שרשור נשי

טלטוש

New member
התיעצות בנוגע למסיר שיער

יש לי או יותר נכון היה לי את מסיר השיער הראשון שיצא לשוק בישראל של חברת SOFT & EASY. הוא התפגר לאחר 17 או 18 שנות עבודה נאמנות (רגע אני סופרת שוב, כן קניתי אותו בגיל 18 בערך והיום אני בת 36 וואו כמה שנים!!!) זאת אומרת אפשר לתקן אותו צריך רק מלחם שאין לי, אז החלטתי שיש גבול ואני קונה חדש אלא מה פתאום יש כל כך הרבה דגמים ושמות ואני ממש לא מבינה בזה. האם יש כאן מישהי שיכולה להמליץ מנסיונה על דגם של מסיר שיער טוב, יעיל ובעיקר לא כואב במיוחד.

חושחושה

New member
../images/Emo178.gifקרה לכן שבזמן הביוץ

שבועיים בדיוק לאחר המחזור, היה לכן כמו מיני מחזור? אני מהבוקר מתפתלת מכאבים שממש מזכירים לי את הצירים, עד כדי כך כואב, ויש לי גם דימומים
. אוף, לא סובלת ללכת לרופאים! לחכות קצת? או לרוץ לרופא? פתאום זה מלחיץ אותי..... מה זה יכול להיות?

מקווה שאוכל לשאול פה די מתביישת אבל

יש לי כבר כמה ימים ממש גירוי רציני באבר המין אני רואה קצת אדימות ומעניין אותי לדעת מה זה? יש לי גם כל מיני הפרשות ממש לא נעימות וזה לא ניראה לי פטריה כי הגירוי הוא מבחוץ לא מפנים. מודה על עזרתכם

karin3175

New member
חצ'קונים בפנים- הורמונים או עצבים?

היו כל ההריון כמעט אמרו לי- זה יעבור אחרי הלידה מאז עבר חודש וחצי- ונאדה ההיפך- לא עובר רק באים עוד לא היו לי בגיךל הבגרות - עכשיו הם נזכרים לבוא מה עושים? למישהיא יש רעיון? אני שמה אקנה מיצין פלוס- לא עוזר אולי משהוא טבעי יותר? אולי משחה ביתית? בבקשה- זה הורס אותי- אני נרראית נורא- ואני בדיכאון גם מזה

sipi1

New member
קרה פעם או פעמיים

בעיקר בזמן ההנקה. אני הייתי הולכת לרופא לבדוק, ולו רק בגלל שאצלנו דימום הכי קטן בזמן הביוץ מסבך את החיים כהוגן...

עמית@

New member
נשמע דווקא כן כמו פטריה, חיצונית

לכי להיבדק, חבל סתם לסבול.

מעיןבר

New member
../images/Emo26.gifשימו ../images/Emo23.gif להודעה הזאת../images/Emo36.gif

חודש וחצי זה עוד לא הרבה זמן מהלידה. רק עכשיו הגוף מתחיל להתאזן מבחינה הורמונלית. אני ממליצה לך כרגע להמתין. ועוד דבר, בזמן שאחרי הלידה אנחנו מאוד עסוקות בכניסה לשגרת חיים חדשה ובטיפול בתינוק וקצת נוטות להזניח את עצמינו. אני למשל גיליתי שצמחו לי גבות פרא אחרי שלא הגעתי למראה עם פינצטה
אולי כדאי לאמץ שגרת ניקיון יומית עם מי פנים שמייבשים קצת וקרם קליל שמתאים לעור מעורב. אני בטוחה שזה יהיה לך כיף להקדיש לעצמך את הדקות הללו ולהחזיר לעצמך את הזמן הזה. אם בעוד חודש זה עדיין יהיה גרוע פני לרופא עור והיוועצי בו.

מניסיון - הפצעים עוברים, צריך רק

סבלנות. הפצעים גם מופיעים בד"כ במקומות אופייניים המעידים על כך שמדובר בהתפרצות/השתוללות/אי סדירות הורמונלית. אחרי הלידה של נועה (אוטוטו בת שנתיים
) לקח לי ארבעה חודשים בערך עד שהסתדרו העניינים ההורמונליים ואז גם הפצעים נעלמו. חשוב לטפל בעור הפנים מפני שאין לנו עור פנים אחר. חבל להזניח. מצטרפת ל
של מעין לנקות את הפנים עם מי פנים טובים ולמרוח קרם.

אין לי פתרון לפצעים הנוכחיים

אבל... לחברה שלי היה הריון ראשון שהשפיע עליה בצורה דומה.פצעים/חצ'קונים וכל הבא ליד.ולתדהמתה ושמחתה בהריון השני לא היה כלום ואפילו ההפך. אז פתרון אני לא מכירה אבל לפחות לעודד שזה לא מחייב שתמיד זה יהיה ככה אני כן יכולה.

את מניקה? אם כן - תמרחי חלב שלך

זה עשוי לעזור. וכן, חודש וחצי אחרי לידה זה עוד לא הרבה. תני להורמונים להתאזן.

נשמע כמו פטריה, אם כי רק רופא יאבחן

בינתיים - ממליצה על פרוביוטיק פמינה של אלטמן כל 12 שעות. אפשר גם שני כדורים יחד עד שחשים הקלה. לי זה תמיד עוזר. חושי בטוב.

karin3175

New member
ממליצה- יורוגט דנונה ביו- פשוט למרו

תמרחי על האיזור זה קר ונעים וזה טוב לאבר המין- נגד פטריות ותאכחי הרבה יורגורט ביו של דנונה יש בהם חיידיקי אצידופילוס שעוזרים לזה בהצלחה

הייתה פעם בערוץ 8

תוכנית על נושא הנידה. ודיברו שם גם על עקרות בגלל הנידה. היה ממש מעניין. והכי? עשה חשק לנסוע לניו יורק רק כדי לבקר שם במקווה.

שלי לי

New member
בלי דימומים..אבל כאבי תופת...

קחי אקמול, אדקס משהו...שיעבור מהר.

עמית@

New member
גם לי יש אותו, לא ממש מתה עליו

יש עכשיו דגם חדש של סופט& איזי.. גמני רוצה המלצה.

טלטוש

New member
חיפשתי אתר שלהם באינטרנט

ולא כל כך מצאתי. בכל אופן יש כל כך הרבה חברות וכל כך הרבה דגמים שאני ממש הולכת לאיבוד

למעלה