בנות!! יש לי המון מה לספר!! ../images/Emo9.gif
פעם היה לי בלוג בתפוז, אבל הגעתי למסקנה שהרבה יותר כיף לחפור לכן בפורום!! חח ממליץ לכן לעשות את זה גם, אני רוצה לראות מה קורה איתכן.. טוב, הדבר הכי הכי חשוב זה שהתחלתי ללמוד גרמנית!! אני הולך למורה פרטי, בחור שגדל בגרמניה עד גיל 20 ונמצא שש שנים בארץ (עליתן על זה, הוא בן 26!!) בכל אופן הוא ממש ממש נחמד, אני מכיר אותו כבר מהעבודה שלי, וזה ממש מרגש ללמוד את השפה.. כמובן רובנו כבר יודעים מילה במילה מה אומרים המילים בשירים של טוקיו, אבל להרכיב משפטים בעצמך בגרמנית זה מדהים...! בנוסף, החלטתי לתרגל קצת יותר את הרוסית הגרועה שלי, אז אני ואמא שלי התחלנו לדבר ברוסית אחד עם השני במקום בעברית.. זה כיף! חח חוצמזה אני עכשיו בשיעורי פיתוח קול.. הייתי פעם אצל המורה הזאת, אבל הייתי בתקופת הפסקה בגלל עומס של עבודה.. עכשיו חזרתי וזה הכי כיף בעולם =] אנשים, בחיים אל תלכו למורה שבוחרת לכם איזה שירים שהיא רוצה! המורה שלי מדהימה.. מלמדת בפתח תקווה, מי שרוצה פרטים דברו איתי במסר :] חוצמזה בגלל שקניתי לי לפטופ מטורף (כזכור לכן) הבאתי את המחשב הישן שלי לחברה שלי =].. עכשיו יש לה בחדר מחשב והיא שיא המאושרת! חח האמת שלא התאפקתי וקניתי לה עם זה גם עכבר, מקלדת ומדפסת אלחוטיים חדשים שתואמים לשולחן המ-ה-מ-ם שאמא שלה קנתה לה. והכי מגניב - אני סופסוף עומד בקצב שהצבתי לעצמי בלימודים שלי לפסיכומטרי!! רק היום בשעה וחצי סיימתי 20 עמודים שבכל אחד 31 מילים חדשות בעברית מוזרה.. חח *הרגשת סיפוק* מה קורה איתכן?