שרשור סופשבוע + ראש השנה

itzikch

New member
שרשור סופשבוע + ראש השנה ../images/Emo74.gif../images/Emo76.gif../images/Emo75.gif

שיר השבוע של אינקובוס: שיר השבוע לא של אינקובוס: סרט השבוע: דיסק השבוע: תוכנית השבוע: מה עשיתם בראש השנה? : תמונת השבוע: לקראת כיפור, מישהו צם ?:

AeroFan

New member
עונה

שיר השבוע של אינקובוס: Made For TV Movie- שיר טוב שממש לא מוערך! שיר השבוע לא של אינקובוס: Travis- Writing To Reach You סרט השבוע: Disturbia דיסק השבוע: Andrea Corr- Ten Feet High מה עשיתם בראש השנה? : לא משו מיוחד כל החג הייתי עייף, יצאתי פה ושם אבל ראיתי המון סרטים חדשים. תמונת השבוע: לקראת כיפור, מישהו צם ?: לא

itzikch

New member
עונה שני !

שיר השבוע של אינקובוס: The Warmth שיר השבוע לא של אינקובוס: טוב זה כמה שירים: 50 Cent F. Justin Timberlake and Timbaland - ayo technology- אההה איזה שיר ענק !!!! Gym Class Heroes - Clothes Off בגלל הטקס של VMA !! Paramore - Misery Business הזמרת חמודה !! מומלץ לראות את הגירסא האקוסטית ביוטוב. סרט השבוע: הסרט של רוב זומבי Halloween איזה סרט ענק , למי שאוהב אימה.. דיסק השבוע: הדיסקים של GCH ו paramore תוכנית השבוע: אין עדיין , אבל שבוע הבא חוזר נמלטים עונה 3 !!! והישרדות עונה 15 !! מה עשיתם בראש השנה : לא משהו מיוחד בעיקר נחתי המון ! ואני לא צם ... תמונת השבוע: אני מת על התמונה הזאת ..

Musedol

New member
יוהו

שיר השבוע של אינקובוס: Warning ללא ספק שיר השבוע לא של אינקובוס: Map of the problematique - Muse סרט השבוע: לא יכול בלי דיסק השבוע: Carole king- Tapestry תוכנית השבוע: סקינס מה עשיתם בראש השנה? : אצל הדודה בר"ג עושה הרבה כלום תמונת השבוע: לקראת כיפור, מישהו צם ?: לא צמה, יהיה משעמם

Anomally

New member
אני אני אני D:

שיר השבוע של אינקובס- aqueouse transmission שיר השבוע לא של אינקובס-D.A.N.C.E של justice...זה גם הצלצול בפלאפון שלי,וגם יש לו את הקליפ הכי מגניב בעולם =) סרט השבוע-מממ knocked up היה חביב ביותר תוכנית השבוע- ללא ספק "נותנים בראש" עם אלווירה קורט היה מעולה. מה עשיתי בראש השנה-אכלתי.הרבה. צמה-מממ נופ X: תמונת השבוע-D:

L A D Y B U G 2

New member
חג שמח!

שיר השבוע של אינקובוס: Southern Girl וגם Pantomine שיר השבוע לא של אינקובוס:Foo Fighters- All My Life סרט השבוע: "המכונאי" (ישן אני יודעת!) דיסק השבוע: Black Holes and Revelations- מיוז תוכנית השבוע: Family guy מה עשיתם בראש השנה?: טיילתי ברחבי הארץ
תמונת השבוע: אם המצלמה הדיגיטלית שלי הייתה עובדת כמו שצריך ולא שובקת חיים בסופ"ש אז היו יכולות להיות לי תמונות ממש יפות.. אבל זה המזל שלי! מישהו צם ? רק אני צמה פה?

A m i t HR

New member
דילאיי?

שיר השבוע של אינקובוס: rogues , sick sad little world שיר השבוע לא של אינקובוס: plug in baby - muse סרט השבוע: בוראט דיסק השבוע: in between dreams - jack johnson תוכנית השבוע: מממ...לא יודעת מה עשיתם בראש השנה? : משפחה וחברים! תמונת השבוע: לקראת כיפור, מישהו צם ?: כן! בהצלחה לכולם וגמר חתימה טובה.

o pie

New member
המ

שיר השבוע של אינקובוס: just a phase שיר השבוע לא של אינקובוס: red hot chili peppers - warped סרט השבוע: van wilder דיסק השבוע: red hot chili peppers - one hot minute תוכנית השבוע: american dad
מה עשיתם בראש השנה? : ארוחה משפחתית חמדמדה. לקראת כיפור, מישהו צם ?: לא

למעלה