שרשור משוב כללי

שרשור משוב כללי

אנו מזכירים כי תלונות על מנהלי פורום/ התנהלות בתוך הפורומים יש לשלוח אלינו במסר אישי, לא יינתן מענה על גבי הפורום.

איציק3332

New member
תלונה על מנהלי פורום האח הגדול

מנהלי פורום האח הגדול תומכים בדייר שי חי ובעקבות זה נותנים לאנשים לרשום קללות וגידופים נגד כל הדיירים מלבד שי חי.
מי שירשום נגד שי חי הודעתו תימחק והוא יורחק אבל מי שירשום למשל :אור מכשפה ועוד קללות וגידופים נגד דיירים אחרים ההודעות שלו ישארו,גם נגד מפיק התוכנית יורם זק יש הודעות וקללות אבל מנהלי הפורום של מתעלמים. אני מבקש להרחיק משם את מנהלי הפורום או להפוך אותו לפורום מעריצי שי חי

היי איציק

במעבר על הפורום יש תגובות משני הצדדים. מדובר בפורום סוער שמראש מיועד לפורענות.
מבחינתנו פגיעה בגולשים באופן ישי = מחיקה וחסימה.
&nbsp
אנא שלח לנו מסר אישי עם קישורים רלוונטיים ונבדוק זאת.

ai21

New member
לצערי אני נאלץ שוב להתלונן על מנהל

מנהל פורום שהחליף אותי,
ומאז מקלל אותי, מכפיש אותי בפורום, ומאיים שוב ושוב בחסימה,
גם אם אני מגיב לדבריו, וגם אם לא.
&nbsp
כשפניתי, ביקשתם שאפנה פניות מתנכלות שלו אלי אליכם,
אני עושה זאת, אבל אין תגובה ואיני יכול לדעת אם הדברים מטופלים.
&nbsp
בשבוע האחרון העניין חוזר שוב,
וכעת הוא שוב שולח איומים,
האם תוכלו להתייחס לעניין?

חבל שאין פורום פסיכיאטריה

לפסיכיאטרים של היום יש חמש דקות למפגש. יהיה נחמד אם יהיה פורום כזה . יש המון אנשים בארץ שצריכים יעוץ בעניין הזה. יש פורום הפרעת אישיות גבולית וחרדה. ומה עם כל שאר הבעיות? כמו סכיזופרניה למשל.
זה בטח למצוא פסיכיאטר שיסכים לנהל את הפורום. יש קשיים.
אבל זה חלום נחמד..לא?

yuvi551

New member
נעשה בתפוז בלוגים שינויי מאז איני מוצא את הפוסטים, תשלומים,ו

נעשה בתפוז בלוגים שינויי מאז איני מוצא את הפוסטים, תשלומים,וכו' , זה מאוד מעצבן ומרגיז שבשל השיפוץ בתפוז או שדרגו איני מצליח כבר המון זמן למצוא מה שכתבתי וראיתי שאני לא היחידי שהשתתף בבלוגים ואינו מצליח לאתר את הפוסטים שלו או התשלומים עבור כתיבת רשומות כפי שקיבלתי בעבר, אשמח לתשובה בהקדם

Lhuna1

New member
סרטוני פליקס שמתחילים לנגן מעצמם - עם ווליום!

שלום תפוז,
תמיד גלשתי באתר שלכם (כמו בכל האתרים) עם חוסם פרסומות.
לפני מספר שבועות הקפצתם לי פופאפ שמבקש לנטרל אותו באתר שלכם.
אמרתי לעצמי שאני נהניית מהפורומים של תפוז במשך שנים, אז מגיע להם משהו בתמורה ואם אסבול קצת פרסומות אז זה בסה"כ הוגן.
נטרלתי, גלשתי ובאמת לא היה כל כך נורא, לא אכפת לי לראות קצת באנרים בהודעות.
לצערי בימים האחרונים הוספתם פיצ'ר שמאפשר לסרטוני הפליקס שבתוך ההודעות להתחיל לנגן מעצמם - עם ווליום פתוח!
אני שומעת ברקע משהו אחד או קוראת משהו אחר בשקט ופתאום קופץ לי רעש של סרטון שלא ביקשתי באוזניים, זוהי חדירה למרחב והפרעה מוגזמת לכל הדיעות.
עם כל הרצון הטוב, זה מעבר למה שניתן לסבול כחווית גלישה סבירה.
לכן נאלצתי להוסיפכם שוב לחוסם הפרסומות.
אשמח לנטרל אותו שנית כאשר תודיעו שהורדתם את הפיצ'ר הזה (אין בעיה שהסרטונים ינגנו, אבל בלי ווליום).
&nbsp

בדיוק כמו שציינת

אנא קבלי בהבנה את אופיו המסחרי של האתר. אנו משתדלים תמיד לאזן בין הצרכים המסחריים של האתר לבין הנוחות שלך בשימוש שאת עושה בו. יתכן ולעתים תופיע פרסומת שלא תמצא חן בעינייך, אך זכרי כי הפרסומות הן (בין היתר) אלה המאפשרות לך ליהנות ממרבית שירותי האתר בלא תשלום.

quatinsky

New member
כינויים מכפישים למתמודד ברק אדרי

אני עוקב אחרי פורום האח הגדול, מעבר לכך שמנהלות הפורום הן חד צדדיות ונותנות להכפיש שם של מתמודדים הן לא מנהלות את הפורום באופן הוגן.
גם אם המתמודד ברק אדרי כינה בעבר את מתמודד אחר זונדה או כל דבר אחר לא ייתכן שייפתחו הודעות כלכך רבות בו הן מרשות כינויים כמו רבי זונדה וכדומה - לא מקובל הדבר מכוער וזה מראה על ניהול לא הוגן.
אני מבקש לדרוש ממנהלות הפורום להסיר כל הודעה שמדברת על המתמודד ברק אדרי ומכנים אותו בכינוי זה - לא ראוי ולא נכון ופוגעני וגם אם הוא לא היה בסדר לא ייתן שנותנים במה לכלכך הרבה משתתפים להלעות הודעות כאלה
כמו זו למשל
http://www.tapuz.co.il/forums/viewmsg/2077/180532853/בידור/האח_הגדול

נא לדרוש מהן להסיר כל הודעה שמכנה אותו בשם זה אם אתם רוצים לשמור על מנהל תקין של פורום - אם אתם חושבים שזה בסדר לתת.... עצוב

פורום האח הגדול

כאשר אדם נכנס לתוכנית ריאליטי מובילה כמו האח הגדול, הדעות מתחלקות ל2 צדדים, יש את אלו שתומכים ויש את אלו שלא.
כמו כן, יש כלל די ברור שאין בעיה לדבר על גולש בצורה כזו או אחרת, אם היה מדובר בפגיעה בגולש ההודעה הייתה נמחקת אך מכיוון שמדובר על גופו של נושא (במקרה הזה המתמודד ברק) אין שום סיבה למחוק את ההודעה.
&nbsp

למעלה