שרשור סופ"ש-סופ"ש נעים

liorhikri1991

New member
שרשור סופ"ש-סופ"ש נעים../images/Emo13.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שיר השבוע שלי: אלבום השבוע שלי: קליפ השבוע שלי: סרט השבוע שלי: תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: סמיילי השבוע שלי: מה עשיתי מעניין השבוע? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: מה תעשו בשבוע הבא? תמונת השבוע שלי

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gif

שישי - היה יום קצר ונפלא בבית ספר, חזרתי הביתה ועזרתי לבשל ... שבת - שינה טובה. שיר השבוע - אין אלבום - אין קליפ - אין סרט - אין סדרה - אין סמיילי -
מעניין - שומדבר חחח חיובי - הלידה של התינוק של זאת מהרוסיות חיחי שלילי - החרימו את דנה אינטר' בערוץ 24. LAME שבוע הבא - ביום שלישי אני אשאר בבית, באים שני דודים וסבא וסבתא. יהיה מגניב. תמונה

../images/Emo182.gifסופשבוע../images/Emo3.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? למדתי 6 שעות ועכשיו אני אצל אהובתי
בערב... בטח נצא. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? אלמד לערבית
שיר השבוע שלי: "Killer queen" - לא שיר השבוע, סתם השיר האחרון ששמעתי
אלבום השבוע שלי:
קליפ השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:
מתי יש לי זמן לכל זה? :-O סמיילי השבוע שלי: פחח. מה עשיתי מעניין השבוע? בצפר? דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: שהוא נגמר. אה, וגם שדחו את המבחן במתמטיקה. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: זייניקים מטורפים שרצים במסדרונות ודורסים תמימי אורח כמותי. מה תעשו בשבוע הבא? בצפר? תמונת השבוע שלי

liorhikri1991

New member
הייתי בטיול שנתי../images/Emo13.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?כנראה שאלמד לאנגלית או למגן במתמטיקה. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?אלמד ואצא בערב לאנשהו. שיר השבוע שלי:boulevard of broken dreams-green day אלבום השבוע שלי:אין קליפ השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:אין תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:אין סמיילי השבוע שלי:|כואבות לי הרגליים| מה עשיתי מעניין השבוע?הייתי בטיול שנתי,היה מדהים,היה מצחיק,היה הזוי,היתה הליכה לא משהו,בקיצור,היה סבבה.היינו במדבר יהודה-במצדה ובנחל דוד,היינו בבית הארחה מצדה,אחד ממש טוב,והיה לילה משוגע. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:הטיול השנתי המדהים הזה
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:כואבות לי הרגליים מההליכה. מה תעשו בשבוע הבא?אלמד,יש לי מבחנים-באנגלית ובכימיה,בוחן בספרות ומגן במתמטיקה 005 ביום שני עוד שבועיים.

shir92

New member
שבת שלום ../images/Emo141.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?לא הלכתי לבית ספר, הייתי באזכרה של סבא שלי (לא להאמין שעברה שנה
) - שחזרנו עזרתי לאמא במטבח (
) ואז בערב קידוש. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?חברה הודיעה לי שאתמול ילד מהכיתה הפריע בשיעור לשון ובגלל זה יש לנו מחר בוחן בלשון על החומר של 3 השיעורים האחרונים ... הביאה לי את כל החומר - היא חמודה
- אז אתכונן לבוחן בלשון ואעשה שיעורים. שיר השבוע שלי:"Wake and call " אלבום השבוע שלי: אממ... אין. קליפ השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:"ילדות רעות" / "דופלקס" תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:גריז&הישרדות סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? אממ כלום
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:היה מצחיק בבית ספר והשבוע עבר מהר. דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:אזכרה של סבא שלי&יום רביעי היה בוחן באנגלית (והלך לא ממש טוב
). מה תעשו בשבוע הבא?בוחן בלשון (מחר) , בוחן במתמטיקה (יום חמישי ) ומבחן בלשון (יום שישי) - אההה כן גם אלך סוף סוף לעשות את הבדיקת דם שאני צריכה לעשות. תמונת השבוע שלי
נכון שהוא חמוד???
סוף שבוע רגוע

שבוע טויב../images/Emo187.gif

או לפחות שבוע טוב בשאיפה... יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?הייתי חולה יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?הייתי חולה,אמא עבדה בוקר[גיוועאלד],וחברות קפצו לפה ל10 דק'... שיר השבוע שלי:sessons of love/rent אלבום השבוע שלי:אין קליפ השבוע שלי:אין סרט השבוע שלי:ושוב,אין
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:אממ צעירי חסרי מנוח
כי כשאמא חוזרת מהעבודה זאה מה שהיא רואה,אז אם רוצים לדבר איתה צריך לראות את זה איתה
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?הקונגרס הציוני הארצי מס' 28 של הנוער בישראל... דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:הקונגרס,צחוקים עם חברות,קניות דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:הצינון הזה מה תעשו בשבוע הבא?צו ראשון,חרישה,והכנות למומלדת
תמונת השבוע שלי:אין

Double U

New member
או, היית בקונגרס?

הייתה לי אפשרות לבוא אבל לא יכולתי בסוף!

Retama

New member
:)

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? בבוקר וויתרתי על בי"ס... מ2 עד 6 בערך הייתי כרגיל במכבי, ובלילה חברה ישנה אצלי יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? שיעורי בית כל היום
שיר השבוע שלי: Sean Kingston - Me Love אני ממש אוהבת אותו :p אלבום השבוע שלי: נגיעות של ברי סחרוף קליפ השבוע שלי: לא ראיתי סרט השבוע שלי: ילדות רעות..
הוט פאן תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: חברים סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? לא הרבה למען האמת... הייתי בעיר יום אחד, הייתי בירושלים בקונגרס הציוני לנוער, אממ חוץ מזה לא זכור לי שום דבר רציני דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: היה שבוע שקט ביותר... :) דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: היום ההוא בעיר מה תעשו בשבוע הבא? אני מקווה לעשות משהו בסילבסטר ולא להתקע בבית... ואולי נאמץ כלב (
)

Unaffected

New member
אני~

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? בצפר ואח"כ שומדבר מעניין. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? כלום.
שיר השבוע שלי: Cobra Starship- The Kids Are All Fucked up Dashboard Confessinal- the Secret's in the Telling Madina Lake- Here I Stand Ataris - Saddest Song אלבום השבוע שלי: - קליפ השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:העשב של השכן \ או.סי סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? חחח כלום. דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: יש לי כסף דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: בצפר. מה תעשו בשבוע הבא? יש מבחן יום שני..ואני אלך לפתוח חשבון בנק..וכל השאר נראה כבר. תמונת השבוע שלי- תגובה מהירה

למעלה