שרשור משוב כללי

אבי לב50

New member
תסלחו לי אבל מה זה טוב?

הרי אנחנו כבר שבויים שלכם. אז בשביל מה זה טוב שהחלונית הקטנה הזאת קופצת כל הזמן ומפריעה לנו

כאן כבר לא מדובר בפרסומת ש"אנחנו הרי חייבים להתפרנס, לא?" אלא בסתם הטרדה מצידכם כלפי גולשיכם הנאמנים.
ומכיוון שאנחנו כל שך שבויים שלכם וכל כך נאנים לכם - זה מיותר לחלוטין וכל תשובה לא תחפה על ההצקה שלכם.

אבי לב50

New member
זה מציק מאוד

והנה ממש עכשיו בעודי כותב לכם את התגובה הזאת זה קופץ לי על החלון שוב ושוב למרות שלחצתי על ה-X.
באתרי אינטרנט מכובדים מקובל גם שאם לוחצים על ה-X אז זה לא מתעקש ועולה שוב ושוב. לתשומת לבכם.
ועכשיו כדי להוסיף את צילום המסך אני נאלץ לפתוח חלון להוספת התגובה מחדש...

מיכי 10

Member
תוספת: נכון, זה מציק. ולי מציק אפילו יותר,

חלון הפרסומת שעולה לעתים קרובות מאד, למשל כששולחים הודעות לפורומים. ומעליו כתוב: "מיד תועבר/י לפורום דלג/י"
אבל בניגוד למה שמקובל באתרי אינטרנט מכובדים, כמו שאתה אומר, כאן, שום לחיצה אינה סוגרת את החלון, וצריך להמתין כעשר שניות עד שהוא ייסגר בעצמו.
בעיקרון, עשר שניות זה לא זמן רב, אבל באינטרנט זה דווקא כן! ובמיוחד כשכותבים כמה הודעות ותגובות ברצף, וצריכים לחכות שוב ושוב לחלון המרגיז הזה.

kagome10

New member
אתה מוזמן להתקין חוסם פרסומות

הוא יחסום את החלון הקופץ המעצבן. אני אפילו לא ידעתי שהוא קיים עד שקראתי את ההודעה שלך

מה הסיפור עם הקקי/חרא/צואה לאחרונה ?

אני בטוחה שסימילאק ומטרנה משלמים לכם טוב בשביל להעלות פרסומות על הקקי שלהם ( כרגע זה משחק הקקי של סימליק, קודם זה היה מטרנה, אז זה לא משהו ספציפי לחברה ) וזה פשוט דוחה, זה עוד יותר גרוע שאתם מבינים שבתפוז אין ממש סינון של פרסומות ( ואז אנחנו נכנסים לפורום מתכונים ומקבלים פירסומת למשחקקי, כולל תמונה מאוד יפה שלא תפספס את המשמעות של זה, חו"ח) או יכולת לדווח על פירסומות פוגעניות ותקבלו שזה פשוט מגעיל.

למעלה