שרשור משוב כללי
S sweetdreams New member 19/10/14 #2 תמונות מוצגות הפוך בהמשך לתכתובת במסרים, אני מעלה דוגמא לתמונות שמועלות הפוך להודעה. הבאתי לכם שלוש דוגמאות, אחת מסובבת ב90 מעלות, השנייה ב180 מעלות, והשלישית דווקא עלתה בסדר.
תמונות מוצגות הפוך בהמשך לתכתובת במסרים, אני מעלה דוגמא לתמונות שמועלות הפוך להודעה. הבאתי לכם שלוש דוגמאות, אחת מסובבת ב90 מעלות, השנייה ב180 מעלות, והשלישית דווקא עלתה בסדר.
ה הנהלת הפורומים Administrator 20/10/14 #3 לא ידוע לנו על תקלה מסוג זה האם את יכולה לציין מאיזה דפדפן את גולשת? ומהי מערכת ההפעלה?
ס סבתא רותרות New member 20/10/14 #5 אולי קשור למקור ממנו את מעלה. כשאני מקבלת תמונות למייל ישירות מסמרטפון - זה מגיע תמיד חצי הפוך, 90 מעלות.
אולי קשור למקור ממנו את מעלה. כשאני מקבלת תמונות למייל ישירות מסמרטפון - זה מגיע תמיד חצי הפוך, 90 מעלות.
S sweetdreams New member 21/10/14 #8 תודה, אבל לא נראה לי שזו הסיבה. הן כולן מועלות מהסמרטפון.. .. אבל במייל ובמחשב הן מוצגות כולן כרגיל. רק פה חלק מתהפכות ממש, חלק חצי מתהפכות, וחלק דווקא עולות בסדר.. אני עוד לא עליתי על החוקיות.
תודה, אבל לא נראה לי שזו הסיבה. הן כולן מועלות מהסמרטפון.. .. אבל במייל ובמחשב הן מוצגות כולן כרגיל. רק פה חלק מתהפכות ממש, חלק חצי מתהפכות, וחלק דווקא עולות בסדר.. אני עוד לא עליתי על החוקיות.
V vg04285 New member 21/10/14 #6 פורום צמחונות וטבעונות לא עובד לי ההודעות בפורום לא נפתחות כאשר לוחצים עליהן. נראה לי שזה הפורום הבעייתי היחיד, אני משתמשת בפיירפוקס.
פורום צמחונות וטבעונות לא עובד לי ההודעות בפורום לא נפתחות כאשר לוחצים עליהן. נראה לי שזה הפורום הבעייתי היחיד, אני משתמשת בפיירפוקס.
F FayeV New member 21/10/14 #7 לא מצליחה לפתוח תגובות ביומיים האחרונים יש כמה פורומים בהם לא נפתחות התגובות בשרשורים (כלומר, כאשר לוחצים על כותרת ההודעה, לא קורה כלום).
לא מצליחה לפתוח תגובות ביומיים האחרונים יש כמה פורומים בהם לא נפתחות התגובות בשרשורים (כלומר, כאשר לוחצים על כותרת ההודעה, לא קורה כלום).