שרשור משחקים לפעוטות

פסטלית

New member
שרשור משחקים לפעוטות

בהמשך לשרשור האפליקציות המומלצות הנהדר!!! הבת שלי בת שלוש וחצי, איזה משחקים מומלצים יש לכם??? תודה!!!

../images/Emo67.gif ../images/Emo5.gif

הדבר היחיד שאני אתן לילדה לגעת בו (כן יש לי ילדה בדיוק בגיל הזה) אולי אולי לשחק בפאלם לייפ דרייב ללא שימוש שלי, כל דבר אחר?

פסטלית

New member
עדיף שישחקו עם המכשיר

מאשר מה שבן השנה ו-8 שלי עשה הבוקר... שם את המכשיר על הרצפה וקפץ עליו... מזל שיש לי ביטוח...

פגית

New member
המרקט מלא באפשרויות

החל מחינמיות ועד רכישת משחקים. אין בסבביתי ילדים לכן, לא בדקתי אף אחת מהאפליקציות, אבל מצרפת חיפש מרקט שעשיתי על פי המונח toddler games-תהנו

Shpritz

New member
אני לא הצעתי אלא הוא ביקש אחרי שכבר נתנו לו

האחיין שלי (3) ביקש והתחיל לתאר משהו. מיד זיהיתי והבנתי שהוא מדבר על talking tom - הוא מאוד נהנה לשחק עם זה. לאחר תקופה מסויימת הוא שוב ביקש, הפעם זה היה fruit ninja - פגז. עדיין אין לי דיעה לגבי טוב או רע. אני רק רואה שזה עושה טוב על הלב כמובן ושהוא שקט
וזה תמיד עדיף מזה שהוא יגרור את המכשיר (מזל שיש מגן) עם רעשי ווררווםם ווררווםם על כל רצפת הדירה..

רענן 25

New member
תוכנות לפעוטות

אני נותנת לנכדי בן השנתיים לדבר אל talking tom . נשמע הזוי, אבל זה משפר את ההגיה שלו. ככל שהוא מדבר יותר ברור, גם החתול עונה לו יותר ברור. וגם הגרפיקה מדליקה. ממליצה על Monkey Preschool Lunchbox אפילו שחלק מן המסכים דורשים תרגום מסוים. הילד לומד מהר את ההוראות ואולי גפ נחזף לאנגלית שזה בכלל לא רע. משחקים שונים, כולם חמודים וחינוכיים. בשלב זה כשאני משווה את המשחקים לפעוטות באייפון לאלה שבאנדרואיד, אין ספק שהאייפון לוקח בגדול. הגרפיקה והאיכות הם ללא השוואה. מניחה שהדברים יישתנו עם הזמן. כרגע, אם יש לך גם אייפון או איפוד טאצ', חפשי משחקים שם.

למעלה