שרשור נסיון להבין

Athaclena

New member
שרשור נסיון להבין

אז מי לא בא? ולמה? אני עדיין לא מבינה למה מאגרט ולימילו לא יכולות לבוא, אבל זה לא חשוב. האם יש דרך שכן תוכלו לבוא? האחים שלי יכולים לבוא אם הם רוצים (הם לא), אז למה אתן לא? אפשר הסבר בבקשה? ובאמת אין דרך להביא אתכן
? ואיפה אור?????

מ א ג ר ט

New member
אני אסביר.

חיזרי במחשבותיך אל תקופת נערותך (בואו נגיד בת 13). מי ששומר שבת, שיעביר את זה ליום אחר/החופש הגדול. בקיצר, בדרך כלל קשה לי לשכנע את ההורים שלי לתת לי לצאת לסרט הצגה שנמיה בקניון עם חברות. אפילו שזה מוזר לגילי (יש לי חברות שנוסעות למסיבות בראשון, וחוזרות ב-3 בבוקר) יש פעמים שלא מרשים לי ללכת, ואני צריכה לשכנע את כולם שצריך ללכת בהצגה ראשונה (שבע וחצי). עכשיו איזה סיכוי יש שיתנו לי לנסוע לבד ברכבת, לתל אביב, להיות בקניון עזריאלי (בקושי לקניון ברחובות אני הולכת, אלא אם כן אני צריכה משהו דחוף), לפגוש שם אנשים שאפשר להגיד שאני לא מכירה, ואז לחזור לבד ברכבת (ולדאוג שלא לפספס את הרכבת), וכל זה בלי להתקשר לאמא שלי כל חצי שעה. זה בלתי אפשרי. כשנעשה מפגש נוסף שנה הבאה או עוד שנתיים, אני אבוא. אני גם לא מעלה את הנושא הזה לדיון, כי חבל לי על הזמן. חוץ מזה, יש לי שיעור בלט ביום הזה בבוקר. אני מאמינה שאלו אותם הסיבות שגם לימור לא יכולה לבוא, והיא אפילו גרה יותר רחוק ממני (כלומר לתל אביב). תאמינו לי שחבל לי, אבל גם אתם בתור הורים (אוטוטו)לא תתנו לילדים שלכם ללכת. גם אני לא הייתי נותנת לבת שלי ללכת...

פנחסון

New member
אבל... אבל...

טוב, בתור בן בכור להורים שלי ממש לא שינה אבל עדיין! זה בשעות הבוקר! זה מפגש של קוראי ספרים! אני אשלח את athaclena לדבר עם ההורים שלך!!!

keynant

New member
אני לא מגיע כי אני גר רחוק מדי...

אין לי כח לנסיעה של שלוש וחצי שעות...

limilu

New member
אוקיי

אני אסביר את זה ככה. אני בת 13, נכון? אפילו בקושי זה. אין שום שמץ של סיכוי, אין, פשוט אין, שההורים שלי יתנו ללכת סתם ככה למפגש של אנשים שאני כביכול לא מכירה. מה שכן, אני יכולה לשכנע את זוהר לבוא איתי, או אתכם, לבוא לבקר במקום הקטן והנידח בו אני גרה. אבל זה לא בא בחשבון, הא?

פנחסון

New member
תלוי איפה את גרה...

אפשר לתת ל athaclena לדבר גם עם ההורים שלך, היא ג'ינג'ית אז אולי יאמינו לה... חוצמזה... זה כאילו... כאילו... כאילו מפגש תרבותי של אנשים קוראים! (ולא שפויים)

ויימס

New member
לי הרשו ללכת לאן שרציתי בגיל 13.

אמנם לא בלילה, אבל עדיין. חברה שלי בת 20 וההורים שלה לא מרשים לה לצאת מהבית, אבל זה כי הם פסיכיים. ..טוב, תיקון טעות, שאלתי את אמא שלי עכשיו אם היא הייתה מרשה לי ללכת לעזריאלי בגיל 13, והיא אמרה 'שזו שאלה קשה'. אז אני לא יודעת... כן, למען האמת עד גיל 15 לא יצאתי בלי ההורים שלי מאריאל אף פעם, ככה שכשאמרתי שהרשו לי ללכת לאן שאני רוצה, התכוונתי שהרשו לי ללכת עד הספרייה ובחזרה, כי זה בערך היה גבול ההתעניינות שלי. ככה שבעצם אני כולי רוח וצלצולים.

ויימס

New member
בפעם הראשונה שיצאתי מאריאל,

לא שילמתי לנהג כי קיבלתי את הרושם שזה נהוג לשלם בסוף הנסיעה ולא בתחילתה.. גרועה...

למעלה