שרשור נוכחות טרום אוקטובר

Limbonic Art

New member
שרשור נוכחות טרום אוקטובר../images/Emo13.gif

לפני השינה ולפני החודש פותחת אותו... אם כי זה לא כזה עקרוני... להלן שאלות לחודש זה: 1. מה שלומכם?
2. איך עבר החודש הקודם? 3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון? 4. חווית החודש: 5. אכזבת החודש: 6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא: 7. צבע אהוב: 8. ל-מה מאזינים כעת? שיהיה לכולם חודש נעים וקליל כמו השאלות הללו (סורי מתפוצץ לי הראש מהמופע קצת
)

korpiklaani

New member
בוקר../images/Emo199.gif

אני קם על רגל שמאל ולכן הנצל הזדמנות זו בשרשור לקטר לפני התשובות: א. מתפוצץ לי גם הראש.
ב. אטילה נחת לי בדיוק על הראש כשהוא קפץ לקהל! ג. הקהל איכזב אותי קשות כשחלק גדול מהם צעק בוז למייהם - ולא פלא שהם הופיעו רק שעה אחת ובטח לעולם לא יחזרו להופיע במדינה שגם צועקת בוז וגם זורקת נרות על הלהקה- פשוט דבלים ! ד. כשחזרתי למכונית -מצאתי 7 מטאליסים טיפשים שיכורים על האוטו שלי!
ותשובות
: 1. מה שלומכם? חוץ מכאב ראש בסדר. 2. איך עבר החודש הקודם?נחמד עם כמה חופשי חג
3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון?לא. 4. חווית החודש: למרות הקיטורים למעלה נהנתי ממה שהיה הלילה - אטילה משוגע!
5. אכזבת החודש: מה שכתבתי למעלה למעלה...
6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא: שיעבור קל , שיהיה קריר והיתר לא משנה
7. צבע אהוב: אפור. 8. ל-מה מאזינים כעת? ציפורים .

Limbonic Art

New member
אוייש קהל ישראלי מפגר:-\

מי הדביל שקרא בוז? טוב זה מסביר למה זה היה קצר, אמנם בכל זאת גדול! הוא הביא את כל כולו לקהל והיה מטורף כמו שרק הוא יכול להיות
חבל באמת חבל . הוא בא עם גישה מאוד חיובית על ישראל ובטח הם חוזרים עם הרגשה נוראית ובצדק

Tristitia

New member
מוזר.

אני לא אוהבת אותם אז לא הלכתי. מי המפגר ששילם על כרטיס בשביל לבוא להופעה ולצעוק בוז?

gabriel1349

New member
אמממ ענית בעצמך

כנראה מפגר . לא יודע איך היה ההופעה בארץ כי לא הלכתי , אבל מה שראיתי בנורבגיה לפני כמה חודשים היה אדיר ומטורף והקלה היה חביב מאוד דווקא.

Limbonic Art

New member
לילה טוב (עוד מעט)

1. מה שלומכם? שלומי מצוין
2. איך עבר החודש הקודם? נהדר 3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון?דיסק+ שמלה + חולצה ממעצבת
4. חווית החודש: ההופעה של מייהם- חולני!
5. אכזבת החודש: לא היה כזה למיטב זכרוני 6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא: שימשיך בקצב הזה להיות יותר ויותר חיובי וגם קריר
7. צבע אהוב:אין צבע אחד יש כמה
:אדום , שחור וסגול. 8. ל-מה מאזינים כעת?פעמוני רוח. יש רוח פרצים אצלי בחדר!

gabriel1349

New member
פה

1. מה שלומכם? הכל טוב .תודה
2. איך עבר החודש הקודם? נחמד מאוד עם קמצוץ לחוץ . 3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון?לא שזכור לי 4. חווית החודש: לא היה משהו מיוחד 5. אכזבת החודש: מאז שאת עובדת רואים אותך פחות
6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא: כל עוד אין רע ושלילי שימשיך באותה מתכונת
7. צבע אהוב: שחור (כן אני יודע שזה לא באמת צבע
) 8. ל-מה מאזינים כעת? כלום רק הגעתי לעבודה. חודש טוב לכולם!

Grom18

New member
כאן

1. מה שלומכם? בסדר. פורחים מחדש
2. איך עבר החודש הקודם? סביר + 3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון? לא . בתחום הזה משעמם. 4. חווית החודש:לא היה כזה
5. אכזבת החודש: לא היה
6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא: טיול לצפון עם כמה חברות - בתקווה שיהפך לחוויה
7. צבע אהוב: בורדו 8. ל-מה מאזינים כעת? לילדים בשכונה צועקים

dudwity

New member
היי, הנני כאן. עם צלצול פעמונים.

1. מה שלומכם? - מממ הכל בסדר. הרבה התחלות חדשות אז אני מתרגש ומת מפחד באותו זמן. אבל אין לי ספק שיהייה בסדר גמור. 2. איך עבר החודש הקודם? בבטלה כמעט מושלמת לפני תחילת העבודה וכאשר כל החברים לומדים למבחני םועם החברות שלהם אז גם קצת משעממם, למרות שהספקתי ליצור ולסיים הרבה דברים. 3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון? לא משהו שלא ייצרתי בעצמי. 4. חווית החודש: נרשנמתי לאתר הכרויות. 5. אכזבת החודש: נרשמתי לאתר הכרויות. חחחחחח. 6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא: לקבל סיפוק בעבודה, לאהוב את מה שאני עושה ולמצוא עניין כמו שאני בדכ מוצא, לקבל משכורת ראשונה ולפוצץ אותה קצת על דברים מאג-ניבים. 7. צבע אהוב: blue 8. ל-מה מאזינים כעת? jazz מהסוג הישן והטוב. האיטי . ולא פיוזן שנשמע כמו מוזיקת מעליות.

Xylophone

New member
טוב שהיה../images/Emo3.gif

1. מה שלומכם? בסדר
2. איך עבר החודש הקודם? כרגיל בבטלה
3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון? אודם סגול
4. חווית החודש: ההופעה
5. אכזבת החודש: בעיות מעצבנות במציאת עבודה
6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא: כסף! (גאש איזה חומרנית אני
) 7. צבע אהוב: סגול! 8. ל-מה מאזינים כעת? לשכנים ולסירים שלהם שיהיה לכולם חודש נעים וקליל כמו השאלות הללו (סורי מתפוצץ לי הראש מהמופע קצת) תודה, גם לך.

Tristitia

New member
הייתי בטוחה שעניתי

1. מה שלומכם? מעולה - חופש
2. איך עבר החודש הקודם? משעמם הייתי אומרת. 3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון?לא. 4. חווית החודש: חודש רגיל (יום אחד אולי יהיה לי משהו מעניין לספר
) 5. אכזבת החודש: אין 6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא:גשם! 7. צבע אהוב: אדום 8. ל-מה מאזינים כעת? תצחקו הכל בגללכם- A Lost Forgotten Sad Spirit של בורזום
והנה תמונה שמצאתי בגלריה בהופעה שחלק היו- התועילו להסביר מה זה אמור להיות?
נשמע ונראה שהיה הזוי

Xylophone

New member
../images/Emo6.gif

אני שמרתי את כול התמונות מהגלריה הזאת במחשב

korpiklaani

New member
אני מסביר../images/Emo123.gif

אטילה עלה לבמה לבוש כגנרל דיקטטור, מידי פעם הציק לכדור הארץ על השולחן, עבר למדים של כומר (או איש דת אחר דומה) והמשיך להתעלל בכדור הארץ . המשל היה פחות או יותר: איך דיקטטורה ודת הורסים את העולם. עיזבי שאח"כ חבורה בקהל הלך מכות בגלל הצלב שהוא זרק (מה שאומר גם מייהם מביאים מלחמה
) בסוף כמובן אחד שחושב את עצמו הצליח לזכות בצלב עם חצי ראש של ישו והתחיל כמו מפגר לדקור את הקיר במועדון עם זה.. אבל הקהל באמת לא מעניין כמו ההופעה
מישהו צילם כמה קטעים..אני אף פעם לא אבין איך אחרים בעולם מצלמים ושומעים הרבה יותר טוב וגם רואים! http://www.youtube.com/watch?v=OhAPFjb2xaY http://www.youtube.com/watch?v=7TUpvuhpDzA

Limbonic Art

New member
אילו היה לי מצלמה

הייתי מצלמת את הקטע שהוא היה עצבני והפך שם את השולחן וזרק הכל על הקהל
טוב לא לפני ששרף את כדור הארץ וקימט לו את הצורה... לא משהו שאפשר לשכוח

כאן

1. מה שלומכם? טוב מאוד, תודה. 2. איך עבר החודש הקודם? בנעימים. 3. האם התחדשתם במשהו בחודש האחרון? אוסף מחזות זמר שחברה שלי נתנה לי! :) 4. חווית החודש: החזרה ללימודים, בעיקר. ואייקון, גם. 5. אכזבת החודש: אייקון, למען האמת. אבל בסופו של דבר היה טוב, גם בלי קשר. 6. צפיות ובקשות מיוחדות לחודש הבא: שיילך לי טוב בהופעה ביום שלישי [בע"ה שלא אזייף ><] ושאתמיד בהתחלות חדשות [שיעורי נהיגה, פסיכומטרי]. 7. צבע אהוב: צהוב [מתחשק לי. יא, כמו פעם]. 8. ל-מה מאזינים כעת? "יעלה ויבוא" של גידי גוב [מתנגן בראש, ובכל זאת].

החודש מתחילים ללמוד

היה לי חופש עמוס לכבוד זה, עמוס בדברים טובים. וכל פעם שאני כותבת הודעה ארוכה משהו קורס. אם אתם קוראים את זה סימן שפעם אחת זה לא קרה! 1. שלומי מצוין. תשאלי עוד שבוע. אולי תקבלי תשובה אחרת. 2. החודש היה אחלה. מתקופות החגים הטובות ביותר שהיו לי, כל חג קיבל סיפור משלו. 3. התחדשתי? לא ממש. 4. חווית החודש, אני משערת שצום יום כיפור. 5. אכזבת החודש, מסתבר שחופש גם נגמר לפעמים. 6. ציפיות - שיהיה מעבר חלק לחזרה לעבודה ולתחילת שנת הלימודים. 7. צבע אהוב, לא מצליחה להחליט. 8. מאזינה לשקט ברחוב

למעלה