שרשור משפטים *יייאיי*

שרשור משפטים *יייאיי*

החלטתי לפתוח שירשור משפטים (עם זה פסדר:p), פה כל אחד יכתוב משפטים או משפט שהוא אוהב מתוך שיר ושאומר לו הרבה. הממ.. אני אתחיל בשביל הדוגמא: "so close no matter how far" מהשיר nothing else matter של מטאליקה "The thoughts from my mind Command my lips to say I hate you" מהשיר 4 walls של staind קדימה לשרשר:):):)

KaRiNuSh 20

New member
....

"ולפעמים זה שם, גם אם זה לא מושלם, גם אם קשה לראות" סינרגיה-לחבק אותך "הו למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר?" יהודית רביץ - שבתות וחגים "אנשים עוברים בדרך לידי, אנשים עוצרים לרגע, מסתכלים, ואז הולכים" הפרוייקט של עידן רייכל - אולי הפעם "אל תעזביני, את המלאך שלי" אביב גפן - מלאך "ולא אפסיק לשיר לה" אביב גפן - אולי "תרסני את פחדי, הם רבים" "קו האושר שלי לא יציב" נמרוד והבודדים - תסתכלי "איך נמכרה נשמתך עבור פרוטות בשבילה" אביב גפן - ועם הזמן "There's always some reason to feel not good enough, and it's hard at the end of the day" שרה מכלחלן - אנג'ל

1adida1

New member
אמ....

שדות ביקשו אל הגשם...הגלים ביקשו אל החוף...ואני ביקשתי את ליבך לקטוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אביב גפן-השיר שלנו!

light angel

New member
../images/Emo137.gif

"והיה ומישהו בא, אל תסתובב כי זה תמיד יכול להיות זה שידליק לך את הלב"
ורק שתדעו- חנוכה בחוץ, ובצבא אפילו לא נתנו לנו סופגניות!
אז בגלל שפה זה נראה נורא מפתה- הנה עוד אחת
חג שמח!

טלברק6

New member
יש לי כמה...

At night I could hear the blood in my veins ברוס ספרינגסטיין - סטריטס אוף פילדלפיה We all want something beautiful I wish I was beautiful קאונטינג קרוז - מיסטר גונס But I could have told you,Vincent, This world was never meant for one As beautiful as you. סטארי סטארי נייט (וינסט) - דון מקליין וזה תמיד אהבה, וזה תמיד מסובך ונמאס עברי לידר- תמיד אהבה אל תדאג אני חושבת עלייך אבל שוכבת עם כולם אביב גפן - אל תדאג אחלה רעיון

מ י כ ל ל

New member
../images/Emo28.gif

חצי משניים זה אחד לא שלם עברי לידר- הכוס הכחולה עוד מעט יגמר הסרט, בקרוב המציאות ברי סחרוף- עבדים לחם עם, לחם עם, לחם עם דבש מתוק לה בפה רעבה מחדש מוניקה סקס- רקוויאם לבלונדינית, סתם ציטוט חמוד

chenre

New member
איך אף אחד עוד לא כתב -

i know someday you'll have a beatiful life, i know you're gonna be a star in somebody else's sky why can't it be mine? black של pearl jam!!

טלברק6

New member
אחלה שורה.. הנה עוד כמה

juliet, when we made love you used to cry Romeo and Juliet - dire straits לא תדעי לעולם איך בכיתי כמו ילד לא תרגישי דבר תשכחי את הדרך לכאן ארכדי וחבורתו - נאמר כבר הכל It's something unpredictable but in the end it's right. I hope you had the time of your life. green day - time of your life

למעלה