שרשור משוב כללי

ori1199

New member
כניסה דרך המחשב האישי

לא מצליח להיכנס לפורום צלילה מהמחשב בבית לא בכרום ולא באקספלורר מפנה לכתבות בתפוז.
ניכנס דרך העבודה בלי בעיה
תודה אורי

ori1199

New member
קישור לא יעיל

היי
ניסיתי להיכנס עם הקישור שלמעלה ושוב המערכת פותחת את הפורום מתנתק ושולח אותי לכתבה בתפוז שלא קשורה. הכתבה מופיעה בחלון קטן בצד שמאל של העמוד אפשר להיכנס אליה אבל לא ניתן לדפדפף,זה מתנתק שוב.
תודה אורי

פורום צלילה

מאיזה דפדפן אתה גולש?
האם ניסית להכנס מדפדפן אחר? אנחנו לא נתקלים בקושי להכנס לפורום...

ori1199

New member
כניסה לפורום

דרך כרום ואקספלורר בשניהם אותה תוצאה ניכנס לפורום צלילה לשניה ומיד לוקח לקישור של כתבה בתפוז.
יש לי חוסם פירסומות האם זו הסיבה? למרות שהמעבר כל כך מהיר שאני לא מצליח לנטרל את החוסם .
תודה אורי

כניסה לפורום צלילה

לא נראה שחוסם הפרסומות הוא הבעיה..

גם בבדיקה חוזרת שערכנו לא נמצא קושי להכנס לפורום.
אולי תנסה למחוק קיבצי קוקיז מהדפדפן?

ori1199

New member
עדיין לא עובד

מחקתי היסטוריה וקבצי קוקיז מהמחשב,ניכנס לזמן יותר ארוך של כ5-10 שניות ושוב זורק אותי להודעה על כתבה בתפוז.
שמתי לב שההודעה תמיד נוגעת לדף הראשי של תפוז.
אח"כ זה פשוט מתנתק.מאוד מוזר לא יודע מה לעשות ודי מגביל.
תודה אורי

shirleyrozental

New member
הסרת תכנים מפורומים

היי
יש לי תכנים רבים שפורסמו בפורום מסוים שהפך ללא פעיל. אני רוצה להסיר אותם ואין לי למי לפנות. התכנים האלה מופיעים באתר שלי הפרטי, והקיום שלהם בפורום שלכם פוגע לי בקידום. אני רוצה להסיר אותם מהפורום הנ"ל. מה אפשר לעשות?

כמה דברים

שלום,
ראשית אני מפנה את תשומת ליבכם להודעה שלי בפורום צלילה אשר זכתה לתגובות לא ראויות המשובצות בפניני-לשון שמקומם אינו בפורום. אני מקווה שמנהלי הפורום ימצאו לנכון למחוק את התגובות הללו.

ושנית...
אני משתמש ותיק בפורומים של תפוז וחושב כי למרות הנוכחות החזקה של פייסבוק הפורומים ממשיכים להיות מקום טוב למצוא בו מידע חשוב.
חבל לי לגלות כי אתם לא מאפשרים גמישות יותר גדולה בכמה דברים אשר בהחלט אפשריים מבחינה טכנולוגית. הדברים הללו, ככל שנראה לי... פוגעים ברצון להשתמש בפורומים של תפוז.

א. למה אני לא יכול למחוק בעצמי הודעות שאני כתבתי?
אולי התחרטתי? אולי בדיעבד נראה לי משהו לא טוב? הרי זו הודעה שלי... למה לא לאפשר לי למחוק אותה? בפייסבוק אני יכול.
ב. למה אתם לא מאפשרים לערוך הודעה בתום 15 דקות מרגע שפרסמתי אותה?
ומה אם גיליתי טעות? או שיניתי את דעתי? ושוב... בפייסבוק אפשר.
ג. למה אתם לא מאפשרים לי למחוק תגובות להודעה שלי אשר נראות לי לא ראויות? הרי זו הודעה שלי... מה אם מישהו מחליט לנבל את פיו בתגובה להודעה שלי? או כל סיבה אחרת אשר בגללה אני רוצה למחוק תגובה. בפייסבוק זה אפשרי.

כל הדברים הללו פוגעים ברצון להמשיך ולגלוש בתפוז

תודה

כמה דברים

שלום רב, האם פנית למנהלי הפורום בנוגע להודעות בפורום צלילה?

לגבי התייחסותך לחוסר האפשרות למחוק הודעה/תגובה או לערוך הודעה מעבר ל 15 דקות - שינוי הודעות או מחיקתן עלול להוציא דיונים מהקשרם. היכולת למחוק הודעה שמורה למנהלי הפורומים בלבד, ואם יש הודעה שלדעתך צריך למחוק- אתה מוזמן לפנות לאותם מנהלים והם יבחנו את פנייתך.

כך האתר בנוי לצערנו לא נוכל לשנות את ההגדרות הללו.

בכל אופן, תודה על הערותיך ועל הרצון לשפר.

תודה...

לא פניתי עדיין למנהלי הפורום, אפנה.
לגבי ההצעות שלי ותשובתכם:
אני מבין כי כך האתר בנוי... ומבין כי זה יכול להוציא דברים מהקשרם. אולם הטיעון הזה תקף גם לפייסבוק ועדיין שם כל אחד יכול למחוק תגובות.
לדעתי הבלתי קובעת...
חוסר היכולת לעדכן ולמחוק הוא מגבלה שאינה תורמת לרצון לגלוש באתר.
מה כבר יהיה הנזק בשינוי הודעה? לא ברור. או יותר נכון לומר כי לדעתי הנזק בכך שאתם לא מאפשרים זאת גדול על התועלת.
ומה הבעייה אם תאפשרו למחוק כליל הודעה עם כל התגובות אליה?
אינני מצפה בהכרח לקבל לתשובה אלא מביע דעה כמשתמש.
בכל מקרה תודה ושנה טובה.

פניתי...

אך עד כה ההודעות המטרידות לא נמחקו.
לא ברור למה לא מוחקים בזמן סביר הודעות הכוללות ניבולי פה.
מלבד זאת לא ברור למה מאפשרים לאנשים להטריד בשרשור חודרני ובוטה מישהו שפותח הודעה בנושא לגיטימי.
פתחתי הודעה על צלילה בסיני. זה פורום צלילה. לגיטימי לדון בפורום בנושא צלילה. לא נראה לי לגיטימי לתפוח שרשור מטריד על עצם הלגיטימיות של צלילה בסיני. נושא סיני אמנם שנוי במחלוקת אבל זכותו של כל אדם להגיע לשם מבלי שיטרידו אותו.
למה הדבר דומה?
למישהו שיפתח שרשור מטריד בתגובה להודעה על תחרות אופנועים בפורום אופנועים ויטריד את חברי הפורום על עצם החלטתם לרכוב על אופנוע ויספר כמה זה מטומטם וכמה החלטתם אדיוטית (אלה המלים בהן השתמש).
או מישהו שייכנס לפורום סקס ויטריד את החברים שם על המוסריות של מה שהם כותבים.

אנא טפלו בזה.

הודעות מטרידות

נשמח אם תפנה במסר להנהלת הפורומים ותצרף בו קישורים להודעות הרלוונטיות.
כך נוכל לבדוק את הנושא.

לא ברור היכן ההודעה שלי...

פתחתי הודעה בפורום משוב. היא אושרה אך לא מופיעה בפורום.
?
תודה

למעלה