אני אסביר.
חיזרי במחשבותיך אל תקופת נערותך (בואו נגיד בת 13). מי ששומר שבת, שיעביר את זה ליום אחר/החופש הגדול. בקיצר, בדרך כלל קשה לי לשכנע את ההורים שלי לתת לי לצאת לסרט הצגה שנמיה בקניון עם חברות. אפילו שזה מוזר לגילי (יש לי חברות שנוסעות למסיבות בראשון, וחוזרות ב-3 בבוקר) יש פעמים שלא מרשים לי ללכת, ואני צריכה לשכנע את כולם שצריך ללכת בהצגה ראשונה (שבע וחצי). עכשיו איזה סיכוי יש שיתנו לי לנסוע לבד ברכבת, לתל אביב, להיות בקניון עזריאלי (בקושי לקניון ברחובות אני הולכת, אלא אם כן אני צריכה משהו דחוף), לפגוש שם אנשים שאפשר להגיד שאני לא מכירה, ואז לחזור לבד ברכבת (ולדאוג שלא לפספס את הרכבת), וכל זה בלי להתקשר לאמא שלי כל חצי שעה. זה בלתי אפשרי. כשנעשה מפגש נוסף שנה הבאה או עוד שנתיים, אני אבוא. אני גם לא מעלה את הנושא הזה לדיון, כי חבל לי על הזמן. חוץ מזה, יש לי שיעור בלט ביום הזה בבוקר. אני מאמינה שאלו אותם הסיבות שגם לימור לא יכולה לבוא, והיא אפילו גרה יותר רחוק ממני (כלומר לתל אביב). תאמינו לי שחבל לי, אבל גם אתם בתור הורים (אוטוטו)לא תתנו לילדים שלכם ללכת. גם אני לא הייתי נותנת לבת שלי ללכת...