עוד כמה מקומות
יש כמה מקומות נחמדים בארץ שעושים טוב אני בעיקר אוהבת את חיק הטבע אז למי שיוצא להגיע למרכז - לאזורי ראשל"צ וחולון אז יש בחולון - את מוזיאון הילדים - שמעתי המון תגובות חיוביות על המקום ויום אחד הראו את המקום בטלוייזיה - והוא נראה בהחלט מהנה יש בו משחקי חשיבה לפיתוח ועוד המון דברים יצירתיים מה גם שגם מבוגרים יכולים להנות בו , אם אני לא טועה יש הנחה לקבוצות מאורגנות , אבל צריך לשאול קודם שוב , המקום נמצא ב"פארק פרס" (לשעבר פארק ימית 2000 ) קרוב לבריכת ימית 2000 נמצא במרחק 5-10 דקות מאזור תעשיה של העיר , בשכונת קרית שרת שמגיעים מתחנת דלק סיירים זה בין 5-10 דקות נסיעה בערך בתוך הפארק ישנם מדשאות ענקיות , יש גם פארק ענק של משחקים לילדים עם מלא מגלשות - שנמצאות בתוך מפלצות ענקיות ולילדים זה פשוט חוויה ויש גם פינות לעשות על האש למי שרוצה במקום גם נמצא מעין מפל מעין קטן שאפשר ללכת מתחתו בצורה ספירלית ויש גם מקום לשוט בסירות מנוע ופדלים - חוויה לכל המשפחה ומומלץ בחום שנה שעברה הביאו לשם בובות ממונעות בצורת דובים אריות והילדים רכבו עליהם והיה בהחלט מהנה . - נדמה לי שיהיה שם גם השנה משהו מוזיאון הילדים - נמצא קרוב לאגם איפה שהסירות נמצאות צריך רק לבדוק מה שעות הפתיחה , מומלץ בחום . יש שם קיוסק לגלידות , שמוכר גם את הכרטיסים לסירות . ועוד משהו חשוב : חניה יש שם בשפע . ומה עוד לכל בעלי המרפסות שמש למינהם , תמיד אפשר לדמיין שאתם צופים על מקום מקסים לדוגמא חוף הים , דרך המרפסת הפרטית שלכם אפשר לשים כסאות פלסטיק שולחן , לפצח גרעינים , לאכול אבטיח , מלון או לשתות משקה מרענן , ואחרי כמה זמן של מנוחה וסתלבט - תמיד אח"כ אפשר לחזור לתוך חדר השינה או לכיוון הסלון ולנוח שם מול צפייה בטלוויזיה , ואפשר גם לקרוא ספר מענין ומרתק .