שרשור סוף שבוע

פוֹלי

New member
שרשור סוף שבוע ../images/Emo41.gif

כרגיל... המלצות יתקבלו בברכה. ספרים, סרטים, מוזיקה וכל דבר אחר

The Eraser

New member
Muse - Absolution

הממ חתיכת אלבום טוב אין לי יותר מדי איך לתאר אותו חובה לשמוע הדבר היחיד שאני יכול להגיד שכבר מהשיר הראשון [ Apocalypse please
] אפשר להבין שזה משהו מעולה!!

lifahead

New member
המלצות..

סוויד הראשון והשני אלבומים מדהימים. ולמי שלא ראה רוקדת בחשכה פשוט הסרט הכי יפה שראיתי בחיי...

The Walrus

New member
וידאו מאוד מרגש

חובבי פינק פלויד, בשבילכם. בעצם, גם מי שלא. http://www.youtube.com/watch?v=pAkTC6EpSmQ

Queen for a day

New member
דור הפרוזק,

די דכאוני-מדיי אבל יש לו מסר טוב. ואהבתי את הסרט ראיתי היום גם את The pick of destiny של טנשיוס די מצחיק וטיפשי. The white stripes סויה אלפרו Paolo Nutini וג'ימי הנדריקס. אלה כל הדברים שעשו לי את השבוע. שבוע טוב.

On23

New member
לא ידעתי שאת גולשת פה!

מגנייייייייייבבבבבבבבבבבבב.

פשוט מדהים

כנסו ותראו את הנגנית גיטרה (על קלאסית) המוכשרת הזאת. Lijie http://www.youtube.com/watch?v=szY7jmWHXJc כבר שבועיים רצוף שאני לא יכול להפסיק לשמוע את היצירה הזאת , ובכלל יש לה עוד קטעים טובים. אין זה פשוט מהפנט היצירה הזאת, ועוד איך שהיא מבצעת אותה. כל כך יפה, שובה, מדההההים! מומלץ בחום

Street Spirit 0

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| נמממ...

את השבוע עשו לי בעיקר רד הוט צ'ילי פפרז
התחלתי להתמכר גם אליהם עכשיו :) להקה מדהימה. למען האמת, אני נוטה להעריך יותר להקות רוק שיודעות לכבות את הדיסטורשיין מידי פעם P: חוץ מזה, נורא כייף לנגן שירים שלהם :) otherside זה פשוט אחד השירים הכי מדהימים שיש

Latisia

New member
סוף שבוע נעים. שלי רק התחיל (=

שבוע שעבר, או שזה היה לפני שבועיים, ראיתי את הגראמי\ דיי מגעיל אבל היו 2 הופעות שדיי חיבבתי. כמו הביצוע של ג'ון מאייר לשיר שלו gravity והביצוע של corinne bailey rae לשיר like a star. שניהם ממש חביבים מאז הספתקים לשמוע עוד כמה שירים שלהם. פופ רך וחביב במצב רוח קופצני (= יש משו מאוד נוח בקול של קורין הזו. menomena- אה מאז שknives out המליץ עליה אני לא מפסיקה לשמוע אותם. זה כולכך טוב! מאלה ששמעתי אני נורא אהבתי את: air aid, weird,the pelican, ghostship ואת monkey's back. הו ואיך שכחתי את wet and rusting. ממש מומלץ בחום! אינדי משובח!

למעלה