שרשור משוב כללי

SicTransit

Active member
חסימת משתמש

כאשר משתמש נחסם מפורום מסויים, הוא מקבל על כך הודעה רק לאחר הלחיצה על "פרסם", כלומר כל מה שטרח וכתב היה לשווא (אלא אם יעתיק וישמור הכל עד יעבור זעם, אבל זה מטרד לא קטן ולא בהכרח התגובה עדיין תהיה רלבנטית). היה הרבה יותר ידידותי מצידכם להודיע על החסימה מיד עם פתיחת חלון התגובה.
&nbsp
למרות שאתם לא בהכרח רוצים להיות ידידותיים כלפי אותם עבריינים פורעי חוק שזכו לחסימה, אם ברצונכם לא להרחיק אותם לצמיתות כדאי שתחשבו על שינוי (טכנית אני מניח שהיום ההודעה מגיעה מהשרת אבל לא קשה לספק לצד הלקוח את המידע הזה מיד עם כניסתו לפורום, כדי שיוכל להתריע בזמן).

SicTransit

Active member
לא ברור לי

אם שיניתם משהו. נראה לי שנחסמתי שוב אבל במקום לקבל הודעה כבעבר, המסך של השליחה פשוט תקוע (עם הנקודות המסתובבות ההן). אולי זה בגלל חסימה קבועה? יש לי בכלל דרך לראות אם אני חסום או שמדובר באיזו בעיה אחרת?
&nbsp
&nbsp
&nbsp

עדיין ממתינה למענה מכם מה-18/9

שלחתי לכם מסר לגבי בעיה בהתנהלות מנהל פורום, קיבלתי מענה שתבדקו את הנושא ומאז - אין קול ואין עונה, גם אחרי ששלחתי מסרים נוספים וגם פה בפורום התעלמתם מההודעה שכתבתי ושאלתי מה קורה עם זה.
&nbsp
אודה להתייחסות כלשהי.

טיפול בפנייה

ממעבר על הפניות, לא נתקלנו בפנייה שלא טופלה. נשמח לבדוק שוב את פנייתך אם תעבירי את המסר פעם נוספת להנהלת הפורומים.

למעלה