שרשור משוב כללי

Uriel Lifshitz

New member
וואו! עיצבנתם אותי וכנראה שאת רוב חברי הפורומים בתפוז אנשים!

החל מהקיץ האחרון אינסוף בעיות טכניות של עומס/תקלות/איטיות.
&nbsp
האתר לא זמין קרוב לחצי מהזמן, וכשהוא זמין לוקח לו זמן רב לעלות וזה לא היה ככה.
&nbsp
יש פורומים כמו פורום מזג האוויר שחובה שתהיה זמינות אליו 7/24!!!!!
&nbsp
היום כשהיה אצלי גשם ולא יכולתי לדווח- הגיע הקש ששבר את גב הגמל.
&nbsp
אתם נדרשים לטפל בבעיות של השרתים במיידי, כי זה לדעתי מה שהכי מציק למשתתפים בפורומים השונים בקהילות תפוז.
&nbsp
תודה רבה
&nbsp
אוריאל ליפשיץ

סתם מבקרת

Active member
לוקח נצח להכנס לפורומים ולא תמיד מצליחים.

בשעות האחרונות זה סיוט לנסות להכנס לפורומים.
בקושי הצלחתי להכנס לכאן, אחרי נסיונות אינספור.
מכניסה לפורומים אחרים כבר התיאשתי.
אפילו לעבור מדף לדף בפורום, אליו כבר הצלחתי להכנס אחרי ציפיה ארוכה, זה סיוט.
כן, כבר ניקיתי קש, מכירה את הבאג הזה של תפוז, ולא עזר.
אגב, זו בעיה שדי חוזרת על עצמה בתקופה האחרונה.

הגלישה באתר היום בלתי נסבלת

שלום לתפוזים היקרים. כל היום פשוט לוקח שעות עד שהדפים של הפורומים והמסרים מואילים בטובם להיפתח, וזה גם בסמארטפון (גלקסי נוט 3 דפדפן כרום) וגם במחשב הרגיל, דפדפן פיירפוקס. אני מקווה שזה אומר שאתם מכינים לנו הפתעות טובות, אבל בינתיים זה פשוט בלתי נסבל. לטיפולכם, תודה!

וגם כשאני מנסה להגיב או לפתוח הודעה חדשה

זה לוקח דקות ארוכות ונהיה ממש בלתי אפשרי עד בלתי נסבל או להיפך. ובלי קשר או אולי כן, מאז שהעליתם את האפשרות לערוך הודעות (הצבע של הפונטים, האפשרות לשנות עד 15 דקות וכו') קשה מאוד עם זה כי זה פשוט לוקח כל כך הרבה זמן, שאני משתדלת לא לפתוח הודעות חדשות ולהגיב רק בתגובה מהירה.

DogsPCI

New member
הלו משוב, מה המצב? תקשיבו יש לי בעיה כבר תקופה

עם התחברות, ועוד יותר עם שליחת הודעות. הדף טוען ולא עובר לשום מקום או שעושה נסיון למעבר וטוען על דך ריק... לפעמים גם 15-20 דקות. זה קצת מוציא אותי מדעתי, כי לפעמים הודעות מושקעות שכתבתי פשוט נעלמות.
&nbsp
הבעיה קיימת בשלושה דפדפנים שונים שניסיתי, וכן בשלושה מחשבים שונים שניסיתי (אחד בבית, ושניים בעבודה). ועלי לציין שאין לי שום בעיה עם כל אתר שהו אחר.
&nbsp
יש לכם מושג מה אפשר לעשות? כי זה כבר מתחיל לתסכל.
&nbsp
תודה, מנהל פורום אהבה ורומנטיקה.
&nbsp
&nbsp

snirf

Active member
איטיות בימים האחרונים

האם התופעה הזאת ידועה?
מהרגע שלוחצים בעמוד הראשי על כל פורום שהוא, לוקח די הרבה זמן עד שעולה העמוד של הפורום המבוקש...וזה ככה בימים האחרונים.
ולא, לא מדובר בבעיה של המחשב כי ניסיתי גם במחשב נוסף-והבעיה הזאת קיימת לסירוגין...זה נורא מעצבן ומייאש!

ארזS

New member
אולי תחזירו את תפוז לימים שלפני 2008? אני רציני ולא צוחק !

עד שהפורומים עולים בכלל, אז ההודעות שקראנו חזרו להיות שחורות.
אני מציע בכל הרצינות [וכבר הצעתי בעבר אך ךא שמעתם לי] :
תורידו את כל תפוז לכמה ימים, תעלו אותו מחדש לאט לאט במתכונת הישנה,
תפרסמו הודעה שכל מי שנכנס לתפוז יקרא שבגלל תקלה האתר בתחזוקה ואתם מתנצלים, וכו' וכו'...
הרי גם ככה תתנצלו עכשיו בפני כולם...
אז לפחות תעשו משהו ואני בטוח שהפסדכם ייצא בשכרכם ולא ההיפך, כי כיום תראו עד כמה גולשים קבועים וותיקים ונאמנים מיואשים מכם.
פשוט מיואשים.

aetzbar

New member
מצטרף לבקשה , תחזירו את המצב הקודם , היה ידידותי ופשוט

אובדן תוכן ההודעה במהלך הקלדתה

מאז ששונה ממשק המשתמש בפורומים ב "תפוז אנשים" נוצרה לי בעיה.

במהלך הקלדת ההודעות מופיע חלון שכותרתו windows internet explores

תוכן החלון הוא כדלהלן:

message from wedpage

יציאה מהדף תגרום לאיבוד המידע שהזנת

leave this page

stay on this page

דא עקא, שברירת המחדל היא "leave this page"

כאשר אני נמצא במהלך פעילות ההקלדה לא תמיד אני שם לב, שהחלון מופיע בפתאומיות וכאשר ההקלדה נמשכת אחרי שהחלון מופיע אז נלחצת ללא כוונה, האפשרות שהיא ברירת המחדל leave this page ואז אובד התוכן הלא מועט שהקלדתי.

האם יש אפשרות לפתור את הבעיה מבחינה טכנית בממשק המשתמש הנוכחי? אם כן, כיצד?

האם יש אפשרות להשתמש בממשק המשתמש הישן שבו לא הייתה בעיה זו? אם כן, כיצד?

שלום

מדובר ברענון אוטומטי של כל עמודי האתר שנעשה בעקבות הפרסומות שמתרעננות אוטומטית. העברתי פנייה למתכנתים להסרת הרענון ספציפית בעמוד ההודעה אבל עד אשר יגיעו לזה ויטופל, אני ממליצה הודעות ארוכות לכתוב בחלון נפרד (כמו וורד) ואז להעתיק להודעה (או פשוט לשים לב
).
&nbsp
בהצלחה

sweetdreams

New member
התקלה הזאת קורית ומעצבנת גם כאשר קוראים הודעות

לפעמים נכנסים להודעה ארוכה וקוראים אותה, ובאמצע העמוד פתאום מתרענן וצריך למצוא אותה מחדש..
אז גם אין הודעה על אובדן טקסט שקופצת וצריך ״פשוט לשים לב״. (שתשובה קצת מתנשאת ומתחכמת, הייתי אומרת..)
&nbsp
אני מבינה שכאתר עסקי העניין שלכם מכוון יותר לפרסומות ופחות לגולשים שנחשפים לאותם פרסומות, אבל בקצב הזה אתם הולכים ומאבדים אותנו (קרי: הגולשים שעניינם הוא **התוכן** של האתר ולא מה שהוא מפרסם) ותשארו עם פרסומות בלבד ואולי עוד כמה טרולים פה ושם, שהם באמת לא צריכים לקרוא ולכתוב הודעות בנחת, ולהם תוכלו לרפרש את העמוד באמצע באוות נפשכם.
&nbsp
אה, וכמעט שכחתי..
[כי הרי כולנו חברים פה ואנחנו לא מעלים בעיות שבאמת מציקות.]

בדפדפן פייר פוקס השועל

יש פירסומות מטרידות בקנה מידה מטורף
אפילו באמצע הקלדת שורות בפורומים בתפוז
פרסומות ממש בתוך איזור הקלדת התוכן
כל זמן אני נאלץ ללחוץ שם באיקס כדי להעיף אותן
בגוגל כרום זה לא קורה....בפייסבוק לא קורה

האם ידוע לכם משהו בנושא?

Kalphana Vera

New member
חלונית גלישה בסתר

שלום,
כל פעם שאני נכנסת לתפוז בחלונית גלישה בסתר הטיוטוריאל של מסך ההודעות החדש קופץ לי.
אפשר שזה לא יקרה יותר? יש שם 15 שלבים!
תודה :)

היי

לצערי לא ניתן לשנות זאת: המסך טוטוריאל קופץ בכל כניסה ראשונה אליו (ואת זה הוא בודק לפי הקוקיז של הדפדפן), בגלל שאתה נכנס בסתר - הקוקיז לא נשמר והדפדפן לא יודע שכבר ראית אותו.
&nbsp
מה שכן - מצד שמאל למעלה של חלון ההסבר יש איקס (קטן אומנם, אבל בהחלט שם) ולחיצה עליו תסגור אותו בלי שתעבור על כל 15 השלבים

&nbsp
בהצלחה!

bnayal

New member
שירות הפרסומות HTTUP החדש:

1. מדכא את הגלישה בפורומים.
2. עובד דפוק, כל לינק שאני לוחץ בזמן האחרון אני מקבל שגיאה, למשל כל הבוקר מופיע Unable to connect to database.
הרבה פעמים לינקים פשוט לא עובדים.
3. הכפתור "דלג" מופיע רק לאחר 5 שניות, וגם אז כשלוחצים עליו הוא מקפיץ עוד פופ-אפ, כאילו עד עכשיו לא היה מספיק.
&nbsp
הגישה שלכם נכונה - לסחוט כסף מכל פינה אפשרית - זו היא המטרה של רוב העסקים.
הדרך, שבה אתם דורסים את הגולשים שלכם ושוכחים שהם מקור הפרנסה שלכם, היא פשוט גישה גרועה.
&nbsp
כמו שכבר הזכרתי, מאוד פשוט לבטל את הסקריפט שמפעיל בפורומים את HTTUP, ואולי כך אחליט לעשות בסוף.
&nbsp
אשמח לקבל את תגובתכם בנושא לפני שאחליט האם לצמצם את פעילותי בתפוז למינימום או לא.
&nbsp
תודה,
בניה

למעלה