שרשור משחק התפקידים

שרשור משחק התפקידים../images/Emo70.gif

להזכירכם הדמויות
צליל(T z L i L u S h)ו-מירי בוהדנה אני,חן-יהודה לוי גל (גל המשוגעת)-נינט שני(שנינוש הפצצה)-לואיסנה אור (חולה על בנחה ופלי)-אגם טלי(ש כ ט ר י ת)-רוני דואני אוקיי מי שעוד לא נרשם יכול להצטרף במהלך המשחק ולבחור אחת מהדמויות הבאות: שי גבסו שרון אילון יואב שוורד מיכל ינאי אילנה אביטל סנדי בר ואקי אבני שיגיעו למסיבה בהפתעה אחרי שהם הגיעו היום לארץ.... העלילה: יהודה הזמין את כולם אליו הביתה למסיבה עכשיו הוא לא הזמין את רוני ואת אגם והן הגיעו למסיבה כי אילנה הזמינה אותם לעשות להם הפתעה ולהפגיש אותם עם לואיסנה.... עכשיו אלו שיצטרפו תבקשו סליחה על האיחור סבבה ו...מתחילים

-יהודה-

טוב עכשיו שאת יושבת אני יכול לספר לך המטרה של הפגישה הזאת היא בשביל ש....*צילצול בפעמון* רגעעעע אני בא *יורד במדרגות ופותח את הדלת שם עומד/ת......

-רוני-

שאלוווםםם ממצב?מה קורה? הכל בסדר?? סבבה מה ככה? אתה יודע שאנשים רק מדברים על עצמם ולא על אחרים אז באתי עלייך לבדוק למהההההההההה????

-רוני-

תודע כפרעעעע, אני עובדת עכשף על סינגל חדש מזה פ33ה
נו *צורחת* ייייייוווווווודדדדדדדעעעעעעעעעעעעעעעעעע

-אגם-

היייייייייייי...
מה זה איפה כולם
יהודה... איפה אפרתו'ש(החברה שלו למי שלא יודע)
החבר שלי יגיע עוד איזה חצי שעה

-יהודה-

היא הרגע הגיעה אז היא ישבה למעלה ו..פשוט שחכתי להזמין אותן תעלו........ *סוגר תדלו ואנחנו עולים למעלה**יושבים מסביב לשולחן* תקשיבו הרעיון הוא כזה בקרוב עומדת ל..........*צילצול בדלת* רגעעעעעעעעע *יורד למטה ופותח את הדלת* כבר הגעתתתתתת????

-אגם-

*יורדת אחרי יהודה במדרגות* אילנה אמרה לי שכשאני יבוא לפה.. מחכה לי
מה היא
בבקשה בבשה תגלהההההההה ליייייייי

-אגם-

לואיסנהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה וואי אני מתעלפתתתתתתתתת אלוהים מה היא עושה פהההההההההההההההההה *מתעלפת*

למעלה