שרשור סופשנה

inbal287

New member
שרשור סופשנה../images/Emo214.gif

נו יא יבשים - נגמר! אין יותר לימודים [רק עוד כמה בגרויות]. אז איך היה היום האחרון? איך הציונים? איך ההרגשה למי שסיימה תיכון והכל? ומה התוכניות עכשיו? יאללה
.

Rose131

New member
אבל אין תעודות../images/Emo12.gif

אני בכלל לא מרגישה שסיימנו כי אין תעודות ואין כלום. סתם עשינו שיחת סיכום כל הכיתה והמורה גם דיברה עם אנשים כשהיא נתנה מגנים בהיסטוריה וזהו

FFTL

New member
../images/Emo61.gifהו. איזה סופשנה, אני סיימתי בחטיבה. ../images/Emo13.gif

קיצר, היום האחרון, או יותר נכון הלילה האחרון היה הכייייי טוב בארררררררץ :) היינו רוב השכבה, באנו לבצפר בלילה..איתנו ערסים לא מוכרים, פרצנו את הבצפר, ריססנו את הבצפר ואז צבענו הכל..הערסים פוצצו 2 צינורות מים, ריססו עם הדבר הזה של כיבוי אש ואז אנחנו היינו צריכים לנקות הכל, ובגלל העשן של הדבר הזה של הכיבוי ילד התחיל לגסוס כי הוא היה חולה אסטמה או משו וכולם התחילו להילחץ כמו מטורפים. היה מפחיד
קיצר..בבוקר גילינו עוד דברים שהערסים עשו כמו לשבור את האזעקה כי היא הציקה להם עם הרעש..ועוד כלמיני כאלה. אנחנו תלינו שלטים בכניסה של בצפר, הדבקנו תחבושות שכתוב עליהם 'מחזור ד'' בכל הבצפר...היה ממש מטורף.
חוויה שווה ביותר.
בבוקר העיפו אותנו מתחומיי בצפר כדי שלא נפריע למהלך בצפר ורצו להזמין משטרה, זה לא קרה כי הם הבינו שזה לא אנחנו עשינו את הנזק. אין לי כוח להמשיך. תעודה! - הבעה - 78 לשון - 82 ספרות - 70 תנך - 70 היסטוריה - 75 מתמטיקה א' - 60[ציון סופי 65.] פיסיקה - 68 ביולוגיה - 80 אנגלית א' - 80 ערבית - 70 חינוך גופני - 78 של"ח - 70 בטיחות בדרכים[><] - 64 מורשת - 93 תוכניות
אילת, כנרת, ניצנים, ווליום בכנרת, הפלגה עם המשפחה, למידת מתמטיקה בשביל לעלות ל4 יח'. בנתיים זה מה יש,
אני בדרכ עושה דברים בספונטניות.
חופש נעים, וסליחה על החפירה.

סיימתי י' ../images/Emo13.gif ../images/Emo163.gif

יום אחרון.. לאדעת סתם באנו אחה"צ לקבל תעודות וזהו. ציונים בסדר, הרוב 70-80. ציור, פיסול ותולדות האומנות 90. התוכניות עכשיו לעבוד, להתבטט ולישון. אה ולנסוע לת"א. P:

sacrament

New member
הייתי אמורה לסיים לפני שבועיים

[אני זקנה...באוניברסיטה כבר] ובגלל שביתת הסטודנטים האריכו לנו את הלימודים ב-3 שבועות
אז אני אסיים רק שבוע הבא. ואז יתחיל הסיוט של המבחנים

A Beautiful Lie

New member
^__________^../images/Emo129.gif

היה לי חרא של יום אחרון, כי חתולה של חברה שלי מתה, ולא יצאתי למסיבה שממש רציני, בל דווקא יצאה לי תעודה סבירה+ ועכשיו? אוהוי, להשלים שעות שינה זאת גולת הכותרת

little WhiSper

New member
../images/Emo14.gif

אם לא נחלום איך נגשים.... מחזור מט' 1.9.2002-20.6.2007 [תמונות ופירוט בקרוב]

little WhiSper

New member
אז ככה... [../images/Emo18.gifחפירה.]

אירועי הסופשנה התחילו בערב הורים, שהיה אמור להיות מעפאן בגלל שלא היה לנו זמן לעשות תוכנית מלאה, אבל בסוף הוא יצא ממש סבבה, עם תערוכה מושקעת שעשינו,ארוחה עם ההורים שתוך כדי יש שירים ו'הופעות' שלנו, כולל קליפ שאני הייתי אחראית עליו
ויצא חמודי. סיימנו בשיר סופשנה שנכתב על המנגינה של ג'קו מכוכב נולד, את המילים אפשר לראות בסופשבוע פרוע שלי. אח"כ פירקנו מהר את הכל, השולחנות התערוכות הכללל.... והלכנו לפנימיות להתארגן למסיבה שלנו, או בשמו הנפוץ האפטר פארטי, או כמו שהוא קרוי אצלנו 'מסיבה ב' '. עשינו את זה באיזה מקום, שאם רואים אותו באור יום בחיים לא חושבים לעשות שם מסיבה, הבנים התותחים שלנו ארגנו ת'מקום בצורה מצויינת, כולל מזרונים לשיכורים וסתם עייפים, מלאא שתיה שגם נלקחה ממה שנשאר מהערב עם ההורים, מלא ספות, ו- מוזיקה מצוייינת!!! באמת היה ממש כיף במסיבה הזאת, רקדנו השתוללנו והיו קטעים מצחיקים כמו לראות את כולם רוקדים רגאיי ונראים מסטולים, והיו קטעים 'מרגשים' שבסוף עמדנו יחד במעגל ושרנו איזה שיר שאנ'לא זוכרת.. אולי 'התחלות' של יזהר אשדות. החלק השלישי והאחרון של אירועי סופשנה הוא השבת סיום. נסענו כמעט כל השכבה לצפון, זה התחיל בכפר בלום- עשינו קייאקים, היה יכול להיות לי כיף בזה אם הייתי עושה אבל לא עשיתי כי אסור לי להיות בשמש... :( לונורא. אח"כ הגענו למקום שישנו בו, שוק! חום איימים ואנחנו ישנים באוהלים בדואיים. בעיקרון אחלה מקום לסיים ת'שנה, רק שהיה ממממששששש חם וזה כלל זבובים. אבל התגברנו, היה מצחיק במקלחות [ציבוריות, עם וילונות. באמת לונורא!] היה מחניק באוהל, היה אוכל סבבה, והיה גם עצוב. באמת הייתה שבת כיפיית, שבמוצ"ש פשוט לא נקלט לנו הזמן. כולם 'מתנחמים' בזה שעוד נתראה בבגרות בספרות, אבל ביננו- זה לא אותו דבר. עדיין לא יצא לי להפרד מכולם בגלל הבגרות בספרות ואני מקווה שלפחות אז יצא לי. בקיצור אחרי חפירה קלה, אני עדיין לא מאמינה לזמן הזה. וכמה שאכלתי שם הרבה חרא אני לא רוצה לעזוב. אני אתגעגע לכל כך הרבה אנשים שביננו, אני לא באמת אשמור איתם על קשר, לא כי אני לא רוצה אלא כי גמככה לא היה ביננו כזההה קשר לפני. אז יקירותיי שעדיין בתיכון או שעולות לתיכון, קחו עצה- נצלו כל שניה. אל תבזבזו את הזמן על דיכאונות ועל דברים שליליים בתיכון, תלמדו- לא יותר מדיי, אבל אל תזניחו. ותהנו, זה הכי חשוב. [רציתי לשים ת'תמונה שהצטלמנו בסוף מי שהיה בשבת ושתהיה התמונת מחזור, אבל התחרטתי.]

linkintrance

New member
נגמר! עד לשנה הבאה.

אז איך היה היום האחרון?סבבה..סתם טחנו עוגה. איך הציונים?לא קיבלנו תעודות..למרות שאני מהמרת שרוב הציונים הם 80-90 ורק מתמטיקה איזה 70 איך ההרגשה למי שסיימה תיכון והכל?סיימתי י'... ומה התוכניות עכשיו?חופש, עבודה במתמטיקה, והפלגה לשבועיים לספרד צרפת ויון

למעלה