שרשור מתוקים לערב חג ראש השנה

חנהפ

Active member
ממליצה על עוגת הסולרו

[URL]http://lechol-leshanot-lehanot.blogspot.co.il/2015/08/blog-post_26.html[/URL]


רכיבים:
1 ג'לי בטעם מישמש או תות
1 חלב ריץ' (קרטון כחול 480 מ"ל)
3 חלבונים
1 שמנת צמחית להקצפה
1/4 כוס סוכר
1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה:
שלב ראשון:
טורפים את הג'לי בחלב הצמחי, מוסיפים כמה טיפות צבע מאכל כתום אם מכינים מג'לי מישמש
יוצקים מחצית הכמות לתבנית עגולה בקוטר 26 ומעבירים למקפיא לשעה, בערך


בינתיים מכינים את הפרפה :
מקציפים את החלבונים עם הסוכר, מניחים בצד
מקציפים את השמנת הצמחית
מקפלים לקצפת את החלבונים
כשהשכבה התחתונה קפואה יוצקים את הפרפה מעל,
מיישרים את פני השטח ומקפיאים לשעתיים
יוצקים את שארית הנוזל הכתום ומקפיאים עד להגשה.
 
למעלה