שרשור נקודות האור של השבוע שחלף

שרשור נקודות האור של השבוע שחלף

עלי לכתוב גם נכון?
(תגלו שהמנהלת הזו שלכם לא מדברת הרבה על עצמה
) או קי, מה היה לנו-לי השבוע?
אני בתפקיד חדש בעבודה כבר כמה חודשים - ומאדד מרוצה ממנה, מהבוס ומהאנשים שמקיפים אותי.
עשיתי קניות מטורפות של בגדים בדן קאסידי (לא תרצו לשמוע כמה כסף הוצאתי) - יש להם קולקציה לקיץ נפלאהה!!
אישי שאני אוהבת
- עושה לי את הימים...
פתחנו להבה ירוקה ואני פורום חדש - וטוב לי בנשמה והוא נבנה נראה למשהו חשוב. אז טוב לי, אמרתי??
לא כתבתי את הדברים בסדר החשיבות שלהם!! מה איתכם/ן? אלו דברים טובים קרו לכם השבוע? או שעשיתן למענכן!

מון שרי

New member
שלי

- קניתי בגדים - ביקרתי במוזיאון - הצטרפתי לקבוצת לימוד מרתקת - ירדתי חצי קילו - הסתפרתי - קראתי ספר מקסים - השאילו לי ספר מרתק על נשים בתנ"ך - המשפחה שלי: תמיד תמיד אור. ובטח יש עוד שאזכר בהם .

Neora Barak

New member
פגשתי את ברוך ../images/Emo28.gif../images/Emo6.gif

נפגשתי עם מישו שיש לו חוות חיות במשרדו, פייתואווםםם - טס לתוך המשרד אווז יפיפה, וגעגע בשמחה, ולא הפסיק לפטפט וליות מאושר.. הוא נעץ בי את המקור, והביט בי בעיניים כחולות מקסימות, ופשוט חיכה שאלטף אותו, הסתבר שברוך חושב שהבחור שהחווה שייכת לו- אינו אלא אמא שלו,.. וכך ניהלנו שיחה הזויה לגמרי, כשברוך משתתף בה בגעגועים, ואם לא היה מלווה אותי מתנודד לשער היציאה, הייתי חושבת שיצאתי מדעתי..,
חתיך אחד הביט אחרי ברחוב..
לימדתי את דודתי בת ה- 84 לעבוד על מחשב..
הסטלבטתי ביום
בתל אביב, ובדקתי את המלאי בשוק בצלאל,
הצלחתי לא לראות
שבוע שלם והספקתי לקרא 3 ספרים מקצועיים,
העפתי עוד כמה "זוללי אנרגייה" מחיי,
הכרתי אתכן

יאללה. נקודות אור זה מויי כיף

לפני שבוע ויומיים נולד הפורום החדש שלנו, והיצירה של משהו חדש, והשיחות שנוצרו והאנשים שמצטרפים נותנים לי המון אור.
יצא לי להיפגש עם אמא שלי, ובפעם הראשונה הייתה שיחה נינוחה, וחזרתי הביתה עוד יותר נינוחה. יכולתי להסתכל עליה ולראות אותה ולא כדור אש של הכעס שלי. זה היה נהדר.
שיחה מדהימה עם חברה טובה
גרמה לי למוטיבציה מחודשת בהתמודדות עם ירידה במשקל.
טבע - אתמול הייתי בים עם חברה, ולפני שבוע בטיול מדהים לצפון. כן ירבו. הטיולים האלה ממלאים אותי באנרגיה אמיתית. ***שאלה אלייך, נאורה, מאיפה הביטוי "זוללי אנרגיה"? יש לי הרגשה שאנחנו קוראות את אותם ספרים. אשמח להמלצות.

s h i r k u s h

New member
קיבלתי תשובה חיובית לעבודה ../images/Emo13.gif

העבודה לא משהו, בחנות צעצועים ומכשירי כתיבה, המשכורת די זוועתית אבל זאת התחלה סה"כ וזה לבנתיים עד שאמצא משהו יותר טוב.

Neora Barak

New member
מברוק על העבודה שירקוש ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה חמודה, לפי מה שאת כותבת, אני מבינה שהצבת לעצמך יעדים, ואת מתחילה לממש אותם, התקבלת לעבודה, טיפלת בנושא הפסיכומטרי שלך, אינך מהססת לצלצל לבחור שמצא חן בעינייך, גם אם הפגישה לא יצאה לפועל, ואת מעונינת בהמשך ללמוד, החיים בנויים מנדבכים קטנים, ניסוי, ותהיה, ואת מנסה, ותצליחי, כי את מודעת לעצמך, ולרצונות שלך, איך כתבת? "זה לבינתיים", יש המון דברים "לבינתיים" שיקדמו אותך למטרה

s h i r k u s h

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

החיים באמת בנוים מהצבת מטרות ומילוי היעדים... מקווה להגיע ליעד הסופי שלי וזה לשנות משהו בעולם, לעשות משהו שיעזור לאנשים, גם אם מדובר רק באדם אחד.

ובינתיים? מה היעדים שלך לעכשיו?

או לתקופה הקרובה? (ולרגע לא מזלזלת ביעד הגדול שכתבת)

s h i r k u s h

New member
לבחור תחום למידה ספציפי ואיפה ללמוד

<ככל הנראה בגלל הפסיכומטרי העלוב שלי אני אלמד באוניברסיטה פתוחה>. למצוא עבודה נורמלית במשרד שיכולה לקדם אותי בעתיד.

לא בכל מקום רוצים פסיכומטרי

למשל ב"בצלאל" - לא ביקשו את התוצאות למבחן ה*** הזה. אני מציעה לך לבחור תחום שאת נמשכת אליו ומעניין אותך, ואז - אם תצטרכי, לשפר את הפסיכומטרי.

רננהלי

New member
נקודות אור

מנסה יודעת שקשה, אבל מנסה
ירדתי איזה 2 קילו (כי הייתי חולה וחלושה נורא נורא ובקושי אכלתי, ועדיין
. נו: מעז יצא מתוק)
הגעתי למסקנות רגשיות מעניינות בקשר לפסיכולוגית שלי. (שעדיין לא ממש הצלחתי להגדיר אותן במילים, כי הן רק בתחושות)
קניתי בגד ממש מיוחד אחרי שחיפשתי מלאאאאאא זמן
התמודדתי עם אירוע שהיה לי מאוד קשה ואפילו נהניתי והיה לי כיף למרות הקושי. והוא עבר!!
היתה לי שיחה מעניינת עם ילד חמוד בן 13. שקצת הצחיק אותי, וקצת נדהמתי מזה שהוא נורא חכם.. טוב, הצלחתי בערך קצת שאבתי בכוח אבל הצלחתי לילה טוב

alternator

New member
שלום לכם חברים...

ברכות על הפורום החדש. מי יתן ותבלו ונבלה פה זמן רב בדיונים מעמיקים. נק' אור שלי השבוע:
זה אמנם מהול באכזבה ושברון לב, אבל אני מצליח לחייך המון, בגלל מישהי מסויימת. אני מאושר שאני מצליח לחוות חוויה מרוממת שכזו בחיי. הזמן יעלה ארוכה על הפצע ויחד עם זאת ישארו זכרונות נעימים על תחושה שגם אני יכול לומר שהרגשתי. (ולמרות הכל, יכול להיות יותר טוב...שרק יפסיק לכואב). שבוע טוב

ברוך המגיע ../images/Emo39.gif

וזה שאתה יכול למצוא את החוזק לחייך למרות הפרידה, ויכול לחשוב על הזכרונות הנעימים - זו נקודת אור
ענקית.

גם אני מצטרפת

שלום לכולם ומזל טוב על הפורום החדש.. השבוע שלי לא היה משהו בכלל..
קודם הוא היה עמוס לגמרי, לימודים, עבודה, תספורת.. מה לא. קודם כל עשיתי תספורת במספרה שאני תמיד סומכת עליהם (יאגי) ויצא ממש על הפנים עכשיו אני צריכה ללכת 3 חודשים עם סיכות..באסה. שנית, נמאס לי מהעבודה אני עובדת כבר 6 שנים במקום הזה ונחמד סה"כ אבל אני רוצה שינוי וגם מרגישה שלא מעריכים את העבודה שלי ואת ההשקעה אז אני בחיפושים כל הזמן.. ומה שגילית שבחוץ מרווחים הרבה פחות ובכלל לא קל למצוא עבודה טובה עם תנאים טובים למרות שיש לי מה להציע. בנוסף..נורא בא לי להכיר מישהו נחמד וזה סיפור לא קל... אן בטח מכירות את העניין.. אבל יש לי סובלנות. וזה הכל להפעם אז סך הכל צריך להישאר אופטימים
ולנסות לשרוד בעולם הזה.. ולהתחיל את השבוע עם חיוך.

ברוכה הבאה אופיליה ../images/Emo141.gif

בדיוק אתמול היה אירוח בפורום "השנה שלי-תכנית לשינוי" לגבי זוגיות, בין היתר על הקושי במציאת בן זוג. קיבלתי שם תשובה שמאד מאד מצאה חן בעיני: להשתמש ביצירתיות כדי למצוא דרכים להיכרות עם אנשים רבים (ניסוח שלי, ולא ציטוט). מאד אהבתי את התשובה, משום שיש כאן עצה לניתוב האנרגיה שלנו - לפעולה, וגם יוצא מכך שעוד נפעיל כמה תאים אפורים בדרך
**** בסופהשבוע הקרוב אני רוצה שתכתבי נקודות אור. משו חיובי שקרה לך.

אני תמיד מסתכלת

על החיים בצורה חיובית אבל לפעמים את/ה רוצה פשוט להפסיק לרגע להיות חזק וליפול.. לבכות ומישהו יתפוס אותך, אני יודעת שיום אחד אני אמצא את אותו בחור נפלא שיאהב אותי ואני ידעת שהשער יגדל ויהיה יפה כמו קודם (גם עכשיו הוא חמוד, אבל יותר יפה).. ואני יודעת שבסופו של דבר אני אהיה מאושרת.. כי הכל תלוי באיך מסתכלים על הדברים. אלו דברים יצירתיים נכתב שם ? אני פוגשת אנשים דרך האינטרנט (לא בנאדם שיישב לבד בפאב), ושאני רואה או פוגשת בדרכי בחור נחמד אני לא מתביישת ומציעה לו להזמין אותו לקפה. יש עוד רעיונות?

kung fu

New member
דברים טובים שקרו לי השבוע ../images/Emo13.gif

1. שיעור קונג-פו מאד מהנה ומקדם ביום רביעי 2. שיעור אמנות היכולת מופלא ביום שבת. 3. שיחת טלפון עם הצעת עבודה כיפית שקיבלתי היום. 4. ציור יפה שקיבלתי ביום שבת. 5. שיחה עם זאת שמוציאה את הספר שכתבתי לאור, ביום רביעי או חמישי. לא זוכרת כרגע. ועוד מלא דברים אחרים

לדליה בהצלחה../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif

גם לי קרו דברים טובים השבוע (וזה נהדר שאפשר לחשוב חיובי) 1. שיעור ההתעמלות היה אדיר (פלדנקרייז) הרגשתי נפלא אחריו. 2. תרמתי צדקה להרבה אנשים- עשה לי טוב בנשמה. 3. הבת שלי מאושרת בצבא וזה לבד עושה לי את היום. 4. הייתי בהרצאה מענינת בנושא זוגיות שכללה גם הרבה צחוקים ובדיחות. 5. הצלחתי לנוח באמת השבת ולקרוא הרבה כמו שאני אוהבת. 6. החלטתי להרשם לבריכה כדי להתחיל לשחות (אחרי הפסקה ארוכה של שנים) מתחשק לי לחזור לשחיה. ושוב לדליה בהצלחה ואם הגעתי לפורום זה תוספת למשהו טוב שקרה לי. שלהבת

למעלה