שרשור נוכחות

דנדושי1

New member
שרשור נוכחות

כי עם כל המלא אנשים שאיתנו פתאום צריך, לא? אז תגידו אם אתם כאן וספרו קצת על עצמכם..שנדע..
(שם,גיל,מגורים, דרכי תקשורת וכאלה...)

blacknwhite

New member
יש! אני ראשונה! ../images/Emo98.gif

אז ככה- אני ענבר, בת 14, גרה בתל אביב, ודרכי תקשורת מצומצמות משהו.. יש לי מסנג'ר אבל אני בקושי מתחברת (אין לי כוח לזה!) ויש לי אי-מייל למקרה חירום... בסך הכל, טלפון הכי טוב! אני לא ממש מכורה לבנות מקלאוד במלוא מובן המילה, אבל אני תמיד רואה כשיוצא לי (שזה, לצערי, לא הרבה) ותמיד כיף לדסקס דברים כאלה אח"כ עם אנשים אחרים... ואני לא ממש מכירה אף אחד אחר שרואה בנות מקלאוד, אז זה רק אני והפורום! אין מה להגיד, נורא נחמד פה:)

yaelelele

New member
גמני גמני גמני!!! ../images/Emo6.gif

קוראים לי יעל.. למרות שכולם קוראים לי יעלי , אני בת 17 מרחובות. ICQ:147997651 MSN:[email protected] הרבה קוראים לי יעל המתוסבכת.. (אולי כי אני כזאת..) מנהלת לשעבר את הפורום פה (בנות מקלאוד כמובן) יש לי קעקוע של פגסוס!! וצבעתי את השיער לצבע שיש לסטיבי.. ויש לי מעיל כמו של סטיבי.. חחחח
ו.. כמובן.. אני רוכבת על סוסים ומתנדבת בחוות סוסים. אה! והבלוג שלי.. כולכן מוזמנות! http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=252444

jgut

New member
אפשר להצטרף?

רקפת גיל 31, פעם ראשונה פה בפורום... מכורה כבדה לסידרה (לא רואה בשידור חי אז מקליטה ורואה בסופי שבוע...) למה אין מנהל\ת לפורום?

yaelelele

New member
תשובה לגבי הנהלה..

אני הייתי המנהלת.. אבל ניתקו לי את האינטרנט.. ולכן הייתי חייבת לפרוש.. אבל עכשיו אני בתקופה שאין לי כל כך זמן.. את מוזמנת להציע את עצמך! :)

jgut

New member
אני חושבת

שלפני שאני מציעה את עצמי לנהול כדאי שאני יהיה פעילה בפורום... ד"א מה נדרש ממנהלת פרום כזה?

בתור אחת שהייתה שם אז ככה

מוטיבציה ! וסלבנות לכולם וזהו בסה"כ יש פה אחלה אנשים וממש כיף

שיר בלב7

New member
שמי אלישבע....

וכמו שאמרתי...אוטוטו בת 42 מכורה לסידרה כבר הרבה זמן........ אמא לשתי בנות. משוגעת על סוסים - לפני שנים רכבתי המון היום כבר לא - אבל האהבה נשארה. אוהבת טבע - לפני 3 שנים ביקרתי בניו זילנד והתמוגגתי מכל רגע!!!! וכיום מעצבת גרפית עצמאית.

Nira 222

New member
טוף

אני נירה, בדצמבר בת 25 כיצד הגעתי לפורום? היתקלות במקרה בזמן שהוא נפתח... בין היתר מנהלת משנה בקומונת מא"ז (4365) וכותבת בבלוג מלאת אובססיות לאופניים משתדלת להנות מהחיים עד כמה שניתן...(לא כולל ימי רביעי, עבודה במערכת עיתון, בגרפיקה) בשנה האחרונה הרבה נוהגים לכנות אותי בתור משוגעת, מופרעת, שרוטה וכדו' וזהו...

היי../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

אפרת בת 21 גרה במושב בשרון סטודנטית-מוזר להגיד את זה
ואין לי זמן לנשום
אוהבת בנות מקלאוד אבל אין לי זמן כמעט לראות אז בכל הזדמנות רואה. וזהו! שיהיה שבוע טוב

doralt

New member
../images/Emo150.gifכנראה הבחור היחיד פה..

שמי דור. בן 24. סטודנט. רואה כמעט רצוף מההתחלה, עם כל ההפסקות שהיו. לפני שנה וחצי הייתי בטיול באוסטרליה-ניו זילנד. עכשיו לא יוצא לי לראות כל יום אז טוב שיש את התקצירים של מורי

דנדושי1

New member
אז עכשיו אני...

דניאל,בת 16 בכיתה יא' גרה באשדוד ושבוע הבא יהיה לי סופסוף זמן לראות בנות מקלאוד בצורה נורמלית

שאני לא אשתף פעולה../images/Emo35.gif

אוקי אז ככה, אני מורי בת 25 מירושלים סטודנטית לאומנות שנה א' . מי שרוצה לתקשר איתי יש את המסנג'ר שלי בעולם שלי
ויש גם מסרים
וזהו

קרן104

New member
היי

אני קרן, בת 15 מרעננה גיליתי את הפורום ליפני הרבה זמן ואני קוראת פה באופן קבוע אבל זו פעם ראשונה שאני כותבת... אני מכורה לסדרה ותמיד קראת את התקצירים בפורום..
. אממ אני לא בטוחה שהשרשור שלי נכון אז סליחה מראש...

למעלה