שרשור נס חנוכה

ללס1

New member
שרשור נס חנוכה../images/Emo213.gif

חנוכה חג האור, אופטימיות, ניסים ונפלאות....אז באווירת החג אפשר לבקש נס חנוכה אקדמי ואולי הוא יתגשם... אז בשבילי הנס לסיים את פרק הסקירה הספרותית. שהכל יתארגן באורח פלא לכתיבה זורמת.

I Was Hoping

New member
איזה רעיון נחמד ../images/Emo213.gif

להתקבל ללימודי דוקטוראט בארה"ב בשנה הבאה. למרות שהתשובות יגיעו רק לקראת סוף מרץ 2009, מותר (ואף צריך) להתפלל מעכשיו. אמן

מצטרפת

שהמנחה יאשר לי להגיש, ושאני באמת אצליח להגיש, או לחילופין, שאם זה נכנס לשנה החדשה, זה ייגמר מהר ולא ייסחב עוד הרבה.

מעיןבר

New member
אח... נסים

שאספיק להעמיד את המצגת לועדה המלווה עד השבוע הבא, להצגה בפני הקבוצה.

NorthernStar

New member
אפשר נס Yule במקום?

הייתי רוצה מאוד לסיים את העבודה שאני כותבת עכשיו בזמן (ולא שיש לי בררה), למרות שיותר ויותר היא נראית לי כמו פרויקט מפלצתי של כמה שבועות לפחות.

al27tlv

New member
שאקבל מלגה נדיבה...

שאקבל מלגה נדיבה ואפסיק לעבוד. שיאפשרו לי להעביר קורס בחוג...

polinomialy

New member
דווקא פה יש לי מה לכתוב ../images/Emo13.gif

לפני 3 שנים התחלתי לחושב על מוסמך. הייתי אז עם שני ילדים ובאמצע לימודי תעודת הוראה. בנוסף, ממוצע התואר הראשון שלי היה פחות מהסף הנדרש לתואר שני. אחרי מספר פגישות עם מנחים פוטנציאלים אליהם הגעתי עם בת הארבעה חודשים שלי, ובהם הבהרתי שאני לא מתכוונת לסיים בפחות מ-3.5/4 שנים, מצאתי מנחה שמצא חן בעיני, והכי חשוב - אני מצאתי חן בעיניו. סיכמנו שבשנה הראשונה למוסמך אני עושה רק קורסים + מסיימת תעודת הוראה (ומקבלת 100% מלגה) ובשנה השניה אני מתחילה את המחקר עצמו (ומקבלת 200% מלגה - הגג שהחוג מאפשר). במהלך השנה השניה ילדתי שוב. לקחתי 3.5 חודשי חופש מהמחקר. היום, אני אחרי שנה וחצי בלבד של מחקר, בשלבי כתיבה מתקדמים מאוד. לא רק שקיצרתי את משך הלימודים המתוכנן בחצי, אני אפילו לקראת פרסום.
זה הנס האקדמי שלי. ובשביל שהוא יתגשם במלואו - אני מבקשת שבמהלך החודשיים הקרובים אני אסיים לכתוב, ואשלח מאמר לפרסום, ואם אפשר - אני גם אבחן (אבל זה כבר בקשה מוגזמת) ובקשה נוספת - שאמצא מנחה מעניין לדוקטורט, שיקבל אותי עם התנאים והמלגות שאני רוצה.

seani

New member
שסוף סוף אני אמצא מאמר אחד שהרפרינס

שלו לא יניב לי עוד 5 מאמרים לקריאה. זה פשוט אסון, רשימת הקריאה שלי גדלה בקצה אקספודנציאלי ואני לא רואה את הסוף

גמני מצטרפת!

ואשר יותר מנס אחד? ראשית - שאצליח לקיים את הפגישה שמתוכננת לי עם המנחה שלי (שמאוכזב ממני, כזכור על שלא התקיימה הקודמת) ושנית - שאצליח לגמור לקודד את הקבצים הנותרים, ולהתחיל לכתוב פרק ראשון. ונס אחד שכבר התגשם לי אתמול - הודיעו שההצעה שלי להרצאה בכנס מקצועי חשוב - התקבלה. עכשיו אני "רק" צריכה להכין אותה....

משוש30

New member
שבאמת אוכל להיכנס לארכיון הסגור ברומא

ושאמצא שם דברים מרתקים
ואם אפשר אז גם שייסדרו לי איזה פוסט שווה לשנה הבאה

להפתעתך

New member
זה של הותיקן?

שמעתי סיפור מדהים עד לא יאומן שקשור לארכיון הזה ממבוגר שבתור ילד שרד את השואה בותיקן...

אפשר לבקש דמי חנוכה?

אחרי הודעת השביזות שלי על הפרויקט שבוטל, נמצא תחליף - קצת פחות מדהים מהפרויקט הראשוני, אבל בהחלט מרתק ועם הרבה רוח גבית של המחלקה והאוניברסיטה. אליה וקוץ בה - בינתיים אין לו מימון. חלקים גדולים ממנו הם in-house, כך שאין בעית נגישות/דאטה/משתתפים, אבל היה נחמד לו הייתי יכולה לוותר על משרה כעוזרת מחקר/הוראה לטובת התרכזות מוחלטת בפרויקט הזה. אז אם במקרה ימצא מימון לפרויקט הזה - אלה יהיו דמי החנוכה החביבים שלי.

shay4442

New member
יותר מדי כאלה אני צריך

1. שאני כבר סוף סוף אסיים את הסמינר המעצבן ואהיה מאסטרנט מן המניין 2. שהציונים שלי יהיו מספיק טובים שאוכל לקבל מלגה 3. שהפרויקט החדש שלי יניב פירות עתידיים וסוף סוף אוכל לומר לקפריסאים(הקדמונים משהו כמו לפני 8,000 שנים) את מוצאם.

מממאיה35

New member
שרשור מגניב ../images/Emo213.gif

מממ טוב אז אני מבקשת כמובן להתקדם בתזה ויותר מזה - להתקדם בעבודה שלי לקראת פרסום המאמר הבא. אמנם אני מתקדמת יפה, אבל תמיד אפשר לבקש להתקדם עוד יותר יפה
~חג שמח~

למעלה