שרשור משוב כללי

argamon

Member
בעניין אפשרות העריכה:

ראשית ברכות להנהלה על ההחלטה לעשות אפשרות עריכה להודעה. זה מאד יעיל ועוזר לי הרבה.
>> אני רוצה להציע שתגדירו את אפשרות העריכה לפחות לשעה שלמה. לדעתי רבע שעה זה זמן לא מספיק. אגב, אני לא יודע מה הבעיה לאפשר לעשות עריכה ללא הגבלת זמן? כידוע בפייסבוק זה אפשרי. אתר תפוז מקצועי, יעיל, עם הרבה גולשים, אז אם פייסבוק יכולה לאפשר עריכה ללא הגבלת זמן, לדעתי גם תפוז יכולה לאפשר את זה.
>> אגב, לפני תקופה ארוכה למדי, הצעתי כאן אפשרות עריכה, אבל אז הרעיון לא ניראה להנהלה, ואני שמח שלבסוף העניין אפשרי, אז עכשיו אני מציע עריכה לשעה לפחות, וכמובן עדיפה אפשרות עריכה ללא הגבלת זמן.

עריכת הודעה

זה לא דבר שהולך להשתנות...
עריכת ההודעה נועדה לגולשים לתקן שגיאות כתיב או את צורת ההודעה במידה והיא לא נראית להם.
והם יכולים לעשות את זה בטווח של רבע שעה. אפשרות של עריכת הודעה לשעה / ללא הגבלת זמן אינה אפשרית, גולשים יכולים לשנות את כל תוכן ההודעה ולהוציא אותה מהקשרה...

argamon

Member
או קיי ,כרצונכם, רק הערה:

רצונכם כבודכם וכמובן כהנהלה אתם יודעים ודאי הכי טוב מה הכי מתאים לגולשים.
בכל זאת אכתוב, לגבי ההסבר שלכם שגולש יכול להוציא הודעה מהקשרה, שגם פייסבוק חשבו על הבעיה הזו , כי אני יכול לכתוב בפייסבוק לדוגמה שראש הממשלה אדם נחמד, וכאשר אני רואה לייקים רבים, אז אני יכול לערוך את ההודעה ולכתוב קללות על ראש הממשלה כשיש לי כבר הרבה לייקים, כאילו בעלי הלייק הסכימו איתי. <font>לכן מערכת פייסבוק מוסיפה מיד את ההודעה "נערך" ואז יודעים שההודעה שונתה אחרי הוספות הלייק.</font>
<font>>> בקיצור לדעתי אם אתם חוששים, בצדק ,שהעריכה עלולה להיות מנוצלת לרעה על ידי גולשים לא הגונים, אני מאמין שהמתכנתים שלכם יכולים גם להוסיף הודעה אוטומטית של "נערך" , ואז יהיה מובן שההודעה המקורית שונתה.</font>
<font>>> אני כותב את הנ"ל כהערת אגב, וממש לא חשוב לי עניין אפשרות עריכה ללא הגבלת זמן, אבל הייתי שמח אם בעתיד זה ישתנה לשעה לפחות.</font>
<font>כל טוב</font>

ארזS

New member
שוב תקלה, ממש עכשיו, מערכת הפורומים בקושי עולה

לקח לי 10 דקות לכתוב את ההודעה הזאת.
השאלה היא מתי ההודעה הזאת תזכה לעבור את הניטור ומתי התקלה תתוקן...

ארזS

New member
אם 32 שניות לעליית הדף הזה ממש עכשיו נחשבות בעיניכם בסדר

אז סבבה לכם.
אני חושש שזה לא בסדר.

Nachum Takum

New member
צירוף קובץ html להודעה - האם בוטל?

עד לפני יום יומיים הייתי מצרף קובץ html להודעה ללא בעיה.
היום כבר לא הצלחתי לעשות זאת.
האם זה זמני, או שלא ניתן יותר לצרף קבצי html ?

Nachum Takum

New member
ממש לא - שימו לב לרשימת הקבצים המצורפת

ברשימת הקבצים שלכם אין יותר קובץ עם סיומת htm או html
וברור לכן שלא ניתן לצרף יותר קובץ כזה שהוא מאוד שימושי וחשוב.

izik79

New member
תקלה/באג שהתרעתי עליה בעבר...

כאשר מבצעים עריכת הודעה, אי אפשר לראות את "נא לא לקדם לראשי". יהיה נחמד אם תינתן האפשרות לערוך גם את זה
תודה

amir2910

New member
עריכת הודעה

שלום רב.
אינני מוצא את המקום בו עורכים הודעה, תוכלו להגיד לי איפה?
תודה רבה.

KFIRB

New member
כתיבת הודעות

תמיד כשכותבים הודעות לאחר כמה דקות המסך מתרענן וההודעה נעלמת , זה לא היה קורה בעורך הישן !!!

אולי תוסיפו סטופר?

למעלה