שרשור סופ"ש!!

yaelrs

New member
שרשור סופ"ש!!../images/Emo1.gif../images/Emo222.gif../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם:
שיר השבוע לא של THE USED שלכם:
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:
עצבון השבוע:
הפתעת השבוע:
תמונת השבוע:

Rose131

New member
המפף

שיר השבוע של THE USED שלכם:eek:n my own שיר השבוע לא של THE USED שלכם:demolition lovers קליפ השבוע:WTTBP אלבום השבוע:i brout you my bullets וכל זה עצבון השבוע: כלמיני הפתעת השבוע: כלמיני נו!@$ תמונת השבוע:איןליכוח

whatascene

New member
הוי..

שיר השבוע של THE USED שלכם: ממ.. לא יצא לשמוע שיר השבוע לא של THE USED שלכם: קרח 9 - איתו לנצח (תשמעו את זה!) קליפ השבוע: הממ.. ממ... אהה.. =\ אין זמן לטלוויזיה@ אלבום השבוע: the frames - set list (live) עצבון השבוע: שגרת עבודה הפתעת השבוע: קניתי עפרונות! תמונת השבוע: בחיים לא.

nesta girl

New member
נמנמנמנמנמ

שיר השבוע של THE USED שלכם: לא שמעתי אותם בכלל O: שיר השבוע לא של THE USED שלכם: WTTBP קליפ השבוע: ditto אלבום השבוע: ליודעת עצבון השבוע: צבא ;[ הפתעת השבוע: ליודעת תמונת השבוע: ^^^

yaelrs

New member
../images/Emo192.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: Poetic Tragedy שיר השבוע לא של THE USED שלכם: MCR- Cancer קליפ השבוע: WTTBP? אלבום השבוע: אוריג'ן אופ סימטרי - מיוז עצבון השבוע: אני מצוננת ;[[ הפתעת השבוע: אמ אין

O L g i T

New member
אח,המועקה

שיר השבוע של THE USED שלכם: just a little.. הזכיר לי רגעים טובים מפעם שיר השבוע לא של THE USED שלכם: The Black Dahlia Murder - Im Charming The Black Dahlia Murder - Miasma קליפ השבוע: בקושי כבר רואה טלוויזיה.. אלבום השבוע: לא שומעת דיסקים כבר. עצבון השבוע: מממממ..היו כמה פה ושם..בקטנה. הפתעת השבוע: לא זכורות לי הפתעות מהשבוע תמונת השבוע: משהו נוראי שמצאתי בגוגל... היא נראית כמו פאקינג נקניק!

whatascene

New member
בעצם, עזבי אותך מזה שהיא נראית כמו

נקניק, איזה מין חיפוש גרם לך למצוא תמונה כזאת?

Noa Tsror

New member
../images/Emo41.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: למרות שלא שמעתי השבוע הרבה.. buried myself alive שיר השבוע לא של THE USED שלכם: rough hands של אלכסיס קליפ השבוע: נרמ. לאדעת. אלבום השבוע: crisis וגם alexisonfire איזה כיף שמשלוח מגיע. *_* עצבון השבוע: נרמ. 60 בפיסיקה ולחץ כללי. הפתעת השבוע: שבוע הבא בודפשט DDDDDD: ויום אחרי טיולשנתיDDDDDD: תמונת השבוע: ממ..

מורני666

New member
באיחור רציני חח ../images/Emo26.gif../images/Emo60.gif../images/Emo36.gif

שיר השבוע של THE USED שלכם: The tatse of ink שיר השבוע לא של THE USED שלכם: בערך כל TBP [עדיין...] קליפ השבוע: הממ הקליפ לשיר הזה של גרין דיי עם הממ.. זה היה בלינק? XD אני לא זוכרת אלבום השבוע: MCR - TBP [עדיין גם...
] עצבון השבוע: עזבו X_X הפתעת השבוע: היה לי טיפה'לה זמן פנוי! |הדש|תמונת השבוע:

למעלה