שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

"יום שישי את יודעת...יש בעיר מסיבה"

אז אומנם לי הסופשבוע עדיין לא מתחיל, אבל עבורכם כן...הגיע הזמן לסכם את השבוע שהיה:
דבר טוב
, דבר רע
, דבר לא נורא

ולספר על התוכניות לסופשבוע הקרוב

elena20

New member
קמתי מוקדם מדי היום, בכלל לא יודעת מה קורה

לי בשבוע האחרון, ישנה ממש גרוע ויש כאבי גרון שבאים והולכים כבר מעל שבוע
אני די סמרטוטי.
כמה דברים טובים - התחלתי לחפש עבודה אחרת, מרגישה שצריכה להתקדם הלאה למשהו יותר מאתגר.
אז אחרי דחיות ופחדים אין סופיים, בניתי קו"ח והתחלתי בחיפוש.
למרות שלא הייתי במיטבי השבוע ולרוב לא היה לי כוח, עדיין הקפדתי להתאמן.
הכנתי אתמול פיצה בלי שמרים ויצא הרבה יותר טעים מפיצה רגילה, אז מעכשיו זה המתכון שלי לפיצה!
בצהריים ניסע להורים שלי בעלי ומצפה לנו סופ"ש רגוע ונעים, ממש חיכיתי לו.
&nbsp
דבר רע- האוטו שלי נראה מזעזע, עם גושי בוץ עליו וכל זה אחרי שכמה ימים לפני הוא עבר שטיפה יסודית,
זה ממש מעצבן אותי (אבל שאלה יהיו הצרות שלי כמובן :))
&nbsp

haych

New member
הטוב, הרע והלא נורא

הרע-קיבלנו בשורות מאוד מאוד מאכזבות לגבי משהו שממש בנינו עליו. שנינו היינו די שבורים במשך יומיים, אבל קמנו על הרגליים והמשכנו הלאה.
הטוב-הבנתי שהבוס שלי ממש מת עלי ואמר עלי דברים מאוד טובים. אני בחברה רק שלושה חודשים, אז זה היה מאוד מחמיא לשמוע. וגם א' קיבל את ההערכה השנתית שלו וקיבל הערכה ממש טובה-מה שגם יבוא לידי ביטוי בבונוס.
הלא נורא-ב"ש. סופות חול. אף לא טיפת גשם אחת. כל מילה נוספת מיותרת.

התוכניות לסופ"ש: היום אני במטבח כל היום+בנקיון הבית. מחר כל המשפחה שלי מגיעה אלינו לארוחת צהריים.

Ginger L Honey

New member
השבוע

הרע- לא יצאתי פעם אחת השבוע מהבית. כמה מבאס לראות אור שמש רק דרך החלון.... מחר וולנטיינ'ס-דיי ואני טובעת בעבודה.
&nbsp
הלא נורא- אינני מתלוננת על עבודה, הרי במרץ לא אעבוד שלושה דבועות וטוב שעכשיו יש קצת עומס. מחר זה נגמר וסוף כל סוף אוכל לצאת ונשום אוויר.
&nbsp
הטוב- קיבלנו החזרי מיסים בסכום שהוא מעל ומעבר למצופה. מספיק אפילו בכדי לכסות את כל הוצאות הנסיעה שלנו לארץ בחודש הבא ועבור ארונות מטבח חדשים!
&nbsp
תכניות לסופ"ש, בראשון בארנץ' עם חרברים באחת העיירות החביבות עליי בלונג-איילנד (בבילון)
&nbsp

למעלה