שרשור משולש..

Z A M i

New member
שרשור משולש..../images/Emo3.gif

היה פה פעם, נחזור על זה שוב...
(הוזכר לי דרך קומונת "שמנים ונהנים"
) אז ככה: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:
סעו.

../images/Emo115.gif מתאים לי.. :]

אז ככה: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: ההפסקה בב"ס היה נחמד, יום שישי, אממ אולי טיול גיבוש שתיכף יהיה? 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: הברזתי מב"ס [כנראה], מלא שיעורי בית, אני עייף לאללה 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:להיות, kill me, גם כשלא בוכה 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: חוזר אליי- מטרופולין, paramore- crushcrushcrush, evanescence- your star

yotem 17

New member
../images/Emo83.gif

3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: 1. קיבלתי משכורת. 2. קניתי בגדים. 3. סיימתי עם הפסיכולוג. 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: 1. עברתי ניתוח. 2. פיספסתי ת'הופעה במודיעין. 3. לא חזרתי ללימודים [בגלל הניתוח]. 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: להיות, לעולם מצידי, חולמת 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: Fly like a bird- מאריה קארי, אין לי מקום- מטרופולין, Be Without you מרי ג'יי בליג

יאללה

3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה:
פתחו שוסייה בחיפה!
קבעו לי יומגמה בת"א שבוע הבא.
דיברתי אתמול עם לירוני. 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:
אין לי שקל
חזרנו ללמוד בקצב אינטנסיבי בטירוף
חזר לי החוֹלי): 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:ממ..לא כלכך היו.אבל באלי על פעמון מלחמה,מלחמה שקטה וג'קי.לשם הנוסטלגיה.. 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:הדיסק שולדמן צרב לי עם השירים של הBBB

Noam TG

New member
../images/Emo12.gif

סתםסתם
(הוזכר לי דרך קומונת "שמנים ונהנים"
) כפרעלינו!
אז ככה: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה:
2 הופעות..
כל תקופת השביתה
לא חסר לי כסף 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:
חזרנו ללמוד
עייף יותר מהרגיל בזמן האחרון
אין לי כח להתחיל מבחנים וכאלה 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: טפיה בים
הנה זה בא עידן האלוהים 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: U2 - Stories For Boys אביב גפן - זיגוטה רוקפור ואביב גפן - שוב לא שקט

etti101

New member
להלהל

3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: -פגשתי מלא אנשים שלא ראיתי כל השביתה. -הלכתי להופעה במודיעין. -היחסים שלי ושל ההורים השתפרו. =) 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: -רבתי עם חברה ממש טובה. -הבית ספר חזר אחרי השביתה. -גיליתי שתאוריה זה לא כ"כ קל... 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: -לפעמים -תענה לי -הזמן שלך 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: -אתה פה חסר לי..של אביב גפן -יש לי סיכוי של אביתר בנאי -השיר שלי של מופע הארנבות

A d v u s h

New member
../images/Emo60.gif להלהל:]

אז ככה: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: ההצגה, 5 חודשים לי ולחבר, פלאפון חדש 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: נגנב האייפוד, ציונים בבצפר ירדו, 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: בסוף תבכו, דונט לייק, לעולם מצדי 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:sonic syndicate-enclave stutterfly-dead_eyes as i lay dying-an ocean between us

בנה

New member
../images/Emo40.gifתורי...

הופעה במודיעין.
המוזה לנגן חזרה.
האישה בעיקר...למרות שזה כבר ממש לא לאחרונה...כבר שנה בקרוב
3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:
שביזות
כאבים ברגל...
חוסר הבנה... 3 שרים בולטים של היהודים לאחרונה:
לעולם מצידי
ניו-יורק סיטי
יוב גוט טו. 3 שירים לא בולטים של היהודים לאחרונה:
מחפש תשובה
לעוף
לפעמים אני מתגעגעת לימים שיכולתי לשמוע מוזיקהההההההההההההה.....אהההה...קחו אותי מהצבא הזה!!!

הולצ

New member
../images/Emo139.gif../images/Emo139.gif../images/Emo139.gif

אז ככה: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: השגתי אותו, עליתי בלימודים
, חסכתי כסף! 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: זה היה סתם, אמא החליטה שאני בכת השטן, ושאני אנורקסית.. O: 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: WDYG, תענה לי, עידן האלוהים 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: המוןהמון של בוטן שבועטוב :)

טל קארי

New member
אני :)

3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: הייתי בירושליים פעמיים ונהניתי, הייתי בחתונה, חזרתי לבצפר 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: נחתכתי ברגל מזכוכית, הייתי על סף עליפון ותקעו לי מצלמה בפרצוף (בן זונה). 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: סמי חופשי, קיל מי, כל הסיפור 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: חמימות חולפת-דנה ברגר, כשזה עמוק- קורין אלאל ואביתר בנאי, מבול- רונה קינן.

Z A M i

New member
יאללה..../images/Emo11.gif

באנה נראה לי שאני מאמצת את האייקון הקשוח.. 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה:
היה חופש חנוכה.וזה משו משו.
צחר...[אווו]
מרמור נזכרה להקליט..
ישמצב שצחר נשאר שבועיים בצבא עכשיו
אני חולה.ונמאס לי..
נגמרה השביתה.מה שאומר-שכשאני חוזרת לכפר,השכמות ב-6:30 בבוקר, וחוזרים הביתה רק בשישי. 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:
לעולם מצידי
יובגטו
ליפול 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:
אצלך בעולם(ג'סט פור דה רקורד,אני הדבקתי את עמרי בו
!!!)
wake up call-maroon 5
somewhere in between-lifhouse

Z A M i

New member
אויש, איך שכחתי-משו טווווווב:

קיבלתי זימון לגיבוש לוחמות!!!
(למרות שכתבו לי סעיף שאני לא יכולה להיות בשום חי"ר. ולמרות שבעקרון אני לא אמורה ללכת לגיבוש, כי אני בגרעין נח"ל... זה נותן תקווה שיקבלו אותי..
)

Shoosh 8P

New member
מלא זמן לא הייתי פה :(

התחלתי לעבוד
נחמד לי איתו
אחותי קנתה רכב [נו, שמחה בשמחתה, או לפחות יש את מי לסנג'ר P: סתם, סתם :] 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:
החזרה ללימודים
מתמטיקה [אני לא זוכרת איך פותרים תר'!]
חוסר הקשבה מאנשים חשובים. 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:
פעמון מלחמה
לא קל what about you
3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:
כל מיני של caliban [חעחע אדוע]
מבול-רונה קינן
אלג'יר-מכתבים למיכלי

MamoOoshA

New member
../images/Emo204.gifממ.

לי.
ניצול הזמן לפני הגיוס בכמה שיותר הופעות.
נקרא לזה "איפוס מונה"
התעשתות מאוחרת. מאוד.
התבגרות.
עצירה עצמית מבלי לשלוט בזה. 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:
חולמת.
what about you.
ג'קי/לעולם מצידי. 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:
בלעדייך/מטומטמת, שילה.
faraway, nickelback.
love, john lennon.

ב י ז י

New member
אולי את בכל זאת אוהבת אותי, כן אותי

3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: ראיתי את דניאל, צרפתי ומשפחת חמד [תומי
], נסיעה מהרצליה הביתה בחינם
, הפיטורים. 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: אכזבה מכמה אנשים, הבנה של כמה דברים שלא בא לי להשלים עמם, שאני לא מקבלת משמרות! 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה:Father, לעולם מצדי, להיות 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: In Flames - Evil In A Closet, מגיפה- אביב גפן, לעוף- נועם פינחסוב

tolil

New member
../images/Emo98.gif

3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: אתמול הודיעו לי שהתקבלתי למודיעין והקדימו לי בחודש וחצי את הגיוס =] , לפני חודש עברתי טסט ראשון =] , אני וחבר שלי חגגנו שנתיים =] 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: וואלה לא היו דברים רעים לאחרונה ... 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: פעמון מלחמה , גקי אקוסטי , YGTBM 3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטיים לאחרונה: מטרופולין - קרח , מאיר בנאי - לך אלי תשוקתי ,רן דנקר וסיוון - כל מה שלא הספקתי לומר

billi bob

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif

היהודים, תום [לא לאחרונה, אבל כל פעם מחדש...] 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:
חולה שוב
דרך גילוי דברים מסוימים
געגועים 3 שירים בולטים של היהודים שהיו דומיננטים לאחרונה:
תענה לי
don't like
ליפול
3 שירים בולטים לא של היהודים שהיו דומיננטים לאחרונה: