שרשור מתחיל להמאס ממידן
M MetalliKosta New member 13/1/04 #2 לעולם לא!!! גם אם יש שבוע שאני לא שומע מיידן,אז שבוע אחרי זה תמיד יהיה לי חשק לשמוע אותם. פשוט להקה שלא תימאס לעולם
לעולם לא!!! גם אם יש שבוע שאני לא שומע מיידן,אז שבוע אחרי זה תמיד יהיה לי חשק לשמוע אותם. פשוט להקה שלא תימאס לעולם
M MetalSlider New member 13/1/04 #6 חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם באמת חושבים שמיידן זו להקה שנמאס ממנה?! מה אתם לוקחים קשה סתם רציתי לעורר משהו בפורום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח אתם באמת חושבים שמיידן זו להקה שנמאס ממנה?! מה אתם לוקחים קשה סתם רציתי לעורר משהו בפורום
M matt hensley New member 14/1/04 #8 אני בכלל לא שומע מטאל לאחרונה... די נמאס..אני שומע מוסיקה יותר קלילה... אולי יבוא לי אחר כך לשמוע שוב...
אני בכלל לא שומע מטאל לאחרונה... די נמאס..אני שומע מוסיקה יותר קלילה... אולי יבוא לי אחר כך לשמוע שוב...
T THE ULTIMATE LIOR New member 14/1/04 #9 אני עכשיו שומע כל יום אני שומע את ה"וויקר מאן","פיר אוף דה דארק" ואת "# אוף דה באיסט"(בהופעה חיה מריו, שהורדתי לפני כמה שבועות).
אני עכשיו שומע כל יום אני שומע את ה"וויקר מאן","פיר אוף דה דארק" ואת "# אוף דה באיסט"(בהופעה חיה מריו, שהורדתי לפני כמה שבועות).
A Adamba New member 15/1/04 #10 איך הגעת לזה? לעולם לא המאס לי ממיידן זאת בין הלהקות היחידות שאני פשוט מסוגל שבוע שלם, רק אותם לשמוע להקה אדירה!
איך הגעת לזה? לעולם לא המאס לי ממיידן זאת בין הלהקות היחידות שאני פשוט מסוגל שבוע שלם, רק אותם לשמוע להקה אדירה!