שרשור סופ"ש..

שרשור סופ"ש..../images/Emo112.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?
שיר השבוע שלי:
אלבום השבוע שלי:
קליפ השבוע שלי:
סרט השבוע שלי:
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע?
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:
מה תעשו בשבוע הבא?
תמונת השבוע שלי סופ"ש נעים!

JumpInTheFire

New member
עוד שבוע עבר...

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? למדתי, עזרתי קצת לאמא. אני מתחילה ללמוד עכשיו לספרות וכנראה זה מה שאעשה כל היום יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? ספרות ספרות... שיר השבוע שלי: המ.. חוץ ממה שבאלבומים, בעיקר: The Black Crowes- Ballad in Urgency אלבום השבוע שלי: The Black Crowes - Amorica Scorpions- Humanity: Hour 1 Edguy- Hellfire Club Evergrey- Recreation Day קליפ השבוע שלי: - סרט השבוע שלי: - תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: שנות ה70, אלא מה? סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? משואה. היה ממש מעניין! חוץ מזה בהחלט כלום. מרחתי את השבוע :/ דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: ביטלו עבודות ומבחן שהעיקו עלי נורא דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: הלימודים מה תעשו בשבוע הבא? משמרת ראשונה במד"א ביום ראשון!!
חוץ מזה פגישה חודשית של מד"א, מבחנים. בא לי ללכת לסרט, אז אולי בשבוע הבא תמונת השבוע שלי - שבת שלום!

סופ"ש נעים ושבת שלום../images/Emo187.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו?רביצה...ובערב סופסוף אחזור לסניף..אחרי 80 מיליון שנה שלא הייתי שם
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו?אשן,אקרא
מנוחת שבת
שיר השבוע שלי:את פניך/יונתן רזאל,אמונה/כפיר אקשטיין אלבום השבוע שלי:סך הכל/יונתן רזאל קליפ השבוע שלי:--- סרט השבוע שלי:--- תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי:--- סמיילי השבוע שלי:--- מה עשיתי מעניין השבוע?ערב גרעינים בנושא של"פ..וכן,אני יודעת שאני מדברת סינית
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע:ערב גרעינים הזוי,חזרה לשגרה,צחוקים עם חברות דבר שלילי שעבר עליכם השבוע:למידה למתמטיקה,ריבים עם אמא
מה תעשו בשבוע הבא?אין מבחנים
אז סתם בצפר,עבודות...והאמתי שיש הקונגרס הציוני לנוער
מישו בא
תמונת השבוע שלי:אין

tA Love Tu

New member
../images/Emo108.gifאפל פאי.

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? היה יום סבבי בבית ספר, לא יודע מה בהמשך. יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? אין לי מושג, נראה לי אישן. שיר השבוע שלי: אין... אלבום השבוע שלי: אין. קליפ השבוע שלי: אין. סרט השבוע שלי: אין. תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: אין גם ... בקושי הספקתי לשמוע מוזיקה ולצפות בטלויזיה וכזה. סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? עשיתי עוגת תפוחים היום ! דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: היה לי שבוע מגניב... דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: משעמם לי. מה תעשו בשבוע הבא? שאלה טובה תמונת השבוע שלי

Retama

New member
סוף שבועעע

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? וויתרתי על בי"ס... והקדשתי את הבוקר לשיעורי בית, והכנת הפעולה. בצהריים העברתי פעולה והיה ממש טוב
ועוד מעט אני יוצאת עם חברים יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? ניסע לפ"ת לראות את התערוכה של סבתא ומשם לארוחת צהריים אצל סבא וסבתא.. בערב אולי יש לי ישיבת שכבה שיר השבוע שלי: you really got me אלבום השבוע שלי: עד אליי- מוש בן ארי קליפ השבוע שלי: לא היה סרט השבוע שלי: אייס ונטורה... תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: האוס! סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הייתי אצל ידיד שלי מלא.. והיה ממש כיף :) דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: הידיד בעיקר.. וחברה טובה שלי דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: מישהו בבי"ס ממש עצבן :/ מה תעשו בשבוע הבא? אממ לא יודעת.. 2008!! תמונת השבוע שלי אין

maiky17

New member
../images/Emo182.gifסופשבוע פרוע לכולם../images/Emo140.gif

יום שישי:מה עשיתם/מה תעשו? בצפר+חברה+משפחה+יציאה. זהו.
יום שבת:מה עשיתם/מה תעשו? החבר היה פה. וזייהו. וכואב לי הגב נורא נורא נורא אז אין לי כוח לפרט תשובות.
שיר השבוע שלי: "סינטטי".
אלבום השבוע שלי: "צועקים על אהבה".
קליפ השבוע שלי: "לחיות את החלום".
סרט השבוע שלי: "נשחים על המטוס" [היום, HotAction].
תוכנית טלוויזיה/סדרת השבוע שלי: "חברים", כמובן.
סמיילי השבוע שלי:
מה עשיתי מעניין השבוע? הייתי חולה.
דבר חיובי שעבר עליכם השבוע: הבראתי.
דבר שלילי שעבר עליכם השבוע: הייתי חולה.
מה תעשו בשבוע הבא? מבחן במתמטיקה, עבודות בתנ"ך ובהסטוריה ובוחן בערבית
תמונת השבוע שלי תפוז שונא את התמונות שלי.

למעלה