שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

איך היה השבוע שלכם
משהו טוב, רע ולא נורא...

מה התוכניות לסופ"ש

מה עשיתם או בן/ת הזוג עשו למען הזוגיות שלכם השבוע

שבת שלום

haych

New member
שבת שלום!

היה שבוע סבבה...
טוב-איזשהוא הישג בעבודה+3 מפגשים רנדומליים לחלוטין עם אנשים מהעבר שעשו לי טוב על הלב. הזוי שפגשתי את כולם בשבוע אחד!
רע-היה איזה יום אחד של ריב רציני עם א'. רבנו ממש מאוחר בלילה ככה שהלכתי לישון עם הרגשה מגעילה שליוותה אותי כל היום שלמחרת. בלילה שלמחרת פתרנו הכל :)
לא נורא-העבודה. לא חלום חיי, אבל זה מה יש בינתיים...

מה עשינו לזוגיות-נשארתי ערה כמעט כל לילה לפחות שעה אחרי שהוא חזר. אז כל השבוע הייתי עייפה, אבל לפחות ראיתי אותו לא מעט. והיום יצאנו לארוחת בוקר במסעדה-מזמן לא היה לנו בילוי זוגי.

תוכניות: היום כאמור היינו בבית קפה. אח"כ פגשנו את אחותי בגן שעשועים ובילינו איזה שעתיים עם האחיינים המקסימים שלי שכ"כ התגעגעתי אליהם. עוד שעתיים אנחנו נוסעים כל המשפחה להופעה של סינגולדה.
מחר אבלה לא מעט במטבח-עושה קינוחים לקראת האירוח של אמא שלי בערב-מסיבת חנוכה בנוכחות חברים, משפחה והמשפחה של א'.

elena20

New member
היה שבוע די סביר, שמחה שהקפדתי לעשות ספורט

כפי שתכננתי ולא התעצלתי,
היה לי ממש כייף גם להתחיל את היום באימון ואז מקלחת+ארוחת בוקר מול הטלויזיה.
אחר כך נסענו להורים של בעלי והשהייה במחיצתם (כולל אחים/אחיות ואחיינים) ממש עשה לי כייף ונעים,
וגם אכלנו אוכל טעים, חמין לארוחת צהריים וג'חנון לארוחת ערב

אז חזרנו מפוצצים, עכשיו רק נשאר להיזרק על הספה ולהמשיך את המרתון של סדרה
שמצאנו בVOD , לא כוס התה שלי ("מתים מהלכים") אבל כל הסדרות עכשיו בחופשת חג המולד,
אז מתפשרים

מעבר לזה אין תוכניות מיוחדות, מחר כרגיל להכין אוכל/כביסות ומנוחה.
&nbsp

שבוע לא פשוט

הרבה עבר עליי אבל מסיימת אותו בצורה אופטימית

היינו עכשיו בארוחת ערב חגיגית לכבוד חנוכה-היה קצת מוזר והרגשנו לא קשורים אבל כל הערב דיברתי באנגלית כמעט ללא טעויות.
&nbsp
התוכניות לסופ"ש... מתחיל רשמית רק מחר, אז נחיה ונראה

החתיך שלי סוף סוף חזר מחו"ל

ביום שישי תכננו לצאת מוקדם.. ובסוף נרדמנו והתעוררנו ב10 וחצי! חחח
אז יצאנו ב11 וחצי ככה וחזרנו בשלוש

אתמול סתם נמרחנו בבית.. הוא הלך להתאמן ואני ישבתי לי בכיף בארקפה ושתיתי לי קפה ענק
אחכ אכלנו צהריים ובערב ראינו המירוץ למליון.
היום יש לי יום הולדת והוא כזה מתוקי... מעדיפה שלא לפרט פה
אבל הוא כזה מדהים ומהמם שאין דברים כאלה

מה, כל הסופ"ש לא הייתי בתפוז? יכול להיות?

מוזר...
בכולופן, שבוע טוב!
&nbsp
השבוע שחלף היה שבוע מאד מעניין. התחלתי קצת להתעסק בשאלה לאן אני הולכת ומה אעשה עם עתידי, וגיליתי כל מיני דברים, גם על עצמי וגם על מקצועות שאני שוקלת. בעבודה חל שיפור (אני עוד לומדת את התפקיד, אבל הוא קשה לי, ועכשיו מתחילה להרגיש שהאסימון נופל).
&nbsp
הטוב: לקחנו את האחיין של קסם להחליק על הקרח לכבוד יום ההולדת שלו, והיה ממש כיף לכולנו :) בא לי להיות דודה כיפית כזאת, יש לנו כבר כרטיסים ל"עוץ לי גוץ לי" לפורים, הפעם גם עם אחותו. הם פשוט ילדים נהדרים. חוץ מזה ביום חמישי הייתי בהצגה "משהו טוב" והיה נחמד, וביום שלישי קניתי 3 זוגות נעליים מעלפים עם אמא.
הרע: קסם עובד קשה וכשהוא חוזר הוא עייף, אז כן יוצא לנו לאכול יחד ולקשקש קצת בערב אבל זה לא מרגיש ממש "ביחד", הייתי די בודדה השבוע. בכלל, המעבר החד בין להיות יחד באירופה 24 שעות לבין להיות יחד רק בלילה כי בשאר היום יש עבודה ועניינים הוא קשה לי.
הלא נורא: החינוך של הכלב... מה אני אגיד לכם, מייגע. וכל המחשבה על העתיד האקדמי והמקצועי שלי מכבידה עליי. אני רוצה להחליט כבר.

למעלה