שלום לכם: מאתמול בערב קורה לי כך:
> אני שולח הודעה לאחד הפורומים. > לאחר מספר דקות אני רוצה לתקן משהו בהודעה ואני לוחץ על עריכה. > אני מתקן ומנסה לשלוח, ומה שקורה הוא שהמסך נהיה קצת כהה ואחר כך הופך לצורה רגילה וההודעה נשארת אצלי כאילו לא שלחתי אותה מתוקנת. > אני מנסה לצאת לגמרי מאתר תפוז על מנת לשוב אליה מחדש לניסיון נוסף, ואז קופצת לי ההודעה המוכרת מהפייסבוק "האם אתה בטוח שאתה רוצה לעזוב את הדף" אני יוצא וההודעה ממשיכה להיות בפורום בלתי מתוקנת, כאילו לא נגעתי בה. איפה לדעתכם הבעיה? אני פשוט אצא מדעתי מהרעיון הזה של כל האתרים, לעשות שידוך בכל דבר עם פייסבוק ובגלל זה יש צרות בלי סוף.
בתודה לתשובתכם ויש לי בקשה: במקרה ויש סיבה שאתם לא מעלים את ההודעה אחרי הניטור, אודה לכם להסבר במסרים לסיבה, אם כי אני מאמין שתעלו את השאלה הזו שלי.
ראשית זה הסתדר לאחר מספר שעות ,רק לא יכולתי להגיב להודעה שלי כיוון שהיא הייתה בניטור ( אגב, בהזדמנות אציין שהניטור הזה ניראה לי מאד מיותר. אתם תמיד יכולים להזהיר גולש שכותב הודעות לא ראויות ובמקרה הצורך לחסום אותו) אם לא זיהיתם בעיה כמו שדיווחתי עליה, אז כנראה זה שוב הדפדפן המשוגע שלי. אני חייב לקחת את המחשב לטכנאי.
תודה לכם.
יש מספר פורומים שבכניסה אליהם מופיעה הודעת אזהרה. אפשר ללחוץ על "כניסה לפורום זה ללא הצגת אזהרה זו". אולם בפעם הבאה שוב מופיעה לי האזהרה.
משתמש בדפדפן פיירפוקס גירסה אחרונה (33.0.3), אבל גם בגירסאות קודמות היתה לי את הבעיה.
הבעיה מתרחשת במחשבים שונים וגם עם שמות משתמש שונים.
כמה השגות שלי:
1. לא ניתן להעלות תמונה דרך הפון.2.לא ניתן להכנס לאפליקצית תפוז מהפון באייפון 4 גרסה 7.1.2
3.תמשיכו לשפר את האפליקציה כי זה העוגן היום .
בהצלחה
זה מסתובב בי סוף ולא נותן לי לכתוב, אני יכולה לכתוב תגובה מהירה בלבד
אני לא יכולה לפתוח הודעה חדשה ולהגיב להודעות דרך הוסף תגובה
אני משתמשת בכרום וניסיתי גם באקספלורר
הבעיה התחילה כששיניתם את הממשק
לגבי כתיבת התגובה, על מנת שנוכל לבדוק את הנושא אנא צייני את הפרטים הבאים:
1. מהי מערכת ההפעלה שלך?
2. מה סוג הדפדפן בו את גולשת ואיזה גרסה?
3. באיזה פורום את לא מצליחה להגיב?

לגבי המסרים, לא ידוע לנו על תקלה כזו, אנא בדקי שהמסר אותו קיבלת לא עבר לאחת מהתיקיות האחרות במסרים שלך (דואר יוצא, סל מחזור, תיקייה אחרת..)
מערכת הפעלה 8 WINDOWS
דפדפן כרום וניסיתי גם באקספלורר
פורום צילום סטילס ופורום אומנות הצילום
לגבי מסרים אני אנסה להסביר איך זה נראה:
יש קוביה בה כתוב מסר חדש ליד קוביה בה כתוב תיקיה חדשה וליד המסרים שלך... הסלולרי
מתחת יש מסך כחול עם רשימת כל הפורומים
וזהו, אני רואה כי יש לי שני מסרים שאני משערת שהם מכם אב אני לא רואה את המסרים עצמם
ל הבעיות התחילו אחרי ששיניתם שו את המערכת