שרשור מ
ף!

e t a

New member
שרשור מ../images/Emo32.gifף!

בנות, ספרו קצת מה עובר עליכן.. אני יודע שזו תקופה עמוסה לרובכן, אז בואו ותפרקו קצת =]

e t a

New member
בנות!! יש לי המון מה לספר!! ../images/Emo9.gif

פעם היה לי בלוג בתפוז, אבל הגעתי למסקנה שהרבה יותר כיף לחפור לכן בפורום!! חח ממליץ לכן לעשות את זה גם, אני רוצה לראות מה קורה איתכן.. טוב, הדבר הכי הכי חשוב זה שהתחלתי ללמוד גרמנית!! אני הולך למורה פרטי, בחור שגדל בגרמניה עד גיל 20 ונמצא שש שנים בארץ (עליתן על זה, הוא בן 26!!) בכל אופן הוא ממש ממש נחמד, אני מכיר אותו כבר מהעבודה שלי, וזה ממש מרגש ללמוד את השפה.. כמובן רובנו כבר יודעים מילה במילה מה אומרים המילים בשירים של טוקיו, אבל להרכיב משפטים בעצמך בגרמנית זה מדהים...! בנוסף, החלטתי לתרגל קצת יותר את הרוסית הגרועה שלי, אז אני ואמא שלי התחלנו לדבר ברוסית אחד עם השני במקום בעברית.. זה כיף! חח חוצמזה אני עכשיו בשיעורי פיתוח קול.. הייתי פעם אצל המורה הזאת, אבל הייתי בתקופת הפסקה בגלל עומס של עבודה.. עכשיו חזרתי וזה הכי כיף בעולם =] אנשים, בחיים אל תלכו למורה שבוחרת לכם איזה שירים שהיא רוצה! המורה שלי מדהימה.. מלמדת בפתח תקווה, מי שרוצה פרטים דברו איתי במסר :] חוצמזה בגלל שקניתי לי לפטופ מטורף (כזכור לכן) הבאתי את המחשב הישן שלי לחברה שלי =].. עכשיו יש לה בחדר מחשב והיא שיא המאושרת! חח האמת שלא התאפקתי וקניתי לה עם זה גם עכבר, מקלדת ומדפסת אלחוטיים חדשים שתואמים לשולחן המ-ה-מ-ם שאמא שלה קנתה לה. והכי מגניב - אני סופסוף עומד בקצב שהצבתי לעצמי בלימודים שלי לפסיכומטרי!! רק היום בשעה וחצי סיימתי 20 עמודים שבכל אחד 31 מילים חדשות בעברית מוזרה.. חח *הרגשת סיפוק* מה קורה איתכן?

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif קודם כל - כל הכבוד לך ../images/Emo13.gif

יש לך הרבה יותר דברים ממני ואני לא עומדת בלחץ של עצמי XD הלימודים, המחויבות, השיעורים, המבחנים, העבודות - אני מרגישה שאני טובעת ואתה מסתדר עם זה מעולה
בכל מקרה, שיהיה בהצלחה עם הכל

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif OMG

טוב אז היום היה לי פורימון בבצפר והיה כזה כיף ! פעם ראשונה מזה 5 שנים שלא קורה איזה אסון וסוגרים את הפורימון ! קיצר המשלחת של היודניקים מגרמניה באה לפני יומיםלארץ והם היו היום אוקי פרט שבטח רובכן מכירות ולא מחדש לכן שום דבר - כולם אבל כולם שם מושלמים !!!!!! והם כאלה חמודים ומנומסים XD אז אני וחברות שלי עמדנו לידם באיזה קומה אחת ואז הם החליטו לרדת ללמטה ואנחנו גם XD ואז עמדנו מאחוריהם כי לא היה לנו מקום אחר והם כל שניי הסתכלו עלינו פשוט כל שנייה ! ואני וחברות שלי כמעט מתנו XD ואז הייתה מסיבה והתחלנו לרקוד וזה ואז היה שיר במזרחית והם הרגו אותנו מצחוק XD והם רוקדים כזה מהתחת כאילו מזיזים אותו כזה חמוד [חברה שלי צילמה להם את התחת בוידיאו XD ] ואז חברה שלי ביקשה מאיזה אחד שם שיצלם אותנו והוא כזה חתייייך והוא כזה " אהה אוקי :> " ואנחנו "|ריר| " ואז הוא סים לצלם והוא כזה " איי טיי טו אוקי ? " ואנחנו כזה " יא שור |ריר| " XDDDDDDDDD ואז החלטנו להצטלם איתם וחברה שלי ביקשה מאיזה אחד חמוד שכל הזמן עמד לידנו והסתכל עלינו XD והוא כזה " וויפ מי ? :> " ואנחנו כזה " יאא !! " ואז קראנו לעוד להצטרף והם באו וזה והיה איזה אחד ממש ממש חתיך שלא היה לו מקום להידחף אז הוא עמד מאחורה וחיבקאותנו והוא משך לי בשיער XDDDDD ואני כזה לא הבנתי מי מושך לי בשיער אז הסתובבתי אליו ואני כזה "|ריר| " XDDDDD ואז אמרנו להם תודה ואני כזה " דנקשן ! " והם חקו והסתכלו עלי כזה ואמרו לי " נייס נייס !! "XDDDDD ואעאעא הם מושלמים הלכתי למות וללמוד למבחן באזרחות XD ואת התמונה אני אעלה עוד מעט XD

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif אכן XD לכולם שם אבל פשוט לכולם יש

עיניים כחולות XD אמרנו למורה שלנו להיסוריה שהיטלר צדק בזה שהוא רצה להשאיר את כל הבלונדינים עם העיינים הכחולות ובזהXDD ואז היא הייתה ככה ":0" XDD

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifאמרתם את זה?

כאילו, באמת? פשוט זרקתם את זה סתם ככה? אני לא רוצה להתחיל אפילו במה שיש לי להגיד על זה.

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif זה היה ממש ממש בקטע של לצחוק איתה והכל

ממש לא זרקנו את זה סתם ככה XD והילדה שאמרה את זה אז היא דיי סתומה אבל זה היה פשוט כל כך מתאים למצב XD

e t a

New member
יאא.. להסתובב עם משלחת מגרמניה.. |קנאהמטורפת|

HeelsOverHead

New member
../images/Emo121.gif חחח

הבעיה היא שהם בכיתה י' ואני ביא' אבל יאללה למי איכפת P: הם נראים הרבה יותר גדולים ממני XD

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif ../images/Emo6.gif

וואי, אתן כ"כ מזכירות לי אותי ואת חברות שלי - בדיוק אותו הדבר XD שמחה שנהנת

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחח יאללה גמאני

אוקיי, אז נתחיל מזה שאני עוברת דירה ביום ראשון, למי שלא סיפרתי 3: אז סבתא שלי ממש עוזרת לנו עם המעבר וזה, היא קשוחה כזאת אז היא באה אלינו ראשון-שני ועשתה את המוות לפועלים בבית שיעשו הכל מווווושלם. אז יום שני היו לנו איזה 3 שיעורים חופשיים וחתכתי הביתה באמצע היום רק כדי להקשיב לה מבלבלת לאיזה פועל ערבי שם בשכל XDD מה עוד? אתמול! היה לנו שיעור מטורף על טראומה במד"א, ולימדו אותנו לעשות חבישות. עכשיו כל חבישה שאתה עושה הבנאדם המסכן נראה כמו איזה תפוח אדמה, ואני עשיתי לחברה שלי שהיא קלאמזי כזאת, זה נראה איווווום, צחקתי עד שכמעט השתנתי במכנסיים XD אה, והחלק הרע - המדריך התעצבן עלינו אז יש לי מחר מבחן -.-" ואממ.. היום היה לנו מסיבת פורים בבצפר.. משום מה התחפושות לא ממש משתנות משנה לשנה: הפרחות מתחפשות או ל"אשתו של סנטה" או לאיזה חתולה או נמרה או דבורה או מה שזה לא יהיה העיקר שרואים להן חצי תחת, הערסים מתחפשים לחנונים והחנונים מתחפשים לערסים, ורק המגניבים ממוזיקה ומהתנועות נוער עלו על התחפושות הכי יפות D: אני התחפשתי לקיץ-חורף-סתיו-אביב, יצא חמוד. הצופיפניקים של י"א-י"ב התחפשו ללפריקונים!! [השדונים הירוקים שיש להם חג כזה באירלנד] וכמה חברים שלי התחפשו ל-warms מהמשחק :) היה דיג'יי מעאפן כזה עם רקדניות בטן או מה שזה לא אמור היה להיות, אבל אזזזזז- איזה אחד מ-י"ב פתח שם עמדה ליד והתחיל להרקיד את כולם והיה סבבה לגמרי. רקדנו בדשא, רקדנו במבנה, נכנסנו לכיתות מהחלון, זרקו עלינו ארטיקים והייתה מסיבה נטולת נפצים D: נראה לי שזה מסכם את הכל. למה אתם התחפשתם?

e t a

New member
יא גדול!!

חבישות.. חחחח חברה שלי חובשת רע"ם בצבא, ככה שכל יום היא באה לי עם איזה סיפור מגעיל שגורם לי לסתום את האוזניים ולהרביץ לה.. אני פשוט לא יכול לשמוע את המילה "ורידים" ו"דם". והתחפושת שלך נשמעת מגניבה בטירוף!

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחח אז בטח היית מתעלף אם היית רואה את

הסרטים שמראים לנו בקורס. אלוהים אדירים. אבל זה מגניב וזה כיף, אני אוהבת את זה :) והתחפושת שלי הייתה בסדר, היא לא החזיקה מעמעד בשלמותה יותר משעה וחצי עד שהתחלתי להשיל שכבות חח..

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif בהצלחה עם המעבר ../images/Emo24.gif

אני רואה שרק אצלנו בבית ספר פורים זה מחר XD עשו לנו כבר איזה שתי מסיבות לפני, ומחר כולם באים עם תחפושות >< וואו, ממש אהבתי את הרעיון של התחפושת שלך

Tommy89

New member
../images/Emo210.gifחח לא, פשוט אנחנו לא לומדים בשישי

ומשום מה אמרו לנו שהיום היה תענית או משו ואסור להתחפש. לא בדיוק הבנתי. ותודוס

animfanatic

New member
../images/Emo83.gif חחחחח... כנראה ../images/Emo6.gif

כי הרבה שאני מכירה ולא לומדים יום שישי התחפשו אתמול ולא היום. ורק הבית ספר שלנו שונה - מעצבנים
חחחח.. ובבקשה

RacheliShoham

New member
תענית אסתר.

צום שנערך לזכר התענית שעם ישראל צם במשך שלושה ימים, ושגם אסתר צמה יחד עם נערותיה במשך שלושה ימים כדי לבטל את רוע הגזירה. "לֵךְ כְּנוֹס אֶת כָּל הַיְּהוּדִים הַנִּמְצְאִים בְּשׁוּשָׁן וְצוּמוּ עָלַי וְאַל תֹּאכְלוּ וְאַל תִּשְׁתּוּ שְׁלשֶׁת יָמִים לַיְלָה וָיוֹם גַּם אֲנִי וְנַעֲרֹתַי אָצוּם כֵּן". (מגילת אסתר, ד' ט"ז)

למעלה