שרשור נוסטאלגי של ארקיע שעומדת לשנות בעלים,וכולנו רוצים בהמשך הסיפור שנמשך מאז קום המדינה
O ora506 New member 3/2/05 #1 שרשור נוסטאלגי של ארקיע שעומדת לשנות בעלים,וכולנו רוצים בהמשך הסיפור שנמשך מאז קום המדינה
E eagle701 New member 3/2/05 #9 אני לא מאמין!!!!!! אורה את פשוט מדה מדהימה!! שנים אני מחפש תמונה של הCCD של אלרום כשעוד היה בשרות ארקיע והנה סוף סוף מצאתי אחת!! תודה!!!!
אני לא מאמין!!!!!! אורה את פשוט מדה מדהימה!! שנים אני מחפש תמונה של הCCD של אלרום כשעוד היה בשרות ארקיע והנה סוף סוף מצאתי אחת!! תודה!!!!
א אורי פורת New member 3/2/05 #10 אורנה באמת מדהים! זה בעטרות נכון? מאיזה שנה? ואם את יודעת את האות קראיה של האיילנדר? AYT במקרה? יש לך עוד תמונות של צי הצ'יפטיינים?! או האיילנדר? או משו? תודה אורי
אורנה באמת מדהים! זה בעטרות נכון? מאיזה שנה? ואם את יודעת את האות קראיה של האיילנדר? AYT במקרה? יש לך עוד תמונות של צי הצ'יפטיינים?! או האיילנדר? או משו? תודה אורי
E eagle701 New member 3/2/05 #16 אני לא יודע במדויק אבל טסתי עליו מס מספר פעמיים וכפי שאתה רואה אני חי זאת אומרת שהמטוס אל התפרק ונשאר שלם
אני לא יודע במדויק אבל טסתי עליו מס מספר פעמיים וכפי שאתה רואה אני חי זאת אומרת שהמטוס אל התפרק ונשאר שלם