שרשור משולש (-:

mor000

New member
שרשור משולש (-:

זה פשוט מאד, אתם פשוט כותבים 3 דברים\אנשים\חפצים [וכל דבר שהוא] לכל קטגוריה.... תהנו
כללי: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: 3 אנשים שגרמו לי לצחוק בשבוע האחרון: 3 משחקי מחשב שאני אוהב: 3 מקצועות שאני אוהב: 3 חברים הכי טובים שלי: מעריב לנוער: 3 מדורים שאני הכי אוהב: 3 מדורים שאני פחות אוהב: 3 כתבות שהשפיעו עלי הכי הרבה: 3 ספיישלים שהכי אהבתי: 3 שערים שגרמו לי לחייך כשראיתי אותם בבוקר יום שלישי\רביעי: 3 נושאים שהייתי רוצה שיכתבו עליהם יותר בעיתון: 3 נושאים שנמאס לי שכותבים עליהם בעיתון: 3 פוסטרים שהייתי רוצה לקבל: 3 הכתבים והעורכים שאני הכי אוהב: ולסיום: 3 דברים שהייתי מת לאכול עכשיו: 3 אנשים שהייתי רוצה לפגוש: 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: 3 ימים בשבוע שהייתי מוותר עליהם: 3 מילים- מה אתה חושב על השאלון המשולש?

hili האחת

New member
עונה../images/Emo79.gif

כללי: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: מלא שעות שהתבטלו בגלל פעילויות של בצפר, מסיבה לאמא שלי, הפסקת אש עם לילוש. 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: לא נראה לי שיש... חוץ מזה שחזרנו לבצפר מחנוכה. 3 אנשים שגרמו לי לצחוק בשבוע האחרון: לילוש, חן, יובל. 3 משחקי מחשב שאני אוהב: סימס, רולר קוסטר, וזהו... 3 מקצועות שאני אוהב: ספורט, הבעה, שיעורים חופשיים. 3 חברים הכי טובים שלי: אין. כולם חברים טובים. מעריב לנוער: 3 מדורים שאני הכי אוהב: תום, יותם, מיכל. 3 מדורים שאני פחות אוהב: בבועה, בטרנד, וחלומות מתגשמים כי צריך לשלם משכנתא עד שזוכים... 3 כתבות שהשפיעו עלי הכי הרבה: זאת על האנורקסיות הייתה מצויינת, וממש אהבתי את זאת של הפקאצות ממש מזמן, אני וחברות שלי נשפכנו. אני לא נזכרת בעוד. 3 ספיישלים שהכי אהבתי: משפחת סימפסון, שנת 2070 או מה שזה לא יהיה, וזהו. לא הכי אהבתי את הספיישלים האחרים. 3 שערים שגרמו לי לחייך כשראיתי אותם בבוקר יום שלישי\רביעי: זוהר ליבה, כי הוא היה מצחיק (נראה לי שזה היה הוא), אניה בוקשטיין כי היא מקסימה, ומיילי סיירוס. 3 נושאים שהייתי רוצה שיכתבו עליהם יותר בעיתון: דברים מצחיקים וכזה... וגם שתעדכנו יותר על סדרות חדשות, נגיד מתי עולה דני הוליווד (כשלכוכב נולד היה מדור שלם שפשוט תיעבתי בתקופה ההיא), על מגרש ביתי אני מחפשת כבר מלא זמן כתבות, האנטומיה של גריי (אוקיי, הבנתם שיש לי יס), אה, וגם על הארי פוטר 7 לא כתבתם כלום! 3 נושאים שנמאס לי שכותבים עליהם בעיתון: סלבים. תורידו ת'מינון קצת. 3 פוסטרים שהייתי רוצה לקבל: לא אכפת לי, אבל פוסטרים קצת יותר חמודים! כבר מלא זמן לא ראיתי פוסטר שפשוט הייתי חייבת לשמור. 3 הכתבים והעורכים שאני הכי אוהב: את תום ומיכל אני ממש אוהבת, ואין לי כתבים מועדפים (הייתה אחת שאני לא נזכרת בשם שלה). ולסיום: 3 דברים שהייתי מת לאכול עכשיו: לא רעבה. 3 אנשים שהייתי רוצה לפגוש: צ'אד מייקל מוריי, אניה בוקשטיין, מישהי שאני כבר רוצה לפגוש מלא זמן=) 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: האיים הקריביים, אין עוד. 3 ימים בשבוע שהייתי מוותר עליהם: בכיף הייתי מוותרת על שלישי, רביעי, וראשון. 3 מילים- מה אתה חושב על השאלון המשולש? שאלון מאוד... משולש.

WhiteChocolate

New member
../images/Emo108.gifעונה^___^

-כללי:- 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: מצאתי את המטען של הפלאפון, האינרנט עובד שוב וקיבלתי מעריב לנוער בבוקר^_^ 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: הודיעו לנו על מליון מבחנים שהולכים להיות לנו, אני צריכה לעשות שעורי בית ויש מחר בצפר
3 אנשים שגרמו לי לצחוק בשבוע האחרון: חברה שלי, עוד חברה שלי ואחות שליD: 3 משחקי מחשב שאני אוהב: סימס, זו טייקון ו... זהו:) 3 מקצועות שאני אוהב: מדעים, היסטוריה ואינגליש^^ -מעריב לנוער:- 3 מדורים שאני הכי אוהב:
התום, שישאר ביננו והעולםע'פ יותם:) 3 מדורים שאני פחות אוהב: לא עולה לי כרגע משו. 3 כתבות שהשפיעו עלי הכי הרבה: הכתבה על האנורקסיה מלפני חודש ומשו, הכתבה מהשבוע על הפרויקט שערכתם עם הכנסת [משו כזה, ששלחתם מכתב לפוליטיקאים שונים וכו'], והכתבה של תום מלפני כמה שבועות שהוא כתב על הסרט 'כוורת בסרט' DD: וגם הייתה כתבה לפני המווון זמן על בנקים מועדפים ששמרתי אותה ואני אשתמש בה בעתיד כשאפתח חשבון בנק משלי:) 3 ספיישלים שהכי אהבתי: הסימפסונס היה חביב וגם הכוכבים הכי גדולים השנה [שמקום ראשון זכה הראל סקעת אהוב ליבי
סתאם:)] וגם באק טו סקול שעשיתם לפני חודשים ספורים. 3 שערים שגרמו לי לחייך כשראיתי אותם בבוקר יום שלישי\רביעי: השער של הסימפסונים, של קוואמי ושל בית הבובות. 3 נושאים שהייתי רוצה שיכתבו עליהם יותר בעיתון: בעלי חיים ו..זהו, אתם כבר כותבים על כל השאר^^ 3 נושאים שנמאס לי שכותבים עליהם בעיתון: מעלליה של בריטני ספירס. אולי תרדו ממנה כבר? 3 פוסטרים שהייתי רוצה לקבל: של בריטני בתקופה הטובה שלה, של פרגי ושל דרייק בל:) 3 הכתבים והעורכים שאני הכי אוהב: יעל ויא, תום ומיכל. -ולסיום:- 3 דברים שהייתי מת לאכול עכשיו: צ'יפס של בוגראנצ', טוסט עם זיתים ושניצל תירס. 3 אנשים שהייתי רוצה לפגוש: להלהלה. 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: להלהלה. 3 ימים בשבוע שהייתי מוותר עליהם: ראשון וחמישי. 3 מילים- מה אתה חושב על השאלון המשולש? ורי ורי נייס:) הודגש באמצעות מדגישומטיק

פיתה. ../images/Emo29.gif ../images/Emo218.gifכללי: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: א.היה לי יום נחמד אתמול. ב.יש לי מיונים לדוברות בחודש הבא!!! ג.החזרה מהשביתה עברה בסדר ואין לנו הרבה עומס בנתיים. 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: א.הנהג של האוטובוס לא עצר לי כי הסתירה אותי מכונית. ב.יש לי מליארד שיעורים באנגלית ומתמטיקה. ג.קבעו מבחן שכבתי בתנ"ך ביום ראשון על חומר שאני לא יודעת ממנו כלוםO_O 3 אנשים שגרמו לי לצחוק בשבוע האחרון: שקד, גנית וסרט שראינו בשיעור קולנוע היום. 3 משחקי מחשב שאני אוהב: ריימן, ג'ז הארנב ופוקימון אדום-אש לגמבויי אדבנס [הידד לרטרו?XD] 3 מקצועות שאני אוהב: אומנות, היסטוריה[למרות שאני לא לומדת יותר] ואנגלית ../images/Emo40.gifמעריב לנוער: 3 מדורים שאני הכי אוהב:בסצינה, הפסקת 10,כל מדור שיש בו קומיקס 3 מדורים שאני פחות אוהב:על בנים ועל בנות+עצה אישית,בבועה ושיישאר בינינו 3 כתבות שהשפיעו עלי הכי הרבה:יש המון כאלה, אני מנויה לעיתון כבר המון זמן ואני לא זוכרת את כולן. 3 ספיישלים שהכי אהבתי:משפחת סימפסון../images/Emo47.gif, ספיישל קומיקס והגיליון 'עולם הזוהר?' כי הוא היה ממש מעניין. 3 נושאים שהייתי רוצה שיכתבו עליהם יותר בעיתון:קומיקס ואנימציה, קולנוע[ולא דווקא סרטים חדשים], אקולוגיה. 3 פוסטרים שהייתי רוצה לקבל:יוני בלוך,משפחת סימפסון וסאות' פארק.

עונה ^^

כללי: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: 96 בהיסטוריה,קיבלתי מעריב לנוער,וזהו? 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:חזרנו מהשביתה ומפוצצים אותנו בחנים ומבחנים ><" 3 אנשים שגרמו לי לצחוק בשבוע האחרון: אבל אתם לא מכירים! ( טל,רעות ונדב*) 3 משחקי מחשב שאני אוהב:חחח אני מכירה רק סימס D: 3 מקצועות שאני אוהב:מתמטיקה,תנך וספרות 3 חברים הכי טובים שלי:רעותנדבוטל מעריב לנוער: 3 מדורים שאני הכי אוהב:מיכל,תום ונעמה 3 מדורים שאני פחות אוהב:אני אוהבת הכל! 3 כתבות שהשפיעו עלי הכי הרבה:על האנורקסיות והייתה כתבה על גניבות מחנויות וגם על האלימות. 3 ספיישלים שהכי אהבתי:סימפסוןסימפסוןסימפסון! 3 שערים שגרמו לי לחייך כשראיתי אותם בבוקר יום שלישי\רביעי: אניה בוקשטיין,רן דנקר ועילי (שחכתי ת'שם משפחה) ומיילי (גם שחכתי תשם משפחה) 3 נושאים שהייתי רוצה שיכתבו עליהם יותר בעיתון:הייתי שמחה עם הייתם כותבים על משהו שנקרא פרוייקט מיכ"אל והמון בני נוער נרשמים לזה כל שנה. 3 נושאים שנמאס לי שכותבים עליהם בעיתון:פריז הילטון! וואי אתם כל הזמן חופרים עלייה! 3 פוסטרים שהייתי רוצה לקבל:MCR,לינקין פארק וצאד מייקל מורי 3 הכתבים והעורכים שאני הכי אוהב:תום יותם וזאת מהמדור של הבלוגים ( אני גרועה בשמות) ולסיום: 3 דברים שהייתי מת לאכול עכשיו:כלום 3 אנשים שהייתי רוצה לפגוש:את תום (הוא כזה מאגניבXD),סבא יחזאקל חחחח ועוד מישהי שאתם לא מכירים! 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו:אנגליה :)) 3 ימים בשבוע שהייתי מוותר עליהם: ראשון,שלישי וחמישי 3 מילים- מה אתה חושב על השאלון המשולש? מהמם אקס די ( הבנתם? XD) ביי:)

AnNa ChAn

New member
נימ נימ עונה ^-^

כללי: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: צירפו אותי ל"משלחת" שתקבל את פניו של ילד אמריקאי בגיל בר-מצווה, ציון 103 בערבית ומומולדת ^-^ (אז מה אם הוא היה לפני 11 ימים?!) 3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: לפי טענתה של המורה לספרות הציון שלי הוא "על הפנים",אילן יוחסין,ו....זהו? 3 אנשים שגרמו לי לצחוק בשבוע האחרון:חברתי שקד,חברתי מאיה וידידי גל 3 משחקי מחשב שאני אוהב:מה פתאום משחקי מחשב?! אני רואה סרטים וכותבת בפורומים 3 מקצועות שאני אוהב:מדעים כי יש לנו מורה נחמדה,חוק ומשפט כי המורה נחמדה וזה מעניין ושיאצו (לא בבצפר) 3 חברים הכי טובים שלי: שאלה ממש קשה, כי יש לי המון חברות טובות-טובות מעריב לנוער: 3 מדורים שאני הכי אוהב: "שישאר ביננו","מסע בין כוכבים,"באוזן" 3 מדורים שאני פחות אוהב:מדור איןממש משו כזה 3 כתבות שהשפיעו עלי הכי הרבה:לא זוכרת..... 3 ספיישלים שהכי אהבתי: ספיישל מצוירים, אני עדיין זוכרת את זה 3 שערים שגרמו לי לחייך כשראיתי אותם בבוקר יום שלישי\רביעי: לינקין פארק! אני לא ממש זוכרת עוד שערים, כי הופיעו כל מיני אנשים שלא ממש התחברתי אליהם.... 3 נושאים שהייתי רוצה שיכתבו עליהם יותר בעיתון:אנימה, רוק ונו-מטאל 3 נושאים שנמאס לי שכותבים עליהם בעיתון: קצת יותר מדי פופ יש פה,בריטני ספירס 3 פוסטרים שהייתי רוצה לקבל: עוד של לינקין, של 30 שניות למאדים ושל איזושהי אנימה 3 הכתבים והעורכים שאני הכי אוהב: אני מעריכה את כולם ולסיום: 3 דברים שהייתי מת לאכול עכשיו: את הקרמבו שנגמר, את השוקולד ממולא קרם נוגט שגם כן נגמר בזכותי ועוד שוקולד 3 אנשים שהייתי רוצה לפגוש: צ'סטר בנינגטון, שקד וגל 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: הופעה של לינקין פארק,הופעה של 30 3 ימים בשבוע שהייתי מוותר עליהם:שני,ראשון,ורביעי

SpongBobit

New member
אני ../images/Emo9.gif, התקראו ?../images/Emo115.gif

כללי:
3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה:טיול שנתי, התחדשתי במלאאא דברים, חברות ואמא 3>
3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה:ערסיות
יימח שמם !שלחו לי מכתבי איום ואיימו עלי
, רבתי עם אבא, אני חולה
|אחות| וחייבת להוסיף , אחותי איכזבה אותי.מאוווווווווווד.
3 אנשים שגרמו לי לצחוק בשבוע האחרון:בני דודים שלי
,יאירוש כפרעליו (אח שלי) , חברות
3 משחקי מחשב שאני אוהב: לא משחקת במשחקי מחשב
3 מקצועות שאני אוהב: ביולוגיה , לשון, אמנות ( אבל ממש לא את המורה !
)
3 חברים הכי טובים שלי:אמא, טל ורותם P: וגם בתדודה. מעריב לנוער:
3 מדורים שאני הכי אוהב: הווו..הכי קל שיש !
תום כפרעליו, יותם ומיכל !
והכתבים למערכת XD
3 מדורים שאני פחות אוהב: כל המשחקי מחשב ( סער אל תהרוג אותי !
),הדף האחרון אני אפעם לא קוראת, ו...על בנים ועל בנות, משעמם רצח !
3 כתבות שהשפיעו עלי הכי הרבה: אף- אחת !לדעתי הכתבה על האנורקסיה הייתה ממש לא טובה, אם אנורקסיות היו קוראות אותה ~ובטוח קראו~ זה רק היה מעודד אותן כל הבלוגים שפורסמו בצד S: וגם, בפלאש לא הכי מעניין
והגנבות ? אמא של חברה טובה שלי מנהלת סופר פראם, ואחרי שהכתבה פורסמה היא תפסה כמה גנבות, שפעלו בדיוק כמו הבנות בכתבה ! הכתבה נתנה יותר מדי שיטות איך גונבים
3 ספיישלים שהכי אהבתי: אף- אחד. אני לא אוהבת ספיישלים
(הייתי שמחה אם היו ספיישל לאיזה להקה
)
3 שערים שגרמו לי לחייך כשראיתי אותם בבוקר יום שלישי\רביעי: לא היה אחד שמשש גרם לי לחייך
רק שהיה כתוב של מי הפוטסר היו 3 פעמים שחייכתי
3 נושאים שהייתי רוצה שיכתבו עליהם יותר בעיתון: טוקיו הוטל, אולי אופנה ובאמת טיפים וכל זה, אבל לא תמיד כמו שיש שהכל בערך עולה 5000000000 שקל לכפפה !
3 נושאים שנמאס לי שכותבים עליהם בעיתון: ילדים שמצליחים והם השיקוע מלא ובלהבלהבלה, כי זה באמת מעניין רק את ההורים שלהם , פייסבוק, חרשתם על זה ! , ולא יודעת D:
3 פוסטרים שהייתי רוצה לקבל: טוקיו הוטל, ביל , טום, טוקיו הוטל !XDDDD
3 הכתבים והעורכים שאני הכי אוהב: תום יותם ומיכל. ולסיום:
3 דברים שהייתי מת לאכול עכשיו:לחמניה ! שכחו אותי
, פסטה, מקדולנס !D: ~ולא מקנגאטס~
3 אנשים שהייתי רוצה לפגוש:ביל קאוליץ, וכל הלהקה
, את שתי הסבתות שלי !
3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: חו"לללל, אבל או גרמניה/צרפת/הולנד/איטליה
, ולא יודעת..מקום עם הרבה טישו ?XD
3 ימים בשבוע שהייתי מוותר עליהם: ראשון, וכל הימים שלומדים מת' אנגלית P:
3 מילים- מה אתה חושב על השאלון המשולש? אהבתי מאווד, למרות שיצאתי אהבלה מאוד פה ואני לא !
קיבלתי 101 בביולוגיה כפרעליו !XD ו-97 ביזיקיה
שוויצרוית שכמותי) והוא העביר לי זמן !D: 3>

mor000

New member
בקשר לכתבה על האנורקסיה...

מתוך תגובתו של סגן עורך מעריב לנוער- עודד מרום, לאחד מהתגובות שנשלחו למערכת: "לגבי הטריגרים בכתבה: כאמור, אנורקסיה היא מחלת נפש. הנטייה הנפוצה במקרים כאלה, בשל הרתיעה מפני גרימת נזק, היא להגביה את מקדם הביטחון עד למקסימום האפשרי ולקרוא לאי-התעסקות מוחלטת בתופעה ככלל. אנחנו לא מאמינים שזה נכון. "מעריב לנוער" הוא קודם כל עיתון, וככזה יש לו מחויבות מסוימת לאמת. קהל הקוראים שלנו ברובו אינו מורכב מבנות בעלות נטייה לאנורקסיה, ומאחר שהם לא סובלות ממחלת הנפש, אותם דברים שמאופיינים כ"טריגרים" לאנורקסיות, אנו מאמינים, ייתפסו אצלם כמרתיעים ואנו מקווים שאף יימנעו מהם להיגרר אל תפישת העולם השקרית שהמחלה הזו טומנת בחובה. אנו לא מאמינים בהסתרת המציאות, גם כשהיא קשה, ויותר מכך אנו לא מאמינים בכוח טוטאלי של פרסומים. מחלת האנורקסיה היא תוצר של גורמים רבים וסבוכים מכדי לתלות אותה בפרסום כתבה בעיתון, ואנו מאמינים באמת ובתמים שבפרסום הזה רבה התועלת על הנזק."

mordillogirl

New member
../images/Emo71.gifעונה ../images/Emo58.gifה"פ בחתימה

כללי: 3 דברים טובים שקרו לי לאחרונה: קניתי קצת בגדים, העבירו אותי מקום ואכלתי מלא אוראו
3 דברים רעים שקרו לי לאחרונה: רבתי עם חצי עולם
וזהו בערך 3 אנשים שגרמו לי לצחוק בשבוע האחרון: הדר (חברה שלי), לימור (רק בישראל), אחותי הקטנה
3 משחקי מחשב שאני אוהב: הממ.. כולל אונליין? באבל טראבל, שודדי הקאריביים 3 (כי אין לי מושג מה לעשות
) ונראלי שזהוP: 3 מקצועות שאני אוהב: ספורט, אנגלית, היסטוריה 3 חברים הכי טובים שלי: 4-נעה, הדר, יובל ואיילת מעריב לנוער: 3 מדורים שאני הכי אוהב: הפסקת 10, פצצת התום ושם-פה 3 מדורים שאני פחות אוהב: ה.. נו זה על הבלוגים, ברשת וסיפורים פה 3 כתבות שהשפיעו עלי הכי הרבה: *סנילית* 3 ספיישלים שהכי אהבתי: הממ.. אני לא ממש זוכרת, אני אגיד רק שהגליון על הסימפסונז 3 שערים שגרמו לי לחייך כשראיתי אותם בבוקר יום שלישי\רביעי: *שוב סניליות* 3 נושאים שהייתי רוצה שיכתבו עליהם יותר בעיתון: הישרדות, אבריל לאבין (אז מה אם אין מה לכתוב?
) והממ.. זהו. 3 נושאים שנמאס לי שכותבים עליהם בעיתון: לא נראלי שיש 3 פוסטרים שהייתי רוצה לקבל: אבריל (אז מה אם היה בשבוע שעבר?
) ויש עוד כמה אבל זה לא ריאליסטי 3 הכתבים והעורכים שאני הכי אוהב: אני לא ממש זוכרת
ולסיום: 3 דברים שהייתי מת לאכול עכשיו: אוראו, פיצה ופנקייקס 3 אנשים שהייתי רוצה לפגוש: אבריל לאבין, בלייק לואיס (אמריקן איידול), רוב קסטרנינו (הישרדות 6) 3 מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: ת"א, חיפה והקריון. מקום עם אנשים בקיצור 3 ימים בשבוע שהייתי מוותר עליהם: שני, שילישי ורביעי 3 מילים- מה אתה חושב על השאלון המשולש? זה שאלון חביבD: הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה