שרשור סופ"ש

שרשור סופ"ש

בחלומותיי דמיינתי שכבר העליתי אתמול את השרשור, אבל מסתבר שלא

אז...
ספרו על השבוע שלכם

ומה התוכניות לסופ"ש

ולשאלה השבועית:
באיזה שלב בחייכם החלטתם לעבור לחו"ל- מה היה המצב המשפחתי? מה היה המצב שלכם מבחינת קריירה?

סופשבוע נפלא

forglemmigej

New member
יום ראשון הקסום והטוב

נתחיל מזה שאף פעם אין לי תוכניות אלא אם יש ביקורים משפחתיים שנקבעים שבוע מראש כנהוג פה.
מה שכן ממה שאני זוכרת בארץ הביקורים פה המשפחתיים הם ממש ארוכים מאחהצ המוקדמים ועד ממש מאוחר בערב אבל אלו נעשים במשורה כי משפחתיות זה דבר מאד ממודר פה , אני אכתוב על זה פעם.
הימים עכשו ארוכים והשמש שוקעת בערך בעשר בלילה וגם אז זה מעין אור חיוור , הציפורים מאד עסוקות וזה שיא האקשן שיש לי לספר עליו במחוזותי,
אני ממליצה על שתי סדרות שאני צופה בהן האחת היא האמריקאיים שהיא פשוט יצירת מופת על זוג מרגלים של הקגב שישבו באמריקה בשנות השמונים בזמן המלחמה הקרה ומה הם עשו למען מדינה, הסדרה משרטטת את כל השינויים התרבותיים שאותם רוסים עוברים במקום החדש ומה שהם מוכנים לעשות בשביל אמא רוסיה , בדיעבד כשהמשטר המטורף הזה התפורר בתחילת התשעים או עם אסון צרנוביל אתה שואייל את עצמך בשביל מה כל זה היה טוב, האם הם השיגו משהו מבחינה טכנולוגית, האם הם עשו את רוסיה וגרורותיה למקום יותר טוב או הומני התשובה היא לא ולא ולא כל מקום שרוסיה נגעה בו היה תחת משטר טוטאליטרי ולאנשים לא היה כסף לקנות אוכל הדוגמא הכי טובה היא הפנסיות שאיווט מנסה להשיג עכשו לקשישי USSR לשעבר שהגיעו בלי גרוש עליהם , אם כבר מדברים על סוכנים רוסיים.
סדרה אחרת על אותה תקופה נקראית Deutschland 83 והיא מתארת את החיים בין שתי הגרמניות שגם שם מגייסים מישהו לרגל למען השטאזי, אבל היא יותר קלילה ויותר נחמדה במיוחד שיש פסקול משנות השמונים שמלווה כמעט כל סצנה והשחקנים הם ממש גרמנים ולא משחקים דמויות גרמניות שמדברות אנגלית שוטפת .אני שאלתי את ג'. מה הוא זוכר מהמלחמה הקרה כי בארץ זה לא ממש הורגש אז הוא אמר שכל פעם היו מזניקים מטוסי קרב לכיוון בורנהולם שזה אי ששוכן ליד פולין והמדינת חסות באותם זמנים התכוונה לכבוש את דנמרק חחח. מי יידע שהכל יפול תוך כמה שנים ופולנים יבואו בהמוניהם לעבוד ביבשת עם גבולות פתוחים, היום הכל משתנה שוב עם הפלישה מהמזרח התיכון.
באשר למעבר. נתחיל בקריירה ,אני מעולם לא התיחסתי לעבודה כקריירה אלא כמשהו שמצריך להביא לחם הביתה או לשלם מיסים, לא שאשאיר איזה עקבות בחול מעצמי. הייתי גרושה במצב נפשי רע מאד מאד מאד הייתי חייבת שינוי מהותי אחרת אתפרק , אגב ההליכים כמו שקוראים לזה היום בתקשורת הישראלית החלו כבר אז, היום זה עמוק בתרבות.
תמונות מהסביבה שלי

alphadelta

New member
גינה לי גינה לי

בעיקר עובדים על גינת הירק ומנסים למצוא פתרונות למנוע מחיות הבר לנשנש מירקות הגינה ופרחי הנוי. ( בלי להזיק לחיות) יש כבר המון עגבניות על השיח ואפילו כמה תותים ירקרקים וקטנטנים מ

shuttles3

New member
מממ... איזה כיף היה!

יצאנו לחופשה המשפחתית הראשונה שלנו. לאחר חיפושים, בדיקות, תכנונים וכו' הלכתי על בטוח - הזמנתי לילה במלון משפחות עם פארק מים מכורה צמוד. אי אפשר לטעות ואכן לא טעינו. המלון נמצא קרוב מאוד למפלי הניאגרה, כך שביקרנו גם שם כמובן. המלון מקסים ובנוי בשביל משפחות עם ילדים בכל הגילאים, מעוצב, מתוחזק היטב ולכל גיל יש בו מה לעשות (ילדים, הורים, סבים...), זה כמובן חוץ מפשוט לאבד את החושים בפארק המים. קפצנו גם לראות את מפלי הניאגרה וביום למחרת ביקרנו בגלריית פרפרים שהתעופפו סביבנו. היה מאוד מאוד כיף. הנסיעה לשם ובחזרה היתה קצת ארוכה... אמורה היתה לארוך כשעה וחצי, ובפועל ארכה כשלוש שעות
.
סחבתי את הילדון בן ה-3.5 לחנות מזכרות (בה קלטתי פאזל רצפה מדליק) כדי לקנות לו מתנה, והוא התעלם והתעקש לקנות מתנה לדובי ענק שנתן לו חיבוק בכניסה למלון
. סיכמנו על לתת לדובי מדבקות, רק שדובי כבר עזב...
נסענו ביום שישי-שבת, כך שהיום, יום ראשון, עוד יכולנו לנוח, להשלים מטלות בית, לעשות סיבוב אופניים (לפני שהטמפרטורה חצתה את ה-30 מעלות, אבל מה אכפת לנו, התקנו בשבוע שעבר מזגן חדש), לרדוף אחרי בועות סבון, לרקוד ולספר סיפורים לסבים בסקייפ.
בקיצור, בשביל שלב זה בחיינו היה מושלם.

shuttles3

New member
היינו ב-The Great Wolf Lodge

נדמה לי שזו רשת שנמצאת בקנדה וארה"ב.

השבוע שעבר פשוט טס לו, כבר לא זוכרת מה היה

היה לנו סופ"ש מקסים!!! יש פה Folk Festival שנתי. זה ארוע שמגיעים לכאן מוסיקאים ואנשים שאוהבים מוסיקה מכל העולם.

בשבת הלכנו לשמוע קונצרט בקתדרלה. זה היה קונצרט של ילדים שמנגנים מוסיקה מסורתית. ביום ראשון נסענו עם חברה של בוני לעיריה לידנו. היה יום מקסים והמון מוסיקאים ניגנו ברחובות, בשולחנו פאבים מחוץ לפאב ובפנים ואיפה לא. הבנות הלכו למגרש משחקים ואני ובעלי הסתובבנו לנו בכייף. בדרך הביתה עצרנו במקום מקסים שהוא ממש קסום כאשר הבלו בלס פורחים - מצרפת כמה תמונות.

ולשאלת השבוע - בעלי סקוטי. הוא לא מצא את עצמו בארץ ולכן החלטנו לעבור לסקוטלנד. היינו נשואים ובוני היתה בת שנתיים וקצת. את הקרירה שלי השארתי מאחורי אחרי הלידה. לא יכולתי לחיות בעולם של 12 שעות עבודה. עבדתי אז במשרד של חברה קטנה ששכרו משרדים בקיבוץ וזה היה לי מאוד נוח. הייתי כל כולי באמהות.

שבוע מקסים לכולם

משל333

New member
כל הודעה שלך כמעט

גורמת לי יותר ויותר לרצות לבקר במקום הקסום הזה!

mumfor4

New member
סוף שבוע ארוך ומזג אוויר משגע

מי מוכן להסביר לי מה זה בנק הולידיי ? חוץ מזה שמרכזי הקניות הומי אדם וזה בהחלט יום חג לבנקים
אבל מה אכפת לי ? לא עובדים ? השמש זרחה ? הכביסה שלי התנפנפה ברוח ?
אפשר לשתות בירה ולעשות ברביקיו ? לא צריכה יותר .
לקחנו את התאומים למוזיאון הלאומי של ווילס לסיור היסטורי ברוח התקופה הויקטוריאנית , המקום פעיל רוב השנה אך בסוף השבוע הזה הייתה פעילות מיוחדת .
אנשים מחופשים כמו לפני 500 שנה , הראו לילדים איך בישלו פעם , איך התלבשו המשרתים והאדונים , את כלי הנשק, את הבתים , ממש יפה ומאוד נהנינו .
מצרפת קצת תמונות

אני בסדר

טיפולי השיניים לקראת סיום-כבר יכולה לחייך בכיף

חברה שגרה איתנו בבניין בניו יורק ועברה למקום אחר בארה"ב גם הגיעה אז נהנו היום מיום משותף וכייפי ומשתדלת בעיקר לחוות חוויות ולהנות מהשהות פה.
&nbsp
היה לי לא קל בהתחלה אבל שיניתי גישה ומנסה להנות בכל מקרה.
ועוד שבועיים הבחור מגיע-אז בכלל..כיף!

למעלה