כדורי גבינה בציפוי אגוזים ושקדים-"ישראל היום"
החומרים לכדורים: 2 יחידות גבינת כנען של תנובה 3 ביצים 1 כף חמאה מומסת 2-4 כפות סולת 2-4 כפות קמח 3 כפות סוכר תמצית וניל לציפוי: 100 ג' חמאה 2 כפות פירורי לחם 2 כפות סוכר 2 כפות שקדים טחונים 2 כפות אגוזים טחונים ההכנה: + מערבבים את כל החומרים לכדורים בקערה ומניחים במקרר לשעה. + מרתיחים סיר עם הרבה מים. מרטיבים את הידיים ויוצרים מהעיסה כדורים בגודל של כדור פינג פונג ומבשלים במים הרותחים [כדי ליצור כדורים אחידים בגודלם, כדאי להשתמש בכף לגלידה]. הכדורים מוכנים כשהם צפים על פני המים. מסננים ומצננים. + מחממים לפני ההגשה, במחבת רחבה, את החמאה. מוסיפים את פירורי הלחם, הסוכר, האגוזים והשקדים הטחונים ומטגנים מעט. + מוסיפים למחבת את כדורי הגבינה, עוטפים בתערובת ומסירים מהאש. + מגישים בליווי שתי יחידות שמנת חמוצה וקונפיטורת שזיפים , תמיד עדיפה כזו ביתית. בתאבון