שרשור ניקים!!

cobainos

New member
שרשור ניקים!!

מה מקור או סיבת הניק שלכם בתפוז ובאייסיקיו או\ו מסנג'ר

חןשסק

New member
אעעעני!

חןשסק: כי הייתי כבר שסק באייסיקיו ולא חשבתי על כינוי אחר. לא ידעתי שאפשר לעשות רווח (
), אז כתבתי בלי....
*+*ShEsEk*+*: היו לי הרבה כינויים באייסי לפני שהגעתי לשסק הנוכחי. כתבתי שסק כי לסבתא יש עץ שסק בגינה והיא מביאה לי מהעץ כל פעם.
שסק שקסי" במסנג'ר כי.... כמה כינויים יכולים להיות לבנאדם אחד?? שסק- כי שסק, שקסי- כי מה לעשות, מה לעשות, שאני אחת כזאת
חחח סתם, לא, זה מתחרז.

just almog

New member
המ,

פעם זה היה Hii BiTcH כי בדיוק כשחיפשתי ניק אחשלי הקטן בא הביתה ואמרתי לו "היי ביץ'" כי הייתי קוראת ביץ' פעם למי שאני אוהבת כן,אהבתי אותו פעם P: אז פשוט רשמתי את זה o_O ועכשיו זה פשוט אלמוג,כי זה פשוט אלמוג P: וגם באייסי זה אלמוג P: מקורי o_O...

קיר קמט

New member
נו טוב

קיר קמט - כשנכנסתי פעם ראשונה לתפוז, נכנסתי לאיזה פורום, וראיתי כלמיני אנשים מאגניבים וגם אני רציתי להיות כמוהם, והיה שם אחד שהניק שלו היה קורט קוביין, אז אמרתי שגם אני רוצה להיות רוקר מגניב, ואז הייתי kirk hammet, שזה הגיטריסט של מטאליקה, רק ששכחתי T אחת בסוף. אחרי כמה זמן החלטתי שהגיע הזמן לשנות, ונזכרתי בזה שמישי מהפורום אמרה לי שהיא ומישי אחרת מהפורום דיברו עליי (דיברו, לא התכתבו, אחרת זה לא היה משנה...) והשנייה קראה לי בטעות כזה מהר קירקמט, ואז פיצלתי את זה, ומאז ועד היום מליונים ברחבי העולם מזכירים לי שקיר בפרסית זה זין. באס"ק- הכינוי שלי משתנה יותר מאממ לא יודע מה אין לי דוגמא, יותר מזיקית אנערף! כרגע זה KING OF THE WORLD (ככה, עם הקאפסלוק לחוץ.), כי החלטתי שאני חוזר לתקופה הנרקיסיסטית שלי. במסנג'ר - אני לא זוכר מה הניק שלי, אני גם ככה משנה אותו כל הזמן, ומשום מה המסנג'ר גם לא רוצה להכנס לי מאתמול אז אני לא יכול לבדוק.

cobainos

New member
אנשים כמוך אני לא מעדכן

אתה ורוסבי וכל האלה שמחליפים פעם ביומיים(עכשיו רוסבי מחליף רק כל סופ"ש
) אני לא מעדכן כי...אז צריך לעדכן כל הזמן ואין כח ולא זוכרים מי זה.בקיצור תקפוץ לי

Baba Roy

New member
נועם אחי, דיברת על עומרי רוסבי?

גבוה כזה שחום אוהד מושבע של בית"ר

המממ....

night vampire - כי אני אוהבת ערפדים
ואני טיפוס של לילה אייסי\מסנג'ר (יש לי שם אותו כינוי) kiss of death - סתם בא לי לראש ואהבתי

dilan angel

New member
../images/Emo110.gifאממ../images/Emo110.gif

באותה תקופה שנכנסתי פעם ראשונה לתפוז הייתי מכורה לסרט המלאכיות של צ'ארלי וממש ממש הערצתי את דרו ברימור.. dylan היא המלאכית של צ'ארלי שדרו מגלמת

NoWords

New member
הממ..../images/Emo182.gif

תפוז - NoWords - כל ניק ניים שהכנסתי בהרשמה לתפוז היה תפוס (ותאמינו לי, ניסיתי הרבה) ובסוף השתגעתי כבר אז אמרתי "נלך על שם דפוק שאפחד לא יבחר" והנה לכם התוצאה
אייסיקיו - ...NoDoubt... - נחשו למה
מסנג'ר - YouThinkYouKnowButYouHaveNoIdea - אני משנה ניקים במסנג'ר בתדירות מאוד גבוהה, זה הניק לבנתיים. זה סתם נראה ארוך
וזה לקוח מיומנים של סלבריטיז בMTV (אם יצא לכם פעם אחת לראות יומן של מישהו בMTV - תבינו על מה אני מדברת).

NoWords

New member
חחח וכמו שאפשר לשים לב..../images/Emo182.gif

מוטיב השלילה חזק אצלי, זה לא בכוונה כמובן...
NoWords, NoDoubt, NoIdea רק עכשיו אני שמה לב חחח

המרינה

New member
../images/Emo151.gifשלי..

מממ מרינה היה תפוס.. אז ה-מרינה (מרינה יש רק אחת.. בטח.. ואייסיקיו זה "פעם הכול היה אחרת.." כי זה בעצם משהו כ"כ נכון.. ו..

למעלה