שרשור סופשבוע

Knives Out

New member
שרשור סופשבוע

אני יודע, אני יודע, אני לא המנהל אבל בכל זאת אני אוטוטו יוצא ואני רוצה רק להמליץ בקצרה על כמה אלבומים: Fink - Biscuits For Breakfast - אקוסטי עם מכונות תופים, אלבום רגוע ויפה. Modset Mouse - Good news for the people who love bad news - אלבום אינדי משובח, נתפסתי עליו מההתחלה. The Arcade Fire - Funeral - כן, רק עכשיו שמעתי את זה, והתאהבתי. איזה יופי. טראקים מומלצים: Tunnels, Power Out, In The Back seat. ואחרון אחרון חביב: Beck - The Information - הלו?! כמה אלבומים אפשר להוציא? הוא הוציא שלושה אלבומים מהרדיוהד האחרון אם אני לא טועה. XD. אהבתי את האלבום, יש בו היפ הופ, Fאנק, אלקטרוני והשיר האחרון הוא פאקינג 10 דקות (לא ראיתי את זה קודם אצל BECK, אבל אולי אני לא רואה טוב). יום טוב, אני נוסע לחיפה לפסטיבל הסרטים.

scooby4

New member
אני חייב לשמוע את בק החדש

בינתיים אני מסתפק בקצת בובי טימונס, סטרווינסקי ואוטקר (Autechre-- אין ממש דרך נכונה לבטא את זה). חג שמח, שיהיה

LostChild

New member
אצלי בסופש

מתנגן בעיקר אלבום חמוד למדי Grand National - Kicking The National Habit פוסט פאנק אנגלי מתקתק והמלצה לספר : "ריקוואים לנעמן" של בנימין תמוז סופש פורה שיהיה לכולנו

BogN

New member
סליחה על הבורות,

אבל יש קשר בין BECK ל-RADIOHEAD? כי אני רואה פה הרבה שרשורים על BECK.

kittycatbone

New member
הממ...

רשמית לא ידוע לי על קשר בין שניהם, אבל המון כאן פשוט אוהבים אותו גם כן למיטב הבנתי

asaphxiix

New member
Modest Mouse

הם מגניבים מאוד! ממליץ על האלבום The Moon & Antarctica כל שיר בו מגניב!

kittycatbone

New member
הו תהנה בפסטיבל הסרטים!

גם אבא שלי הולך לזה.. חיחי והחוצפן כנראה לא יהיה בקונצרט שלי בגלל זהXD כל מקרה.. אני ממליצה על האלבום החדש של אוונסנס שקניתי אתמול סוףסוף
הוא ממש ממש יפה^^ ולמרות שאני כל כך רואה שאנשים כאן לא אוהבים בטח את אוונסנס, אני חושבת שזאת להקה ממש טובה, והאלבום החדש ממש שונה מהאחרים, שזה מאוד טוב
(כלומר, אם הייתי שומעת קופי של האלבום הקודם אז הייתי רוכשת פחות כבוד ללהקה..
) כמו כן, סוףסוף העברתי מוזיקה של אח שלי למחשב שלי שרציתי^^ אז אני ממליצה בהזדמנות זו כי אני עכשיו שומעת אותם
על פורטיסהד ומאסיב אטאק ^^ אהה, והאלבום של ת'ום יורק
כל כך אוהבת אותו.. וכל כך חבל שהוא רק 40 דקות, זה פריקינג מבאס..

שבוע של פורקיופיין :)

Porcupine Tree-Lightbulb Sun אלבום פשוט ענק, באמת. בכלל הלהקה הזאת עושה מוזיקה ממש אבל ממש איכותית, חזקה, נוגעת. הטקסטים עצמם ברוב האלבום הזה די ברורים, אך עם זאת לא קיטשיים ועדיין נותנים לך את האפשרות לחשוב על המשמעות. בקיצור זאת ההמלצה שלי. המלצה ספרותית חצוצרה בוודאי, אם למישהו יש את הכוח לקרוא ולספר לי מה קורה בדבר הזה אז אני אשמח מאוד מאוד. חח אני צריך לקרוא את זה עד סוף החופש, בגרות חורף בספרות:\ סופשבוע טוב לכולם. נ.ב Analyse שיר מדהייים.

e-shfiyut

New member
../images/Emo45.gif בהחלט מעולים...

מה שהתנגן אצלי הרבה השבוע זה riot act של pearl jam. להקה מעולה, אחת האהובות עלי. משום מה האלבום הזה פחות "תפס" מאלבומים אחרים שלהם. הוא יותר מבוגר במלל ובסאונד שלו אבל זה האלבום האהוב עלי שלהם. מהאלבומים האלו שנקשרו לתקופה.. כל שיר מתחבר למשהו בחיים. תשמעו, תבינו..
Idioteque

kittycatbone

New member
יש לי את

פרל ג'אם החדש והוא ממש טוב^^
אגב בקשר למי שאמר שאנאלייז טוב- אכן!!

Knives Out

New member
חצוצרה בוואדי!

לפני כמה שנים גם היית יכול לראות את ההצגה בת"א..

V e g

New member
ותודה רבה לך

שפתחת שרשור כי לא יכלתי לכתוב פה אתמול, וגם אם יכלתי, לא חייבים לחכות לי
אני אנסה כמה מהאלבומים שרשמת, וכמובן את beck החדש, לאור האהדה הרבה פה.

V e g

New member
והמלצה שלי

ממליץ על הזמרת Nico, שלאחרונה נזכרתי באלבומה האלמותי Chelsea Girl משנת 67'. קצרה היריעה מלספר על המסע הארוך של ניקו עד מותה ב-88', אבל בכל זאת: היא התחילה כדוגמנית, שחקנית, אח"כ החלה רשמית את הקריירה המוסיקלית שלה עם בריאן ג'ונס מהסטונס, בוב דילן ובהמשך עם הוולווט אנדרגראונד, הדורז והסטוג'ס, ומשם נדדה לקריירת הסולו שלה. על המוסיקה באלבום אחראים ג'ון קייל, ג'קסון בראון, לו ריד וטים הארדין. האלבום Chelsea Girl הוא אקוסטי אמנם למורת רוחה (בגלל שמרנות באותה תקופה של חברות התקליטים), אבל אני דווקא מאוד אוהב את הפריטה העדינה בגיטרה, הכינורות והחליל ובעיקר אי אפשר להישאר אדיש כששומעים את הקול היחודי שלה.

Paranoidd

New member
אהה בגלל זה הוולווט אנדרגראונד

and nico ? טוב לדעת...אני לא מכיר אותה אבל האלבום הזה מעולה.

Latisia

New member
חג שמייח (=

חה חה סוכות. אממ אין לי על מה להמליץ.. מזמן לא יצא לי לשמוע משו ממש חדש. אמ בנתיים אני מאוהבת באבי רוד של הביטלס. עד לפני כמה שבועות הייתי בטוחה שהביטלס מסתיימים בשירי הפופ דביקים (דביק זה לא דווקא רע) ואז גיליתי שיש כול כך הרבה מהעבר לזה! שמעתי בנתיים את סרג'נט פפר, גם הוא ממש יפה... והזוי טיפה. זה מוזר כי לא הכרתי את הביטלס כך P: גדלתי על כול השירי הפופ שלהם. הו ואני אשמח לקבל המלצה על beck... (=

למעלה