם לב יש כניסה קטנה שמובילה לבית ספר עמית.. תיכנסו ולפני שמגיעים לשער יש שביל שמוביל לגבעה.. בדרך יש דברים ארכיאולוגיים ומערה עם מים (ביצה יותר נכון) למי שלא פיספס יש שביל כזה שעולה לנקוד עם גבר לעישראל שממנו רואים ממש את כל כרמיאלץ זה ממש כיף. חומצזה.. ביום תטיילו בפארק הגליל ובערב בפארק רבין. בהצלחה!

סינאן

New member
עוד מקומות

שבת שלום מי שמגיע צפונה לאזור ראש הניקרה ישנה טיילת מי חוף בצת עד הניקרות (קצת לפניהם) שעת השקיעה ים רוח קרירה והשאר.... מצוק הארבל לשבת בשקט לא בשעות הצהורים אלא יותר מאוחר ולהיסתכל על הנוף והטיילת בחיפה מאחורי גן האם

mirivs

New member
פינת הקפה לשניים בפתח הבית

כתבתי כבר על זה ואני שוב כותבת בכניסה לבית שאני גרה בו (בשכירות) הינחתי שולחן עגול צר של בית קפה (לאחי היה בית קפה) ושני כיסאות יום יום אני יושבת שם נינוחה לשעת שלווה ושותה קפה כשהבעל מצטרף אני פורשת מפה נקיה, פרחים ולפעמים גם נר (תלוי במצב הרוח) זה המקום הכי אהוב עלי בעולם. ונכון שאני לא כמוכם מוסיפה עוד מקומות כי בשבילי הבית הוא המקום הכי הכי טוב. תסלחו לי על החריגות בשירשור זה פשוט הציף אותי.

הכי הכי את הפארק הלאומי ברמת גן

קרוב למקום מגוריי בילדותי ומרגישה שהוא חלק ממני. הכנרת -כמובן לישון שם על החוף ולקום עם הזריחה -מתה על זה. איזור ניפלא הוא מערת הקשת -מדהים ביופיו . ובדרום- ממשית אחללה טיול היה לנו שם מאהל בדואי גמלים וכו'

מתרגשת

New member
מקום שהיה עושה לי טוב במיוחד הוא

קצרין ברמת הגולן. את כל חופשי ילדותי העברתי שם ועד היום המקום גורם לי לתחושה טובה... חוץ מזה כל מה שנמצא מחוץ למרכז הארץ... כל טיול עושה לי טוב על הנשמה... אני מתה על אילת... אני מתה על הגליל היפה, חיפה וסביבותיה תמיד ממכרות ולאחרונה הייתי בכפר הורדים בצפון והמקום עשה עליי רושם חיובי של כיף ופסטורליות

למעלה