אתה ממשיך לזרות חול וחבל שכך...
1. לגבי המוכר שאתה מכיר אישית,אז גם אני מכיר אותו אישית, ולידיעתך העלאת מכירה לאיביי עולה לסוחריפ כסף,
לכן אם פריט חסר זיכוי למכירה במחיר מסויים הם לא יעלו אותו במחיר הזה. לכן בדרך כלל באיביי המחיר קרוב לצמיר הריאלי.
ואם הספר במצב לא טוב שלן מוצע ב-360, אז ספר חדש לחלוטין שמוצע ב-300 בהחלט אינו מחיר מופקע.
2. אתה יכול לקרוא לזה ספר קיוסקי וכו...אבל זה ספר מבוקש. גם אם זה לא משהו רשמי. מציע לך קצת לרכוש ידע במכירות באיביי וברשת בכלל לפני שאתה קובע מה שווה 100 דולר ומה לא שווה. כשאדם חסר הבנה בסיסית אז הוא מדבר כמוך.
יש אנשים שמוכרים כרטיסיית אוטובוס מלפני 50 שנים ב-700 שח.הידעת? מבחינתי זה שווה ערך לריבוע נייר טואלט, אבל מבחינת אספנים ספציפיים לכרטיסיות זה שווה את הכסף וזה אכן נמכר בסוף. אז לאוהבי מדונה גם אם הספר מבחינתך נחשב
לא שווה אז מבחינתם הוא יהיה שווה.
אני אישית שילמתי על ספר של זמר ישראלי 500 שח. למרות שבזמן אמת הוא נמכר בשנות השמונים ב-80 שח.
זו שאלה של ביקוש והיצע.
3. גם אם יש לך 3 עותקים ממנו, וגם אם מצאת אותו ב-50 שקלים או ש-5 שקלים או אפילו בחינם, זה לא אומר שזה המחיר.
לי יש 5 עותקים מספר ספציפי, שכל עותק שווה 500 שח ולא תמצא אותו בשום מקום אחר.
4. אם הייתה חנות כזו שמוכרת את הספר במצב חדש ב-30 שח היית כותב לי מה שמה, אם אתה חושש שאמכור במחיר מופקע של 300 שח, כנראה שאתה יודע שהספר שווה 300 שח ואני אצליח למכור אותו.ו]ה נפלת במילותיך.
אז למה להמשיך עם זריית החול בעיניים ושאינך רוצה שאמכור במחיר מופקע?
5. הדבר הכי חשוב הוא שלפני חצי שנה מכרתי כבר עותק כזה במצב חדש ב-300 שח לאחר שהיו לי 3 פניות לגבי הספר וכולם רצו.
6. מקווה שלא נעלבת מנימת הניסוח של המכתב, כוונתי היתה רק להבהיר את העניין.
שיהיה כל טוב