שרשור סופ"ש-חג שמח לכולם

liorhikri1991

New member
שרשור סופ"ש-חג שמח לכולם../images/Emo13.gif../images/Emo138.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?
שיר השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
קליפ השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:
מה תעשו בשבוע הבא?
תמונת השבוע שלי

JumpInTheFire

New member
חג שמח! ../images/Emo13.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? כלום. קמתי מעט מאוחר, עזרתי קצת לאמא.. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? מסיבת הפתעה לחברה שלי במוצ"ש מוסיקה: אדגאי, אוורגריי, סאבג' סירקוס, נוורמור, סימפוני X קליפ השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: שנות ה70 סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? מפגש פורום מטאליקה אתמול. היה ממש כיף דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: הצלחתי במבחן במת', המפגש אתמול... דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: לא הלך משהו במבחן בלשון, למדתי הרבה. לא נורא :) מה תעשו בשבוע הבא? לא אעשה, אבל אני מצפה לזה: הופעת האיחוד של לד זפלין, וגם בטח אהיה עם חברים ואלמד ואלמד... תמונת השבוע שלי אחת מהטיול לפני חודש...

maiky17

New member
../images/Emo182.gifהי, זה נראה כמו שבי מ"פרפר נחמד"!!!

שבי|מאוהב.

Summer moved on

New member
../images/Emo23.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? היום זה יום ביתי כזה... משפוחה... סרטים בדיוידי... יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? בערב יוצאת עם חברים לת"א לחגוג ת'יומולדת
שיר השבוע שלי: Westlife- Heal אלבום השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: סרט השבוע שלי: יוקרה תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: לא היה משהו מיוחד... סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? עבדתי, יום הוווווולדת מדהים!!, חנוכה!!! דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: כל מה שכתוב למעלה. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: קצת דיכי לפני היום הולדת... מה תעשו בשבוע הבא? עבודה, יום עיף עם אבא, אולי קצת קניות, ובחמישי בי"ס?!?! תמונת השבוע שלי הודגש באמצעות מדגישומטיק

maiky17

New member
../images/Emo182.gifתיכוניסטים, היכונו!../images/Emo195.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? תשבצים
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? תשחצים
שיר השבוע שלי: "Swallowed in the sea". אני טוחנת אותו מיליוני פעמים ביום.
אלבום השבוע שלי:
קליפ השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
להוט אין סרטים טובים.
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: "חברים", כרגיל.
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הממ בישלתי מרק
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: סבתא נתנה לי דמי חנוכה
ולא רק בדמות שוקולד.
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: שביתה.
מה תעשו בשבוע הבא? יש לי תחרות
המאמן מכריח אותי להשתתף.
תמונת השבוע שלי תפוז לא אוהב את התמונות שלי. סופשבוע מקסים לכולם!!

dida62

New member
:]

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? אצל חברה :} יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? יומולדת לחברה.. שיר השבוע שלי: fallen angel סרט השבוע שלי: הדייט שתקע אותי, השליחים. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: איש משפחה. סמיילי השבוע שלי:
חח מה עשיתי מעניין השבוע? הפתעה ליומולדת של חברה בבצפר (כן, אין לי שביתה =\). דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: עוד עגיל באוזן!! דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: לאדעת. מה תעשו בשבוע הבא? עבודות לתקשורת :[

שבוע טויב../images/Emo70.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?מה עשיתי
כלום יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?כלום,עכשיו נוסעים לדודים שיר השבוע שלי:ירח/לשמה ארצי,הנה מה טוב/פרה אדומה אלבום השבוע שלי:אין קליפ השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:מה לא ללבוש סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?שומדבר דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:הדלקת נרות אצל סבאסבתא דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:ריבים עם ההורים מה תעשו בשבוע הבא?השלמת כל עבודות השביתה,סרט עם אמא,אולי איורסין לש הרכזת שלי תמונת השבוע שלי:אין שבוע טויב

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif

יום שישי: מה עשיתם/מה תעשו? ישבתי בבית יום שבת: מה עשיתם/מה תעשו? אותו דבר... שיר השבוע שלי: אין אלבום השבוע שלי: אין קליפ השבוע שלי: החדש של הרוסיות, כמובן. סרט השבוע שלי: חח גם אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: שומדבר... סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? אהה... נחסמתי ע"י מייספייס! דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: אה... שומכלום. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: נחסמתי על ידי מייספייס XD מה תעשו בשבוע הבא? אין לי שמץ תמונת השבוע שלי... זה חופר, אני יודע... אבל שיהיה.

../images/Emo137.gif../images/Emo182.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif../images/Emo109.gif../images/Emo185.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?-ישבתי בבית,אכלתי שניצתירס וראיתי טלוויזיה.
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?- אתמול.. אה הלכתי לחברה. שיר השבוע שלי: Father-היהודים, טוב לבד-אפרת גוש. אלבום השבוע שלי: פורטה/היהודים. קליפ השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: שקרן, שקרן.. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: כלום. סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?- כלום. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: הסרט וזה. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: החתונה. מה תעשו בשבוע הבא?- בית ספר!!
תמונת השבוע שלי ..

disillusionist

New member
עונה כי אין לי חיים

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? נסענו לסבים לחגוג את חנוכה... יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? כלום שיר השבוע שלי: Iron Maiden - 2 Minuets To Midnight אלבום השבוע שלי: אני לא מקשיב לאלבומים קליפ השבוע שלי: פאק אני גם לא רואה קליפים! סרט השבוע שלי: ????????????????????? תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סאות'פארק סמיילי השבוע שלי: לא משתמש בסמיילים. מה עשיתי מעניין השבוע? הכנתי ערימה של גרביים מלוכלכות וצילמתי אותן. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: אה... דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: השגרה הרגילה מה תעשו בשבוע הבא? אני אשתעמם... יש חופש זוכרים? תמונה: ->>>>>

למעלה